Tiksinecek olanlar okumasın lütfen. Konu babam !

Ben bu evde daima kalmayacağım sonuçta,ayrılacağım.
Ama annemi kardeşimi düşününce de canım sıkılıyor. Annem ben onunla mücadele edemiyorum diyor,İnsan laftan bir kerede anlar diyor.
Onlar bu evde kalacak. Onların sağlığını da düşününce iyice canım sıkılıyor

Benim teyzeler de dedem den iğrenirmiş,dedem bir küsmüş birdada aynı sofraya oturmamış birde beddua etmiş gün yüzü görmüyorlar ne evlilikleri evlilik ne evlatları evlat ha birde sağlik sorunlarıda cabası ... demem o ki baba ahı almayın

Yani bunca zaman hasta olmadan yasadiysan bundan sonra da ysarsin. Cok takma okb olma
Öyle . Ama göz göre göre de ayakta tuvaletini yapıp bir taraflarına elleyip te elini yıkamadan çıktığını görünce, bana geliyorlar..
İşten geliyorum, uzanmış koltuğa eli burnunda, ya da çıkardıklarıyla meşgul..
Off sinirlerim zıplıyor, bazı zamanlar akşam 21-22 ye kadar arkadaşlarla takılıyorum, eve gittiğimde onu görmeyeyim ya da daha az göreyim yatmış olsun diye...

Evde terlikle gez. Kendine ozel guzel yaz kis giye bileceyin terlik al. O terlikle kendi odanda gezme. Nasil pis sokaktan evimize geldigimizde ayakkabilarimizi cikarip bi kenara koyuyoruz ya sen de odana girdiginde oyle yap. Bu sac boylarinin icinden poset eldivenler cikiyor ya odandan cikarken eline ondan gecir. Odannan cok da cikma disari cikma otur kpss ye calis. Allah kurtarsin. Ya da gunduzleri uyan ise gidenler gibi 7-de falan hazirlan yemegini suyunu gotur git kutuphaneye derslerni calis aksam kutuphane kapaninca da eve gel odana gir.

bu kadar olmasa da benim babamda da sinir olduğum temizlik problemleri var sizinki baya kötüymüş Allah sabır versin. bizimkine bıkmadan usanmadan ben de annem de söylüyoruz ve yaptırıyoruz. bak baba şuna dikkat etmiyorsun yaşlanır elden ayaktan düşersen temiz olmazsan kimse bakmaz sana diyorum o zaman daha bi toparlanıyor.

Babam agzima ediyor dese kiz bunlar yine baba edebiyati yaparlar.

Ne alakası var, biz normalleştirmiyoruz durumu. Söz konusu olan kişi baban oldugu icin kabullen diyoruz. Yapılan şey elbette yanlış, olmaması gereken bir şey. Ama bunun egitimi yani temizlik egitimi cocukluktan edinilir 40 -50-60 yasindan sonra kimsenin tutumunu degistiremezsin. Ayri eve cikma fikrini kendi de elbette dusunmustur. Söz konusu olan kisi aile. Evlensen bile hayatinda oluyorlar, babam pis evime gelmesin mi diyecek? Bu nasil bir mantık. Dogru mu? Zaten söz konusu kisiyle konusmus konu sahibi yapma etme demis daha üzeri ne yapabilir yani. Tutup elinden aile terapistine mi gotur dememiz gerekiyor. Mantikli olanin ne olsugunu dusunuyorsun, hayatından tamamen cikar bu insani dememiz daha mi mantikli olurdu senin icin :)

Bazıları neden görüş beğenmeyince işi saygısızlığa götürüyor? Kimse bu olanlara normal demiyor bu derece kin ve nefreti normal bulmuyor. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda da degil.
Evet babana karşı nankörsün, babanın yaptıgı normal degil ama senin nefretin de normal degil. Ever beğenmiyorsan ayrı eve çıkarsın orası babanın evi

Babasının evi falan değil yav çocuğu yapıp yapıp burası benim evim denmez orası aile evi. Yere sümük yapıştırmak nedir? O sümükleri evdeki kadınlar temizliyor farkındaysanız eğilip kendisi temizlemiyor.. evdeki kadın hizmetçi ya zaten mecbur eşek kadar adamın sümüğünü yerlerden toplamaya..ayıp be

Bir kaç defa sakin sakin söyle benim babamda şifonu çekmiyor du şimdi çekiyor artık bıktı laflarımdan tabi

Ee o zaman hadi egitsin elli yaşındaki adamı. Kusura bakmayın da eşi karışır, müdahale eder ve evladı da uyarır eder ama bu kadar. Daha fazlasını yapamaz evlat olarak hakkı yok
Nefret ediyorsa bu derece babasının evinde gölgesinde yaşamayacak. Kabul etmiyorsa gidecek. Ya ne olacaktı adamı evden mi kovacak. Belli ki düzelmiyor peki ne olcak? Sanki adam cocugu yapmış da babalık mı etmemiş? O kısmı,ben kaçırdım,galiba

Orası babanın evi öyle mi.. burası babamın evi diye, ayrı eve çıkmaya bütçem yok diye o zaman ben her türlü pisliği çekeyim öyle mi? Nasıl bir zihniyetiniz var ya, maddi durumum yok ya bütün her şey müstahak bana, çekmek zorundayım öyle mi ? Lütfen daha fazla yorum yapmayın rica ediyorum...

Allah ıslah etsin onu size de sabır versin bu kadar pis olunmaz

Ben utanıyorum artık.... zaten küsüz konuşmuyoruz... haklı gibi zeytinyağı gibi su üstüne çıktı bir de
Barışırsınız demekki yaptığı ona çok ters gelmiyor sen tepki verince sinirlendi düzelir bence önemsiz konu bunlar

Rahatsız oluyorsan cevap hakkı vermeden yani yazdıklarıma karşılık vermeden bunu diyeceksin ki manası olsun. Ben de o zaman çekilirim
Ama begenmedigin için yorumuma saçma dersen tabiki kendimi izah ederim.
Bu kadar nefret ettigin birinin evinde kalıyorsan bu senin zihniyetin. Adam değişmiyor diyen de sensin. Başka secenek var mı?

Valla eğitemese bile ilerde ayrı eve çıkıp çoluğu çocuğu olduğunda insan çocuğunu veremez babasına sevsin diye.. ayrıca durumu değiştirebilirsin babanı eğitebilirsin falan yazmadım ben ama baba edebiyatı yapılması orası babanın evi denmesi ne biçim bi bakış açısı ya? Annesi eşek başı mı o evde? Bazı şeyler kabullenilsin hadi ama parkeye sümük yapıştırmak bildiğin dalga geçmek insanlara eziyet etmektir. Leş leş leş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…