Tienen'in Beslenme & Egzersiz Günlüğü

iyi olur valla benim alt karın sorunlu göbekten. o eridiği zaman zaten bel 60 olucak
birde basen o kadar.

bugün menüde :))

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube 3 kere yapıcam pespese
Small waist, tight butt, thin thighs in under 10 min. with this workout surprise. - YouTube 1 kere bu
Slim & Six Pack - YouTube 1 kerede bu :)
mari winsorda var :)
ve oryantal dans edicem bugün
1,5 saate yakın spor yapmayı planlıyorum.
Aksam 18:15 civarı yemek yedim aradan 1 saatin geçmesini bekliyorum simdi ve bu saatten sonra yemek yok!

bugün sondu,yarından itibaren
Ekmek
Makarna
Pilav
Cola
Abur cubur yemek yokk

Allah yardımcım olsun :) sürekli spor yapamadığım zamanlarda bunu korumam gerekecek yemeği kısmak gerek

ouww terden ölüyorummm egzersizlere baslamadan önce dolu midem 66 cm falan cıkıyordu simdi 64.5 cıkıyor sabah kalktığımda 62.5 tu

tiffany rothe şahane bi seçim tienen! hele 10 min booty olan acayip hızlı çalıştırıyor kasları tabiri caizse canına okuyor bende düzenli yapmak üzere bugün başladım peş peşe 3 kez yapmak yerine farklı videolarını yapsan 3 olsa o da makuldur bence

tienen bu videolar süpermiş şu i lk iki video hemen şimdi yapmaya koyuluyorum ben de çok eğlenceli geldi :)

o peşpeşe 3 yaptım dediğim beni öldü bitirdi bildiğin terlerim damladı sonra üstüne diğer videolarıda yaptım tabi.. daha önce tiffany rothe yaptınmı? ben daha önce yaptım ama öyle hergün değil kafama göre kilomu korumak icin sürekli farklı seyler deniyordum bir ara onun icn :)

mervecim bencede yapmalısın yaptıktan sonra hic ağrın olmayacak ama sabaha ağrılı uyanırsan karışmam

ben bide bunları yaptıktan sonra duşumu aldım sonra gittim bir güzel incir ve balık kraker yedim : bosamı gitti simdii oysa 1.5 saatten fazla sürdü sporum yarından itibaren homini gırtlaklığa sonn

tienen 9 çay nedir canım bi açıklarmısın neler var içinde 9 bitki var sanırım :) ?

Haftanin 3 gunu falan yapmisligim var hatun vok pozitif yaa agrilar dehset oluyodu yan bolgelerim ozellikle kadinin gobek kaslarini cok begeniyorum ama fark ettnmi snde ust bacaklari baya kalin kalcasida hic oyle kucuk degil

Haftanin 3 gunu falan yapmisligim var hatun vok pozitif yaa agrilar dehset oluyodu yan bolgelerim ozellikle kadinin gobek kaslarini cok begeniyorum ama fark ettnmi snde ust bacaklari baya kalin kalcasida hic oyle kucuk degil

Evet sadece bele çalışıyor bu kadın onu farkettim suan yanlarım yanıyor sabahı zor ederim demistim aynen öyle oldu

bu 9 çayı forumda buldum ben forumdaki arkadaslarda tvde görmüs
icinde 9 tane bitki var karıştırılıp yapılıyor
5 ayda 36 kilo verdiren çay
içindeki bitkileri simdi ezbre bilmiyorum ama aklımdakiler bunlar;

cinnema
funda yaprağı
sinirli ot
yeşil çay
barut ağacı kabuğu
biberiye
mate

2 tane daha var aklıma gelmedi :)

kız sen bunları yapıyorsun, göğüsün nasıl oldu? Küçülme, dikleşme vs.

hahaah canım sorun beni hem üzdü hem güldürdü :)
benim dokum yok zaten sekerim silikon yaptırıcam yaşıma girince bu yüzden oram erisede pek umrumda değil ama sunu belirtiyim böyle göğüs kaslarıda meydana cıkıyor insanın belirginleşiyor yani burda göğüs var hoopp diyor

Yani büyültüyor demek mi bu
ben bide bunları yaptıktan sonra duşumu aldım sonra gittim bir güzel incir ve balık kraker yedim : bosamı gitti simdii oysa 1.5 saatten fazla sürdü sporum yarından itibaren homini gırtlaklığa sonn

Canım sporu yemekten önce mi ,yoksa sonra mı yapmak lazımmış :26: Ben yemeğin hemen arkasına yapıyorum .

kesinlikle bu kadın müthiş.. ve insan yaparken hiç sıkılmıyor.

bu yanma hissine aşığım sandalyede yaptığı hareketler var sanırım onlar bacak için tienen bi bak youtube tan

kesinlikle bu kadın müthiş.. ve insan yaparken hiç sıkılmıyor.

kesinlikle! insanı spora ısındırıyor zuzanayada bi bak onun videolarıda kendisi gibi şipşirin

Sporu yemekten 1 yada 1.5 saat sonra yapın hemen yedikten sonra yapmayın
sporla göğüs büyümez bence sadece göğüs bölgesi belirginleşiyor yani mesela belin kıvrımı nasıl ortaya cıkarsa aynı öyle erkeklerde göğüs kası olur ya onun gibi :)

kızlar kilo ve boy bildirimi yapim boyumda değişiklik olmaz zatende

1.58 48.6 kiloyum

belim 62.5 60 olana kadar devam basenide eritmem lazımm ama kalca yine kücülcek diye korkuyorumm

kızlar kilo ve boy bildirimi yapim boyumda değişiklik olmaz zatende

1.58 48.6 kiloyum

belim 62.5 60 olana kadar devam basenide eritmem lazımm ama kalca yine kücülcek diye korkuyorumm

kilon ölçülerin çok iyi canım... benim de boy 1.68 kilo 63.5. hedefim 52 6 aya kadar 52 ye düşmem gerekiyor, iddaya girdim arkadaşla, sonunda iphone aldırıcam spor bağımlısı oldum iki ayda resmen:) ya şu tiffany yi dün yaptım ya bugün yanlarım nasıl acıyo, sanki kemiklerim birbiirine geçmiş gibi

benimde yanıyor simdi yeniden yapmaya gidicem bu arada 1.68 e 58 kilo olsan bile ideal ki neden o kadar zayıflamak istiyorsun gerçi iddaya girdiysen başarırsın sen azimlisin :)

benimde yanıyor simdi yeniden yapmaya gidicem bu arada 1.68 e 58 kilo olsan bile ideal ki neden o kadar zayıflamak istiyorsun gerçi iddaya girdiysen başarırsın sen azimlisin :)

ben de hastayım bugün birazcık ama yapıcam yine ara vermek yok :) yaa benim hedefim 55 ti aslında ama işte i ddia için mecbur 52 ye düşcem sağol canım inşallah azmimiz kırılmasın hiç iyi gidiyoruz şimdilik dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…