hemde çok iyi gidiyoruz bak sana takviye olarak 5 ayda 36 kilo verdiren bir çay var.9 hayat çayı forumda zayıflama kürlerinde bulabilirsin ondan iç ödemleri söküyor yağ yaktırıyo içindeki bitkiler onlarda etki eder sporda kıvrımlarını çıkarır kısa sürede verirsin kilolarını annem hiç birşey yapmadan o çayı doğru dürüst kullanmadan 1 ayda 5 kilo verdi
ben içmeyi bıraktım çünkü kilo verdim 1 ay içmek yaradı yeşil çay içiyorum 1 senedir hergün ödem attırıyor oda
bu arada o tiffany hatunun bel hareketi olan videosunu 3 kere yaptım1 kere yapsam bile yarar ama ben kaptırdım yaptım valla şimdi sırada bunlar var;
Small waist, tight butt, thin thighs in under 10 min. with this workout surprise. - YouTube
Slim & Six Pack - YouTube
en sonda mari winsor ve bitiricem
maaşallah süper azimlsin sen de :) ben de şimdi tiffany den takılıyorum bitsin slim six pack yapıcam... kolay gelsin bizeeee
aynen kolay geleeslim six pack yapıyordum 4.dakika geçti bıraktım çünkü bir şey farkettim benim boynum baya ince damarlarım kemikler belirgin hatta şah damarım belirgin galiba o gördüğüm mekik çektikçe meydana çıkıyo ve çok korktum böyle patlıcak gibi hissetttim ve bıraktım acaba abartıyomuyum yoksa her zayıf insanda böylemi oluyo
canım zayıflıkla alakası yok deriyle alakalıdır o derin incedir.. ama mekik çekerken kendini karın bölgenle kaldır, boynundan kuvvet alma boynunu incitirsin. dediğim gibi yaparsan bişeycik olmaz
bugün sadece tiffany bel hareketi yapıcam birde mari winsorr
sabah ripped yapmıştım. şimdi tiffany yapıcam, acaba sonra mari mi yapsam ben de :)
bence mari yap hem basen inceltiyor hemde kalça :) ripped jillianınmıydı?
yapiyim en iyisi, iki günde bir yapıyorum hemen hemen zaten bugn yapmasam mı demiştim ama yapiyim en iyisi :) evet jillianın ripped çok zorluyo kardiyoları nefes nefese kalıyorum, bakalım dayanabilcem mi ripped i tamamlamaya:)
valla sana jillian cok etki etti bencegördüklerime göre bıraksanda zaten diğer yaptığın egzersizler kilo vermene yardımcı olacak :)
öyle koruyabilirsin ancak.Çünkü kaslı vücut sporu bırakınca daha cabuk kilo alıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?