- Konu Sahibi buzprensesy
-
Keşke Kıbrıs diye diretmesen.Orada iş imkanı sınırlı.
Normalde hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama bir turizm şirketinde filan dönemlik iş bulabilirdin.
boyum 1.59 kilom da 50 bu arad
bu kısma kadar okuduktan sonra hızlı okuma tekniği ile göz attım yazına. ve şaşkınlıktan gözlerim kocaman oldu. boyum 150-152 civarı. ve bbende küçük gösteriyorum.
ne boyumdan ötürü ne de kilomdan ötürü beni işe almamazlık etmiyorlar. kendinde bu konuda bir eziklik duyuyorsan ve bunu insanlara hissettirdiysen ezecek nokta bulmuşlar demektir.
Adam biraz kendini beğenmişlik yapmış, Harvard Üniversitesinden mezun olup git de bak bakalım iş veriyor mu vermiyor mu? Lafta konuşuyorlar öyle.. Kendisi dünya yakışıklısıdır ya, boyu da 2 m filandır, Allah bilir Brad Pitt'in çakmasıdır da....Sen takma böyle adamları, yüksek yapmaya bak, mesleğinde ilerle...Böyleleri kendini süper bir şey zannederler, sonra da milleti eze eze bir hal olurlar.. İnşallah bir gün eline düşer de görür günü
Öncelikle kendine güven.. Bakımlı ol. Makyajına, topuğuna dikkat et. Kendine özgüveni olan, havalı bi kızın altında ezilsin onlar boşver sen..
Ne boyunda ne kilonda bi anormallik yok. Belkide karşına anormal insanlar çıkmıştır o kadar..
Ne olursa olsun haline şükret. Elin,ayağın sağlam.. İş yapabilecek güçtesin.. Aklın yerinde.. Şükret haline..
Ve bol bol dua et. Seninde kısmetin bi yerde bekliyordur merak etme
ya canım senin çevrendekilerin hepsi miss turkey' mi acaba??
senin boyun türkiye standartlarında zaten ben anormal birşey göremedim.
üzme kendini bence daha şanslısın, hem ne demişler ''bodur tavuk her daim piliçtir''
Ah be güzelim senin ne işin var o zaman kıbrıs'ta?ben uluslararası ilişkiler okudum. bölümümü de çok severek okudum. şimdi alanımı ilerletip yuksek lisans yapmak istiyorum. ancak şu durumda ne yazııkkı kendı alanımda çalışabilmem imkansız. çünkü çalışma iznim yok.mecburen kasiyerlik garsonluk temızlıkçilik vs işlere başvuruyorum ama alınmıyorum ne yazıkkı. gecen sene zorla da olsa 3 ay garsonluk yaptım musterilerle cok güzel iletişimim olmuştu hatta genel müdürün cok yakın akrabası ile arkadaş oldum ve bana borsa şirketinde iş teklif etmişti ama okulum vardı kabul edemedim. ortama alıştıgım zaman kendımı kabul ettiriyorum( zorla da olsa :) ancak ilk etapta insanlar bu ufaklık mı bu işi yapacak edasındalar. sankı ülke yöneticem alt gtarafı garsonluk veya kasiyerlik.
yinemi bu tarz konular yaa
neyse
gidiyorum ben
merhaba ablalarım/arkadaşlarım,
sizle sadece derdımı paylaşmak istiyorum çünkü bu konuda sanırm bana yardım edebileceğiniz pek bir şey yok
ben 22 yaşındayım üniversiteden yeni mezun olmama rağmen minyon tipli olduğum için herkes 17-18 yaşında zannediyo.ve bu yüzden çok defalar büyük problemler ve aşağılamalarla karşılaştım.geçen sene kıbrısta bi otelde para biriktirmek adına garsonluk için işe başvurdum. erkek arkadasım da mutfakta çalıştığı için beni işe aldılar ancak müdürün,diğer garsonların ve çalışanların ağır hakaretlerine aşağılamalarına maruz kaldım.müdür küçük gösterdiğim için beni işten çıkarmak istedi. hatta sen dünyanın en iyi üniversitesinden mezun olsan ve burda kıdemli bi işe bile başlasan kusura bakma ama ben seni bu boyunla kilonla işe alamam dedibundan haberdar olan garsonlar da kendi aralarında bu kızı bu boyla işe almayacaklarını biz zaten biliyoduk diye şakalaşırlarken duydum.( boyum 1.59 kilom da 50 bu arada) neyse ben yine erkek arkadaşıma karşı olan saygılarından dolayı zorla da olsa işe alındım.