Tiksinecek olanlar okumasın lütfen. Konu babam !

Canı kanı olmakla ne ilgisi var ki yürürken ayağıma parkeden sümüğü yapışacak. Kim olsa tiksinir
"Tiksinme!" demedim ki aksine benim de başıma geldi dedim. Ama tek sorun buyken onu bugünlere getirmiş biri degil de bir böcekten bahseder gibi anlatmış buna tepki verdim. Lütfen yorumumu tekrar okuyun

Hep böyleydi..
Çocukluğumda da saatlerce eli o burnundan çıkmazdı,hala aynı.
Bizim suratımıza baka baka utanmadan burnunu karıştırır. İnsan babasından nefret eder mi?NEFRET EDİYORUM!!!

Hep böyleydi..
Çocukluğumda da saatlerce eli o burnundan çıkmazdı,hala aynı.
Bizim suratımıza baka baka utanmadan burnunu karıştırır. İnsan babasından nefret eder mi?NEFRET EDİYORUM!!!

Yapacak bir şey yok, çok zor değiştirmek. Üzgünüm.

Yemek yerken şapurtıdan ben de nefret ederim.. ama keşke bunlar olmasa da şapurdatsa diyorum ya o derece.

Temizlik imanın yarısıdır. Babanız bunu bilmiyormu? Elini bile yıkamayan... Allah sabır versin size Tek çare o evden ayrılmak.

"Tiksinme!" demedim ki aksine benim de başıma geldi dedim. Ama tek sorun buyken onu bugünlere getirmiş biri degil de bir böcekten bahseder gibi anlatmış buna tepki verdim. Lütfen yorumumu tekrar okuyun
Nedir bu saçma yorum Yani.
Beni bugünlere getirdi diye, bu onun pislen bile kabul edilirliğini mi gösterir. Ben atla seven istemiyorum ya, wc den çıkınca el yıkamamak, ulu orta yerde elin burnunda paso burun karıştırmak normal ise ben susayım.. ben çok bir şey değil,normal davranmasını istiyorum.

Bir evladın babasına karşı bu kadar hirsli öfkeli konuşması hoş değil bence babanızın da çok kalbini kiriyorsunuz diye tahmin ediyorum baba ahi alirsiniz yapmayın bu kadar abartiyorsunuz

arkadaşlar siz ne diyorsunuz allah askina kiz parkeden sümük topluyoruz diyor
bunu normal karşılayanlar kamera sakasi filan mi yapıyorlar acaba

Önce yorumumu algıla sonra üzerine konuş. Ben sana normal mi dedim, benim de başıma geldi ben de tiksindim ama hiçbir zaman babama bir böcekmiş gibi davranmadım, ona kin nefret kusmadım. Bana göre bir babaya karşı böyle şeyler hissetmek saçma. Herkes sana hak vermek zorunda mı?
Başka türlü baba olur bakmaz korumaz kollamaz neyse de kaç yaşına gelmişsin bir de beğenmiyorsan çıkar gidersin arkasından nefret kusmak nankörlük

Gerçekten mi. Nasıl takmayabilirim peki,nasıl görmezden gelinir ki

Tek çözüm yolu var: o da kabullenmek. Başka türlüsü inan sana eziyet olur. Ben öyle yapmayı tercih ettim ve de halimden mutluyum. En basit örneği geçen evime ziyarete geldiler. Evim bahçeli. Bahçede otururken sümkürdügü pecetesini cimenlerin üzerine attı. Sence o bu yaptiginin mantiksiz ve cirkin oldugunu bilmiyor mu? Elbette biliyor ama iceri girip onu cope atma fikri kendisine zor geldigi icin kolayi tercih ediyor. Rahatsiź olmadim mi bu durumdan elbette oldum ama amaan bosver dedim, aldim yerden cope attim. Bnm babamda da el yikama aliskanligi yoktur ve tuvaletini ayakta yapar. Beni lavabonun onunde gorduyse elini yikar (gostermelik) ortalikta kimseler yoksa el yikamaz hatta cogu zaman unutup sifona bile basmaz. Eger mutfaga girip salata yaparsa yemem, ellerini yuzume koyarak öperse oyle tutma baba sevmiyorum der gecerim. Babalarim bi huyu vardir laf soyledigin anda suclu bir anda sen oluverirsin. Seni ben yaotim adam oldun beni begenmiyosun minvalinde laflar edip küser bi kösede suratini asar oturur. Agzini saplatma bile demiyorum artik. Saplatiyosa tv sesini aciyorum. Inan ki kabullenmekten öte yapavilecegin bisey yok. Onlar boyle gelmis boyle gidecek. Evlendigin zaman epey bir rahatliyorsun bu bir gercek ama sorun asla tam anlamiyla cozulmuyor. Söz konusu olan kişi baban; temizlik disinda baska bir problemi yoksa bakmam etmem tarzinda konuşma bence. Bir evladın dememesi gereken şeyler bunlar. Kisa sureli bi meditasyonla ve cesitli olumlamalar yaparak bu sorunun ustesinden gelebilmen mümkün...

Ya otobüse biniyom milletin eli burnunda, yolda yürüyom aynı, sırada bekliyom aynı..

Millet sabah kalktığında burnunu temizlese keşke.. Midem bulanıyor üstlerine kusasım geliyo..

Yıllar önce otobüste Adamın biri burnunu karıştırıp otobüsün kulpunu tutunca, orayı tutmamaya çalışıp daha sonra durum ilerledi ve okb oldum 15 yıldır, bu hastalığı çeken bilir ruh kanseri.. Başkasının yüzünden düşünsenize..

Bazılarını görünce hayvanlar daha temiz diyorum(babanıza değil lafım)

Kamu spotu yapılsın ya yoksa milletin burnunu koparcam

Yumurtadan çıktın kabuğunu beğenmiyorsun olmuş fazla abartıyorsun izlenimi verdi benimde babamın yemek yerken ağzını şapırdatması temizlik açısından seninki kadar ileri noktada olmasa da kusurları var annenin çok temiz olduğundan bahsediyorsun kusura bakmada böyle bir adamsa şayet onla yatan kalkan o kadın o kadın frenleyemedikten sonra sen hiç bir şey yapamazsın bu konuda yalnız söylediğin boyutta olması için akıl sağlığının tam olmaması gerekir yada bu konu uydurma açılmış neticede ata öyle veya böyle sen bu adamın parçasısın burada insanlar sana ne diyebilirki veya babanı aşağılayıp kızmalarımı lazım anlayamadım ne desen anlamıyorsa değiştiremezsin daha fazla aşağılama bence adamı anne baba hakkı vardır evlatta fazla kınama ilerde sende evlat sahibi olacaksın onlarda seni beğenmezler ektiğini biçersin

Bizimkinin aynısı aynen yapacak bir şey yok, kabullenip görmeyeceksin, duymayacaksın. Aşırı zor ama başka çaresi yok bu durumun.

Of bizimki de tuvaletten ellerini yıkamadan çıkıp direk mutfağa geçip ekmekleri filan ellerdi yemek hazırlardı, bunun gibi bir sürü şey, ağzını kapamadan hapşurur öksürürdü,tuvalete su dökmez olduğu gibi bırakırdı, yerde sofra varken kalkar ayak tırnaklarını filan keserdi,sadece bayramdan bayrama dişlerini fırçalardı,iyice yıldık şükür tek kötü huyu bu değil daha fazlası vardı da, o evden ayrılmamıza vesile oldu şimdi kafam rahatladı düşündükçe ürperti geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…