tienen hırsına hayranım ya
konuyu açalı 1 ay oldu ben kilo verdiim ama her yerimden verdim kalçam yine kücülDü
basenimDe eRidi AmA yinE kalçaya gÖrE dAhA çıkıntlı durUyOr sinirİm bozulDu sadEce kArın vE bAseN eğzeRsizleriyLe DevAm EdicEm::::
İŞTE YAPACAKLARIM :
8 Minute Buns - YouTube
BASEN İCİN İDEAL BİR VİDEO BENCE
BUDA BEL GÖBEK İÇİN ORYANTAL YENİ BULDUM SÜREKLİ AYNI EGZERSİZİ YAPMAK KİLO VERİMİNİ ENGELLER İNCELMEYİDE BÖYLE BİLİYORUM
Arabic Belly Dance Fat Burning Part 01 of 04 - YouTube
Arabic Belly Dance Fat Burning Part 02 of 04 - YouTube
Arabic Belly Dance Fat Burning Part 03 of 04 - YouTube
Arabic Belly Dance Fat Burning Part 04 of 04 - YouTube
canım 8 minute buns kalça için basen için değil, sen popom küçülmesin diyordun ya o yüzden uyarayım dedim
hadi ya :/ ben basen erisin istiyorum ona özel hiçmi yok video mari winsor dısında :S
Buns and Thighs Workout ! 8 Minute Butt Workout at Home! - YouTube
Pilates Butt Burner Full 30 minute workout - eFit30 - YouTube
Hottie Pilates Butt Burner Workout - YouTube
bunlar var elimde basenleri de çalıştıracak türden linkler canımben de karışık yapıyorum çabuk sıkılıyorum aynı şeyleri yapmaktan :)
sen yine iyisin canım ben napıyım ağlıyım mıı :2:
ben oryanteli ısınmak için yapıyorum önden, sonrasında karın hareketleri (slim & six pack) en son da basen ve kalça (mari winsor) yapıp tamamlıyorum.. oryantal aerobik videolarını sen paylaşmıştın sanırım ordan gördüm çok hoşuma gitti mutlaka her gün yapıyorum,, ama yer hareketleri kısmını yapmıyorum, basen ve kalça ayrı çalıştığım için... bu akşam sporum, gündüzleri de ripped yapıyorum totalde 1 saatten birazcık fazla spor yapmış oluyorum sanırım... ki bence bu çok normal bi süre, ben spor salonuna giderken 2 saat kalıyordu herkes salonda, programlarımız yaklaşık 1 buçuk- 2 saatimizi filan alıyordu. burdan da günde 1 saat spor fazla olur diye düşünen olursa, fikir olsun diye belirttim :):)
oryantal aerobik gerçekten etkili ben severek yapıyorum ama bugün yapmadım değişik seyler yapmak istiyorumbu slim six pack işe yarıyormu acaba tek basına yanında takviye olmadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?