Tienen'in Beslenme & Egzersiz Günlüğü

yok canım regl dönemi 1-2 fazla çıkar cünkü şişkinliğin olur göğüste falan :* dert etme, süpersiiin<3 bende bir kaç güne tartılcam suanlık 49'um senden bi cm uzunuuum sanırsssam

galiba öylesin ben egzersizlerden eksiltmeyi düsünüyorum eğer ideale düştüysem :)

bugün oryantal aerobik ve mari winsor yapıyorum
ayrıca callanetics sopayla bel çevirmede var

ilk mesajımda yazıyor nasıl verdiğim :)))))) sporla oryantal aerobikle

tienen hırsına hayranım ya

tesekkür ederim canım :) sürekli aynı seyleri yapmak sıkmaya basladı beni callanetics bırakıcam yakında.
Oryantale devam edicem ama haftada 1-2ye düşürerek onun yerine bel çevirme hareketleri yapıcam hergün ve sadece basen calısıcam buna karar verdim cünkü sürekli oryantal yapınca heryerim calıstığı icin basen dısında kalcamda incelmis yine orantısızlasmıs (( callaneticside bu yüzden bırakıcam

konuyu açalı 1 ay oldu ben kilo verdiim ama her yerimden verdim kalçam yine kücülDü
basenimDe eRidi AmA yinE kalçaya gÖrE dAhA çıkıntlı durUyOr sinirİm bozulDu sadEce kArın vE bAseN eğzeRsizleriyLe DevAm EdicEm::::

İŞTE YAPACAKLARIM :

8 Minute Buns - YouTube
BASEN İCİN İDEAL BİR VİDEO BENCE

BUDA BEL GÖBEK İÇİN ORYANTAL YENİ BULDUM SÜREKLİ AYNI EGZERSİZİ YAPMAK KİLO VERİMİNİ ENGELLER İNCELMEYİDE BÖYLE BİLİYORUM
Arabic Belly Dance Fat Burning Part 01 of 04 - YouTube
Arabic Belly Dance Fat Burning Part 02 of 04 - YouTube
Arabic Belly Dance Fat Burning Part 03 of 04 - YouTube
Arabic Belly Dance Fat Burning Part 04 of 04 - YouTube

birde zumba düsünüyorum ama hergün değil

Don Omar - Taboo - Zumba "Hawaii" Choreography by Lucia Meresova - YouTube

benim suan erimesi gereken basen ve göbek tamamen yok etmem gerekiyor !

ölcüler

bel:63.5 (yedikçe 66 falan oluyor cok yiyorum maaleseff)
basen:50 cm tek bacak tek bacağın 47 olması gerekiyor kalçamla orantılı olabilmesi icin
kalça Kemiği üzerinden:82 cm.
göbek deliğinden:65 cm
Kalça:89-90 gibi birşey belki dahada kücülmüstür of

canım 8 minute buns kalça için basen için değil, sen popom küçülmesin diyordun ya o yüzden uyarayım dedim

hadi ya :/ ben basen erisin istiyorum ona özel hiçmi yok video mari winsor dısında :S

Son düzenleme:

ilk videoda kızdan korktum

bunları inceliycem simdii
paylastığım belly dance videosunu yapmaya calıstım of cok sıkıcı gecti ben daha farklı oynak oryantal istiyordumm

ben şuan yalnızca basenlerimi eritmek istiyorum ki biraz orantılı olsun belim ince basenlerim geniş çok kötü duruyor basenleri çalıştıran zorlayan bir video sadece mari winsor mu var başka biliyor musun canım ?

şuan sadece mari winsoru önerebilirim video olarak onun dısında kosmak ve yürüyüşte basene iyi gelir :) tamamen yok olmadılar bir türlü pof

ben oryanteli ısınmak için yapıyorum önden, sonrasında karın hareketleri (slim & six pack) en son da basen ve kalça (mari winsor) yapıp tamamlıyorum.. oryantal aerobik videolarını sen paylaşmıştın sanırım ordan gördüm çok hoşuma gitti mutlaka her gün yapıyorum,, ama yer hareketleri kısmını yapmıyorum, basen ve kalça ayrı çalıştığım için... bu akşam sporum, gündüzleri de ripped yapıyorum totalde 1 saatten birazcık fazla spor yapmış oluyorum sanırım... ki bence bu çok normal bi süre, ben spor salonuna giderken 2 saat kalıyordu herkes salonda, programlarımız yaklaşık 1 buçuk- 2 saatimizi filan alıyordu. burdan da günde 1 saat spor fazla olur diye düşünen olursa, fikir olsun diye belirttim :):)

oryantal aerobik gerçekten etkili ben severek yapıyorum ama bugün yapmadım değişik seyler yapmak istiyorum bu slim six pack işe yarıyormu acaba tek basına yanında takviye olmadan?

oryantal aerobik gerçekten etkili ben severek yapıyorum ama bugün yapmadım değişik seyler yapmak istiyorum bu slim six pack işe yarıyormu acaba tek basına yanında takviye olmadan?

hiç bilmiyorum 2. günüm ssp de henüz ama 10 dklık videoda, bayaa karnım sıkışıyo, yanıyo iyice... bi süre bununla devam ediyim de sonuçları paylaşırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…