tipimi gören beni adam yerine koymuyo :(

ya canım senin çevrendekilerin hepsi miss turkey' mi acaba??

senin boyun türkiye standartlarında zaten ben anormal birşey göremedim.

üzme kendini bence daha şanslısın, hem ne demişler ''bodur tavuk her daim piliçtir''

Keşke Kıbrıs diye diretmesen.Orada iş imkanı sınırlı.
Normalde hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama bir turizm şirketinde filan dönemlik iş bulabilirdin.

ablacım yuksek lisansımı burada yapacagım.ayrıca erkek arkadasıma yakın olmak ıcın de burayı tercıh edıyorum. cunku 4 senedır hep uzaktaydık bbirbirimize.

cok haklısınız. bu konuda takıntı yaptım ıyıce ve bana bakan herkes sankı aklından aynı seylerı gecırıyomus gibi hissediyorum.sızlerın desteği beni biraz olsun kendime getirdi çok teşekkur ederim.

geçen sene şeften duydugum kadarıyla amerikadan mezun bi bayan işe başladıgı zaman boyunun kısalığından dolayı işten cıkarılmış.adam gerçekten psikopatmış yani. belki turkıyede olsa garsonluk yapabilirim, ben de cok kısa boylu kasıyerler gördüm. temizlik hizmetinde çalışan küçük boylu kadınlar gördüm ama sanırım burda işler biraz farklı yürüyo :S

Öncelikle kendine güven.. Bakımlı ol. Makyajına, topuğuna dikkat et. Kendine özgüveni olan, havalı bi kızın altında ezilsin onlar boşver sen..
Ne boyunda ne kilonda bi anormallik yok. Belkide karşına anormal insanlar çıkmıştır o kadar..
Ne olursa olsun haline şükret. Elin,ayağın sağlam.. İş yapabilecek güçtesin.. Aklın yerinde.. Şükret haline..
Ve bol bol dua et. Seninde kısmetin bi yerde bekliyordur merak etme

çok teşekkür ederim desteğin için. etrafımda hiç benmle aynı boyda kiloda insan ınan görmedim. koskoca universitede bile görmedim. demekki yanlız değilmişim.beni anlayabilen birilerinin olması çok güzel. bence bu hayatta en önemli sey birilerinin seni anlayabildiğini ve sana saygı duydugunu bilmek. çok teşekkkür ederim hepinize

katılıyorumm
Türk standartlarında bır bayansın hem böyle mınyon tıp cokda beğenilir.

Ah be güzelim senin ne işin var o zaman kıbrıs'ta?
Dön türkiye'ye hem yüksek lisansını yap hem de doğru düzgün, mesleğine uygun bir işte çalışarak deneyim kazan,para kazan.
kıbrıs'ta yüksek yapınca Türkiye'de kimse iş için sana teklifler yağdırmayacak öyle değil mi?
Erkek arkadaşın orada diye kalmak istiyorsun anladığım kadarıyla ama bu çalıştığın ortamlar sana hiç uygun değil. Yanlış anlama fiziksel açıdan demiyorum sadece mesleki açıdan uygun işler değil.
Bak burada yazanlar olmuş güzel işlerde çalıştıklarını eminim sen de kendi mesleğinle ilgili bir işte çalışmaya başlayınca bu tarz sözleri hiç duymayacaksın.

yinemi bu tarz konular yaa
neyse
gidiyorum ben

durumunu kendisine sıkıntı etmiş bi arkadaşımız konu sahibi ..
herkesin dertlerini sıkıntılarını isteğimize göre yönlendiremiyoruz malesef
madem konu sizi açmadı hiçbişey yazmayın daha makul olur

Son düzenleme:
senin boyunda ne varmışki...gayet normal duyan da zannetecek 1,30 felan..benim kızımda 1,58 diğeri 1,60...gayette memnunlar bence bayana yakışan en ideal bir boy.sırık gibi olupta..görüyorum dışarda erkek gibi oluyorlar.sanki transe...gibi görünüyorlar...kıza bile benzmemiyorlar..boyu normal belki kilon biraz azdır bu yüzden daha küçük gösteriyordur..