çünkü o olmazsa ben de olmam diye tehditte bulundu o sırada başka aşçı bulamayacakları için mecbur kabul ettiler ben de yüzsüzlük yaptım işte kaldım çünkü bu işe çok ihtiyacım vardı. bu sene de yine kıbrısa geldim. çünkü hem erkek arkadaşım burda hem de burda yüksek lisans yapmak istiyorum.başka bi otelde işe başvurdum. bu sefer kiloma fazla takmayackları alanlara başvurdum. ancak bu sefer de senin yüzün çok masum senin tipin işe musait değil bize tuttuğunu koparacak biri lazım dediler.ben bu işi yaparım daha önceden tecrubem var dedim ancak yine aşağılanmalarla karşılaştım. oysa başvurdugum iş sadece kasiyerlikti. bunun masum suratla sert suratla ne ilgisi var ki.oysa ne umutlarla gelmiştim buraya. hem erkek arkadaşımda 4 yıl boyunca süren mesafeler kapanmış olacaktı hem de yüksek lisansımı yapacaktım. yüksek lisansı da kazandığım paralarla ödemeyi düşünüyodum ama tipimi gören bana iş vermiyo üstüne bi de aşağılamalara maruz kalıyorum. kendime olan bütün özgüvenimi kaybettim.hayallerimi kaybettim. şimdi ben hiç bi zaman iş bulamayacakmıyım. erkek arkaşadımda laf arasında sana bi tek devlette iş verirler dedi. ard niyetle soylemedi belkı ama bu sözu beni iyice yıktı. kendimi insanlarla tanısırken konusurken çok kötü hissediyorum. yaşımı sorduklarında ordan kaybolmak görünmez olmak istiyorum. bu benim elimde olan bişi değil bi suçluymuşum gibi kötü sözler duymaktan çok yöruldum.beni hayattan hiç bi beklentisi olmayan biri haline getirdiler. sizce de ben iş bulamazmıyım arkadaşlar boy ve kilo bu kadar mı önemli. ben manken olmak istemıyorum,fiziğimle değil aklımla iş bulmak istiyorum ama o da mümkün değil. lütfen bana destek olun kimse beni anlamıyo,hiç kimse.
merhaba ablalarım/arkadaşlarım,
sizle sadece derdımı paylaşmak istiyorum çünkü bu konuda sanırm bana yardım edebileceğiniz pek bir şey yok
ben 22 yaşındayım üniversiteden yeni mezun olmama rağmen minyon tipli olduğum için herkes 17-18 yaşında zannediyo.ve bu yüzden çok defalar büyük problemler ve aşağılamalarla karşılaştım.geçen sene kıbrısta bi otelde para biriktirmek adına garsonluk için işe başvurdum. erkek arkadasım da mutfakta çalıştığı için beni işe aldılar ancak müdürün,diğer garsonların ve çalışanların ağır hakaretlerine aşağılamalarına maruz kaldım.müdür küçük gösterdiğim için beni işten çıkarmak istedi. hatta sen dünyanın en iyi üniversitesinden mezun olsan ve burda kıdemli bi işe bile başlasan kusura bakma ama ben seni bu boyunla kilonla işe alamam dedibundan haberdar olan garsonlar da kendi aralarında bu kızı bu boyla işe almayacaklarını biz zaten biliyoduk diye şakalaşırlarken duydum.( boyum 1.59 kilom da 50 bu arada) neyse ben yine erkek arkadaşıma karşı olan saygılarından dolayı zorla da olsa işe alındım.çünkü o olmazsa ben de olmam diye tehditte bulundu o sırada başka aşçı bulamayacakları için mecbur kabul ettiler ben de yüzsüzlük yaptım işte kaldım çünkü bu işe çok ihtiyacım vardı. bu sene de yine kıbrısa geldim. çünkü hem erkek arkadaşım burda hem de burda yüksek lisans yapmak istiyorum.başka bi otelde işe başvurdum. bu sefer kiloma fazla takmayackları alanlara başvurdum. ancak bu sefer de senin yüzün çok masum senin tipin işe musait değil bize tuttuğunu koparacak biri lazım dediler.ben bu işi yaparım daha önceden tecrubem var dedim ancak yine aşağılanmalarla karşılaştım. oysa başvurdugum iş sadece kasiyerlikti. bunun masum suratla sert suratla ne ilgisi var ki.oysa ne umutlarla gelmiştim buraya. hem erkek arkadaşımda 4 yıl boyunca süren mesafeler kapanmış olacaktı hem de yüksek lisansımı yapacaktım. yüksek lisansı da kazandığım paralarla ödemeyi düşünüyodum ama tipimi gören bana iş vermiyo üstüne bi de aşağılamalara maruz kalıyorum. kendime olan bütün özgüvenimi kaybettim.hayallerimi kaybettim. şimdi ben hiç bi zaman iş bulamayacakmıyım. erkek arkaşadımda laf arasında sana bi tek devlette iş verirler dedi. ard niyetle soylemedi belkı ama bu sözu beni iyice yıktı. kendimi insanlarla tanısırken konusurken çok kötü hissediyorum. yaşımı sorduklarında ordan kaybolmak görünmez olmak istiyorum. bu benim elimde olan bişi değil bi suçluymuşum gibi kötü sözler duymaktan çok yöruldum.beni hayattan hiç bi beklentisi olmayan biri haline getirdiler. sizce de ben iş bulamazmıyım arkadaşlar boy ve kilo bu kadar mı önemli. ben manken olmak istemıyorum,fiziğimle değil aklımla iş bulmak istiyorum ama o da mümkün değil. lütfen bana destek olun kimse beni anlamıyo,hiç kimse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?