bugün menüde :))
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube 3 kere yapıcam pespese
Small waist, tight butt, thin thighs in under 10 min. with this workout surprise. - YouTube 1 kere bu
Slim & Six Pack - YouTube 1 kerede bu :)
mari winsorda var :)
ve oryantal dans edicem bugün
1,5 saate yakın spor yapmayı planlıyorum.
Aksam 18:15 civarı yemek yedim aradan 1 saatin geçmesini bekliyorum simdi ve bu saatten sonra yemek yok!
bugün sondu,yarından itibaren
Ekmek
Makarna
Pilav
Cola
Abur cubur yemek yokk
Allah yardımcım olsun :) sürekli spor yapamadığım zamanlarda bunu korumam gerekecek yemeği kısmak gerek
tiffany rothe şahane bi seçim tienen! hele 10 min booty olan acayip hızlı çalıştırıyor kasları tabiri caizse canına okuyorbende düzenli yapmak üzere bugün başladım peş peşe 3 kez yapmak yerine farklı videolarını yapsan 3 olsa o da makuldur bence
mervecim bencede yapmalısın yaptıktan sonra hic ağrın olmayacak ama sabaha ağrılı uyanırsan karışmam
o peşpeşe 3 yaptım dediğim beni öldü bitirdibildiğin terlerim damladı sonra üstüne diğer videolarıda yaptım tabi.. daha önce tiffany rothe yaptınmı? ben daha önce yaptım ama öyle hergün değil kafama göre kilomu korumak icin sürekli farklı seyler deniyordum bir ara onun icn :)
mervecim bencede yapmalısın yaptıktan sonra hic ağrın olmayacak ama sabaha ağrılı uyanırsan karışmam
Haftanin 3 gunu falan yapmisligim var hatun vok pozitif yaaagrilar dehset oluyodu yan bolgelerim ozellikle kadinin gobek kaslarini cok begeniyorum ama fark ettnmi snde ust bacaklari baya kalin kalcasida hic oyle kucuk degil
kız sen bunları yapıyorsun, göğüsün nasıl oldu? Küçülme, dikleşme vs.
Yani büyültüyor demek mi buhahaah canım sorun beni hem üzdü hem güldürdü :)
benim dokum yok zaten sekerim silikon yaptırıcam yaşıma girincebu yüzden oram erisede pek umrumda değil ama sunu belirtiyim böyle göğüs kaslarıda meydana cıkıyor insanın belirginleşiyor yani burda göğüs var hoopp diyor
ben bide bunları yaptıktan sonra duşumu aldım sonra gittim bir güzel incir ve balık kraker yedim: bosamı gitti simdii oysa 1.5 saatten fazla sürdü sporum yarından itibaren homini gırtlaklığa sonn
tiffany rothe şahane bi seçim tienen! hele 10 min booty olan acayip hızlı çalıştırıyor kasları tabiri caizse canına okuyorbende düzenli yapmak üzere bugün başladım peş peşe 3 kez yapmak yerine farklı videolarını yapsan 3 olsa o da makuldur bence
Evet sadece bele çalışıyor bu kadın onu farkettim suan yanlarım yanıyorsabahı zor ederim demistim aynen öyle oldu
bu 9 çayı forumda buldum ben forumdaki arkadaslarda tvde görmüs
icinde 9 tane bitki var karıştırılıp yapılıyor
5 ayda 36 kilo verdiren çay
içindeki bitkileri simdi ezbre bilmiyorum ama aklımdakiler bunlar;
cinnema
funda yaprağı
sinirli ot
yeşil çay
barut ağacı kabuğu
biberiye
mate
2 tane daha var aklıma gelmedi :)
kesinlikle bu kadın müthiş..ve insan yaparken hiç sıkılmıyor.
kızlar kilo ve boy bildirimi yapim boyumda değişiklik olmaz zatende
1.58 48.6 kiloyum
belim 62.5 60 olana kadar devam basenide eritmem lazımm ama kalca yine kücülcek diye korkuyorumm
kilon ölçülerin çok iyi canım... benim de boy 1.68 kilo 63.5. hedefim 52 6 aya kadar 52 ye düşmem gerekiyor, iddaya girdim arkadaşla, sonunda iphone aldırıcamspor bağımlısı oldum iki ayda resmen:) ya şu tiffany yi dün yaptım ya bugün yanlarım nasıl acıyo, sanki kemiklerim birbiirine geçmiş gibi
benimde yanıyor simdi yeniden yapmaya gidicembu arada 1.68 e 58 kilo olsan bile ideal ki neden o kadar zayıflamak istiyorsun gerçi iddaya girdiysen başarırsın sen azimlisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?