Hiç sıkmayın canınızı .. Allahım sağlık sıhhat versin. Boyun moyun ne önemi var. Insanların çoğu terbiyesiz ve hep bi açık arama peşindeler.. üzülerek bunlara fırsat vermeyin.. Düşünün bi ayaklarınız olmasa kim yürürdü sizin için gözleriniz olmasa kim bakabilirdi sizin için gözleri ile..allahım ne güzel yaratmış bizleri.. Onun için hiç takmayın.. Mutlu günler..

sen yine iyiymişsin, ben ilk mezun oldum avukatlık stajına başladım boy 1.58 kilo 47, adamlar beni adliyeye almıyodu velini al gel diye kimliğimi gösterip zar zor giriyodum. dalga geçerleri benle de sen lise öğrecisisin herhalde staj yapıyosun bizi kandırma diye. bir de ben de şu an devlette çalışıyorum ama bilirsiniz densiz pek çok olur oralarda. iş güç de hep tapu, adliye, vergi dairesi falan. madara olurdum. ama hiiiiiiiiç takmadım, hah hah çıtırım der çıkarım valla. hala da öyle kızımı gezdirirken parkta vs. ablası diyorlar. valla küçük tavuk her zaman piliçmiş canım takma kafana. boy devede de var, kilo desen millet vermek için çabalıyor. takılma bunlara.

Bence hiç de takılacak bir şey degil.

Ben de 32 yaşında 2 çocuk annesiyim,
çok minyon degilim ama beni de lise ögrencisi sanıyorlar
veee ben bu durumdan çok ama çok memnunum :)

Valla tatlım sen aşağılanıyorum diye anlatmışsın ama anlattıklarından ben senin çok güzel bir kız olduğun sonucuna vardım.
1.60 boyunda, 50 kilo, masum yüzlü bir kız. İnsanların arayıp da bulamadıkları güzellik sende resmen.

1.60 boyunla 60 kilo mu olacaktın, o zaman da kilolu olurdun zaten.

Bence bu olaylar yüzünden kendine güvenini kaybetmişsin, sen kendine güvenmedikçe insanlar üzerine gelmiş ve bu böyle kısır bir döngüye girmiş.
Sen kimsenin lafına hiç aldırmıyor gibi davran, böyle davrandıkça zaten gerçekten de aldırmamaya başlayacaksın.
Ayrıca, (dış görünüşün pek bir önemi yok esasında ama) o güzelliğini ortaya koyacak şekilde giyin, saçlarını, makyajını güzel güzel yap.
Bak o zaman senle dalga geçebilen o saygısızlar nasıl bakacaklar sana, bu sefer de ilgiden sıkılacaksın.
Minyonluğundan faydalan, iri kadınlara yakışmayan birçok şey sende fıtık gibi durur.

canım boyun ve kilon gayet normal bana kalırsa türkiye şartlarına göre
sanırım sen yanlış yerlerde iş arıyorsun.. yani demek istediğim, kıbrısa hiç gitmedim ama orda boy ortalamasının uzun olduğunu tahmin edebiliyorum
özellikle gençler için.. e bu durumda da onlar seni kısa olarak görüyor
-
ayrıca topuklu giyerek boyunu uzatabilirsin, bahsetmişsin zaten ama sorun yaşamışsın sanırım
onu da dolgu topuklu kullanarak halledebilirsin bence, daha rahat olur öyle.

ya da sen direk dön gel türkiyeye :) en kesin sonuç.

Bence çok şanslısın birde bu açıdan düşün..
Karşına çıkanlar konusunda şanssızlık yaşamışsın o kadar..
Bu durum sana ileride yol su elektrik olarak geri dönecek
Her bayanın istediği bir şeydir yaşından küçük göstermek ne demişler ''Bodur tavuk her zaman Piliç kalırmış''
Banada yaşından küçük gösteriyorsun derler ve ben acayyip mutlu oluyorum bide yaş 30 a yaklaşınca büyük bir haz veriyor

herkes dünya güzelide seni mi aşağılıyolar çok enteresan hayret bişeyyy ......... yalnız boyun kilon cok normal dgeldi ne güzel çıtığıtı kızmıssın be canım

1.59 erkekler ne yapsın peki?
Bir bayan için kısa sayılmazsınki sen..
Millet manyak mı ne yahu?
Tersine ben de kısa boyluların uzunlardan daha hızlı ve pratik çalışanlar olabileceğine inanırım..
Sanki her deliğe girebiliriz çabuk hareket edebiliriz gibi
Ben 1.62 yim bu arada boyumdan hiç bi zaman şikayetçi olmadım
Başlığına üzüldüm ama ne öyle tipimi gören falan ne varmış tipinde ya
eminim fıkır fıkır çok sempatik bi kızsındır Önce sen kendine değer ver boyunu kilonu sev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…