günaydın cnm,
bu 3 yemek kaşığı yoğurta 1 yemek kaşığı keten toğumu öğlen yemeği değil sanki ara öğün gibi olmuş :) tadı nasıl güzel mi bu arada
İnşallah vala benimde isteğim o. Umarım hepimiz istediğimiz kilolara düşebiliriz. Farkettim ki benim açlıkla ilgili bir sorunum yok. Yemek yemeyle ilgilide problem yaşamıyorum. 1 kase çorbayla çok rahat doyabilirim ve lezzetsiz şeyleride tüketebilirim. Karnım doysun yeter yani. Benim tek problememim abur cubur. Allahım bir insan bu kadar mı abur cubur sever. Ya bir oturuşta dağları yiyebilirim. Kızlar bir görseniz yediklerimi oha dersiniz abarmıyorum. 5 tane çokonat, 1 tane albeni ve büyük boy acılı cipsi 1 lt kola ile yiyebilirim 1 gün içinde. Madem değişme zamanı dedim öyleyse artık değişelim. İlk iş abur cuburu kesiyorum. Zaten 2 aydır ağzıma cips ve kola sürmedim. Yeminle ikisininde tadını unuttum canım hiç istemiyor. İlle soğuk bir şey içmek istersem meyveli soda içiyordum ama artık oda yok. Diğer abur cuburlarıda yarından itibaren kesiyorum. İstediğim kiloya ulaşana kadar sadece ama sadece çikolata yiyebilirim. Oda sınırlı tabii. Ödül niyetine işte.
Annemle kavga ettim az önce. 2 yumurtaya 1 çatal dolusu margarin katıyordu yakaladım. Neymiş efendim tadı olmuyormuş diğer türlü. Bende sen yap ben yemiyorum o zaman dedim yarıya düşürdü yağı. Uff çok sinirlendim şu anda. Ben niye bu kadar sinirleniyorum yaa
Şimdi size enfes bir çorba tarifi vereceğim hanımlarrrr. Bu çorbayı az önce annemle ben uydurdum. Bildiğiniz sebze çorbası ama çok doyurucu ve tam bir vitamin deposu. Malzemeler: Havuç, brokoli, karnıbahar, soğan, sarımsak ve patates. Hepsini tencereye atıp haşlıyorsunuz. Sonrada çok az zeytin yağı ile nane ve salçalı sos yapıp blendrdan geçirdiğiniz çorbanın içine katıyoruz. Bu çorbanın kepçesi 50 kalori falan. Bir deneyin bence sizde. İçine başka sebzelerde katabilirsiniz. Bunun yanına birde mevsim salatası yaptınız mı tamamdır hafif mi hafif bir akşam yemeği. Hem tıka basa doyabilirsiniz hemde çok az kalori almış olursunuz.
Sabırsızlıkla bekliyorum canım diyete başlamanıoo lezzetli bir çorbaya benziyor bende bi deneyeyim bakayımhadii bakalımm pazartesi başlıyorum 2 gün sonra diyete başlıcam Allah yardımcım olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?