Tienen'in Beslenme & Egzersiz Günlüğü

mari 64
zumba dans
200 mekik
50 çömelme hareketi
20 boyun 20 gıdık eritme hareketi :)

marı bugun 66 olacak
callanetıcs
200 mekık
comelme hareketlerı zumbayı bıraktım daha etkılı bır etkınlık lazım bana

68 mari winsor oldu
200 mekik
callanetics
20 gidik
20 boyun hareketi
comelme hareketi 100 tane

bugun mari 70 oldu
1 saat yuruyus yaptim callanetics yapacagim 7/21 olacak bugun
ayri 200 mekik daha yapiyorum
comelme hareketi tam 100 tane

mari aldi basini gidiyor 73
callanetics hersey yolunda

etki ediyor tabi canim :))

bugün itibariyle oryantal aerobik videolarıma tekrar baslıyorum 30 gün pespese yapıcam aksilik cıkmazsa :)

Yasaklı listem
abur cubur
pilav
beyaz ekmek
türk kahvesi
gazlı icecekler :))

aylardır konuma uğramıyormusum fakat spora devam ediyorum hala tabi yediklerime dikkat etmiyorum o ayrı kas yaptım kilo veremesemdee tekrar 48 olmak istiyorum

konu günceldir katılmak isteyen olursa beraber yapabiliriz :)

Yasaklı listem
abur cubur
pilav
beyaz ekmek
türk kahvesi
gazlı icecekler :))

Benimde gözüme takılan Türk kahvesi oldu ben kilo konusunda diğer kahve türleri kadar sıkıntı yaşatmadığını biliyordum bu arada azminizi tebrik ederim.

türk kahvesi neden yasak,biraz açarmısınız?

sizlerde oluyormu bilmiyorum ben genelde her gün türk kahvesi içerim 1- yada 2 fincan fakat kabızlığa neden oluyor bazen kabıza çözüm olsada...Selülit oluşturuyor vücudumda bu yüzden o sıralar yasaklamıştım bu aralar yine içiyorum yeme düzenimi tekrar oturtunca yeni yasaklı liste yapıcam diyet yapamıyorum cünkü :)

kendimde gözlemlemedim ama çocukken ishal olunca kuru kuru türk kahvesi yedirirlerdi,aklıma hep o gelir.bendede kabızlık çok olur,kahveyi çok seviyorum ama gözlemlemeyi unutuyorum .
ben kışın sık sık bollllll acılı kapuska yiyorum . bağırsaklr tertemiz oluyor,hemd çok tok tutuyor.

maalesef her gün istediğimi yiyemicem yurtta kalıyorum geceleri geç yiyordum acıkınca yurtta kaldığım sürede onları kesicem bu sekilde kilo vermeyi düsünüyorum sporla beraber diyet yapamam herhalde kahveyide azaltırım diye düsünüyorum kabızda olmak istemiyorum cünkü diyet uyguluyormusunN?

şu sıralar bayram şişkinliğini atmak için lahana çorbası diyeti yapıyorum.normalde karatay diyetine uygun beslenmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…