Tienen'in Beslenme & Egzersiz Günlüğü

hemde çok iyi gidiyoruz bak sana takviye olarak 5 ayda 36 kilo verdiren bir çay var.9 hayat çayı forumda zayıflama kürlerinde bulabilirsin ondan iç ödemleri söküyor yağ yaktırıyo içindeki bitkiler onlarda etki eder sporda kıvrımlarını çıkarır kısa sürede verirsin kilolarını annem hiç birşey yapmadan o çayı doğru dürüst kullanmadan 1 ayda 5 kilo verdi

evet evet ondan da almayı düşünüyorum bir ara üşendim yapar mıyım diye ama alıcam inşallah, şu ara 5i bir arada varya onu içiyorum, bitmek üzere, bittiğinde hemencik alıvereyim ondan :)

maaşallah süper azimlsin sen de :) ben de şimdi tiffany den takılıyorum bitsin slim six pack yapıcam... kolay gelsin bizeeee

maaşallah süper azimlsin sen de :) ben de şimdi tiffany den takılıyorum bitsin slim six pack yapıcam... kolay gelsin bizeeee

aynen kolay gelee slim six pack yapıyordum 4.dakika geçti bıraktım çünkü bir şey farkettim benim boynum baya ince damarlarım kemikler belirgin hatta şah damarım belirgin galiba o gördüğüm mekik çektikçe meydana çıkıyo ve çok korktum böyle patlıcak gibi hissetttim ve bıraktım acaba abartıyomuyum yoksa her zayıf insanda böylemi oluyo

canım zayıflıkla alakası yok deriyle alakalıdır o derin incedir.. ama mekik çekerken kendini karın bölgenle kaldır, boynundan kuvvet alma boynunu incitirsin. dediğim gibi yaparsan bişeycik olmaz

canım zayıflıkla alakası yok deriyle alakalıdır o derin incedir.. ama mekik çekerken kendini karın bölgenle kaldır, boynundan kuvvet alma boynunu incitirsin. dediğim gibi yaparsan bişeycik olmaz

valla korkudan bıraktım normalde karnımdan kuvvet alarak kalkıyorum ama yinede boynuma ağrılar giriyor :S

bugün sadece tiffany bel hareketi yapıcam birde mari winsorr

bence mari yap hem basen inceltiyor hemde kalça :) ripped jillianınmıydı?

yapiyim en iyisi, iki günde bir yapıyorum hemen hemen zaten bugn yapmasam mı demiştim ama yapiyim en iyisi :) evet jillianın ripped çok zorluyo kardiyoları nefes nefese kalıyorum, bakalım dayanabilcem mi ripped i tamamlamaya:)

valla sana jillian cok etki etti bence gördüklerime göre bıraksanda zaten diğer yaptığın egzersizler kilo vermene yardımcı olacak :)

öyle koruyabilirsin ancak.Çünkü kaslı vücut sporu bırakınca daha cabuk kilo alıyor :)

o duygu bendede vardı ama yok oldu :)

bugün menüde mari winsor ve tiffany varrr :)

tienen canım senin bu sayfan hoşuma gidiyor, birebir yazıyorsun yaptıklarını filan ben de gaza geliyorum, takipçinim :) ben de şimdi ne yapsam diye düşünüyorum, sabah tiffanynin üç videosunu yaptım. şimdi de slim six pack ve mari yapiyim diyorum. bugün içimden ripped yapmak gelmiyor :)

arada mola ver zaten canım kasların dinlensin :) çünkü spor yaptıkça kaslarda şişer ödemli olursun.Bencede yap ben 2 kere yaptım o bel hareketini tiffanynin biraz dinlendikten sonra mari winsor yapıcam :)

evet haklısın canım ripped çok yorucu olduğu için onu yaptığım gün başka şeyler yapmaya halim kalmıyor. en iyisi bugn slim ve mari takılayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…