Tiksinecek olanlar okumasın lütfen. Konu babam !

Ben utanıyorum artık.... zaten küsüz konuşmuyoruz... haklı gibi zeytinyağı gibi su üstüne çıktı bir de
Bunca söylenmeye devam ediyorsa bunun alışkanlıkla alakası olamaz mendil var ıslağı kurusu gider ona siler bunun tamamen insanı insan yerine koymamak ile alakalı olduğunu düşünüyorum değer verse evladına karısına yapmaz ağır psikolojik sıkıntısı yoksa bunu normalleştirmesine izin vermeyin yıldırma politikasına devam edin

Bu yazıyı okurken akıl a baban geldi 4 ay önce kaybettim kendisini oda senin baban kadar olmada da yapardı bisey ler ben geçen anneme ne dedim biliyor musun keşke babam yanımızda olsa da yere dökülen kül olsa yarın öbür gün pişman olacağın şeyler söyleme

Ona bakarsan ben de bu yapılan normaldir ve anne de eşek başıdir demedim. Babası pis ve tiksinmesi normal ama bir böcekten bahseder gibi konuşması bana göre nankörlük. Bu baba edebiyatı mı? Yaşı kadar emeği var ama evladı sadece pis diye ona nefret kusuyor. Bu bana göre normal değil size göre normal olabilir. Ama lütfen çarpıtmayın. Durum değişmiyor ve babadan sırf bu yüzden nefret ediyorsa hasta olsa bakmam diyorsa o evde işi ne? Evet orası babasının evi ve uyarırken bile ben saygı emaresi göremedim.
Babasının yaptıgı ne kadar amormalse bu tepkileri de anormal. Bir babadan anca babalık etmediği zaman nefret edilir. Sana göre edebiyat bana göre vefa

Son düzenleme:
Tam bir Recep ivedikmis

Babana değilde sana irite oldum
Yanı burada insanlara babamdan tiksinin diyorsun
Baban doğru olmayabilir ama sende değilsin
Anlayan anladı ne demek istediğimi.
Bu durumda ne yapılabilir,nasıl görmezden gelinir demek istedim ben.
Siz bana irite mi oldunuz? Umrumda mı peki..

Babasının evi değil aile evi. Babası da kızı uyardı diye eşşoğlu eşek falan diyormuş cahillik diz boyu savunulacak yanı da yok. Burda bir kadın eşim böyle yapıyor dese herkes hak verir söyleyen evlat diye mi garip geldi? O yaşa nasıl getirdi bilmiyoruz ayrıca zira tuvaletten çıktıktan sonra el yıkamayı bilmeyen birinin düzgün ve sağlıklı bir ev ortamı sağladığını düşünemiyorum

arkadaşlar siz ne diyorsunuz allah askina kiz parkeden sümük topluyoruz diyor
bunu normal karşılayanlar kamera sakasi filan mi yapıyorlar acaba
Bu durumdan rahatsız olması tabi ki normal kizmasi da normal bende ne var canım nolcak sumukten b.ktan demiyorum ama verdiği tepki çok aşırı geldi bana benim fikrim bu yönde

Bu durumdan rahatsız olması tabi ki normal kizmasi da normal bende ne var canım nolcak sumukten b.ktan demiyorum ama verdiği tepki çok aşırı geldi bana benim fikrim bu yönde

verdiği tepki fazla ya da az ona bisey diyemiyorum da yorum yapanlarin çoğunun bunu normal görüp ne var ki benim babam da yapıyor vs demesine şaşırdım ben.

Valla insan isterse 60'ta da 70'te de birşey öğrenir ve değişir.bu saatten sonra değişmez kabullenin demek yanlış geliyor bana.ebeveynler, bizi büyütmüş eğitmiş yetiştirmiş... pekala biz de onları sağlıklı mutlu bir ortam için eğitebiliriz. ki bıkmadan usanmadan anlatmalıyız bence. bu durum, bir rahatsızlık da olabilir imkan varsa psikolog psikiyatrist yolları da denenebilir.

Eğer babasından nefret ettiği kadar kimseden nefret etmediğini yazıyorsa bu büyük nefretin tüm gerekçelerini yazar. Yazmıyorsa biz yazdığı kadarı üzerinden yorum yaparız. O yaşa nasıl getirdiğini bilmiyoruz değil, normal olduğunu kabul ediyoruz çünkü şikayetini yazmamış. Size gore aile evi bana göre bu kadar yaştan ve bu derece nefretten sonra baba evi. Siz tekrar tekrar yazınca ben sizin dediginizi kabul etmiş olmuyorum. Size gore edebiyat bana göre vefa diyorum. Bence görüşlerimize saygı göstermekten başka bir seçenek yok. Yani uzatmamizin lüzumu yok. Bu ne biçim düşünce diyerek ve yazdıklarımın bir kısmını yanlış anlayarak bir yere varamayız.

verdiği tepki fazla ya da az ona bisey diyemiyorum da yorum yapanlarin çoğunun bunu normal görüp ne var ki benim babam da yapıyor vs demesine şaşırdım ben.
Ha o konuda birşey diyemem haklı olabilirsiniz bence de normal değil pis bir durum ama herkesin aile yaşantısı farklı sonuçta

Ha o konuda birşey diyemem haklı olabilirsiniz bence de normal değil pis bir durum ama herkesin aile yaşantısı farklı sonuçta

öyle tabi ki kimseyi yargılamak bana düşmez. sadece çok zor bir durum. ben kardeşimin ya da eşimin banyoyu bile kirli bıraktığını görsem çıldırıyorum, bu kişi babam da olsa aynı olurdu. öğrenene kadar gerekirse rencide ederdim, kusura bakmasın.
bahsedilen şeyler en temel temizlik hijyen kurallari.
onu da beceremiyorsa öğrenemiyorsa rencide olmasi çok önemli değil benim icin. babam değil kim olursa olsun bunu boyle düşünüyorum.

Hahah kimse ne var ki benim de babam yapıyor diye bisey yazmadıgı gibi bu cikarimin yapilabilecegi bir yorum girmedi bu konu basliginin altina. Ilginç...

En nefret ettiyim sey (((
Benim babam da bir az temiz degil ama sizin babaniz hayattan biktirir.
Ben de bir ara elimde camasir suyuyla her gun kapi kulpu silerdim.
Gecen bakim eli burnunda.
Eskiden de elini burnuna atardi.
Dayilarim daha kotu.
Kusasim geliyor (((

Hahah kimse ne var ki benim de babam yapıyor diye bisey yazmadıgı gibi bu cikarimin yapilabilecegi bir yorum girmedi bu konu basliginin altina. Ilginç...

başlığı baştan sona bir okuyun isterseniz, polemiğe girmek istemedigim için tek tek alintilamak istemiyorum.
çoğu kişi babasının da benzer seyler yaptigini yazmış uyduracak halim yok herhalde :)
size ilginç geliyorsa kendi kendinize şaşırabilirsiniz, direk sizi alintilayip yazmadigima göre cevap vermek zorunda değilsiniz :) iyi aksamlar

Külle yere sümük yapıştırmak aynı şey değil ufak tefek hepimizin kötü davranışları hijyensizlikleri oluyor da bu konu hiç normal değil. Başkalarının yanında da yapıyordur rezil oluyordur etrafa. Dramatize edilecek bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…