tipimi gören beni adam yerine koymuyo :(

Yanlis yerlerde is baktigin icindir.
Demek ki adam garsonunda gorsellik ariyor. Begendigini aliyor. Turizm yerleri sonucta, cok tuhaf bulmadim.

Ha kasiyerlik neden olmaz bilmiyorum. Ortalik kisa kizla dolu, bir sen degilsin ki. Hepsi mi ayni muameleyi goruyor? Hayir. Sana boyleleri denk gelmis. E sende de bir mahsunluk varsa hepten cesaret buluyorlardir. Kedine guven.

Pardon da 159 boyla 50 kilo nasıl kilolu oluyor anlamıyorum ?

ben 1,52 boyundayım kilom 49 sana göre obezim o zaman :))))

Yanlış düşünüyorsunuz çünkü benim birçok arkadaşım var etrafımda sizin boyunuzda olan. Aşırı kısa değilsiniz ki. Kilonuzda gayet iyi. Minyon olailirsiniz ama bazı şeyleri lehinize çevirmek sizin elinizde. Örneğin benim bir arkadaşım var sizin gibi, o kadar tatlı o kadar sevimli ki onu yanında istemeyen yok çünkü herkese gülücükler dağıtıyor herkese pozitif yaklaşıyor ama nerde , kime karşı sert duracağını da gayet iyi biliyor. Böyle olunca da etrafındakiler onla vakit geçirmekten hoşlanıyor. Bana sorarsanız siz konuştuğunuz kişilere karşı olan tutumunuzla ses tonunuzla bakışlarınızla yürüyüşünüzle kısacası bedensel ve fiziksek olan her şeyinizle bu negatiflikleri değiştirebilirsiniz.
Sizinle alay eden insanları ciddi almamalısınız zira onlar zavallı insanlar. Kimseyi ilgilendirmez sizin dış görünüşünüz. Sonuçta hepimizi yaratan bir. Bir bildiği var ki böyle yaratmış. Dediğim gibi: Önce siz kendinize güvenin ki tavırlarınız değişsin. Sonrası zaten gelir. Ama kesinlikle böyle düşünmeyin.

Arkadasim boyunda kilonda iyi okuyorsunda calisiyorsunda sen milletin ne dedigine odaklanmissin birak ne derlerse desinler
kendine güven nice insanlar neler basarmislar basarinin tiple kiloyla boyla alakasi yokk...

bende 130 sun felan sandımdı
1.60 boyda çocuk yerıne koymak ne alaka anlamadım kılon ve boyun gayet normal de belkı kucuk gosterıyorsun ve acemısındır dıksyonun felan kotudur ondandır belkı bu tutumları

ya kimin ne düşündüğü varya zerre kadar önemli deil.ailen varmı.sağlığın yerindemi.sevgilin de yanında.bu klasik oldu biraz ama öyle.gerisi vız gelir.beni sevgilim terk ettide biraz dertliyim.keşke benim derdimde tipim olsaydıda terkedilmeseydim..s dert etme bence.

Allah allah boyun çok kısa değil.Ben senden 1-2 cm uzunum.Kilonda yaşına göre gayet normal.Hatta senden zayıf olmaya çalışanlar var.Bence sen adam akıllı insanlara rastlamamışsın.Önemli insanların çoğu kısa boylu.Kiloyuda kafana takma.Ben 22 yaşında 49 kiloydum.Şimdi 60 -61 kilo arasındayım.Yaşla beraber kilonda artar.Bence sen kompleks haline getirmişsin ve insanlara bunu hissettiriyorsun.Bende 35 yaşındayım.Banada 24 gösteriyorsun diyorlar kendimle gurur duyuyorum demek ki yaşlanmıyorum

Cok sacma.insanin boyuyla ne ilgisi var.yalniz sunu söyleyeyim otel ve turizm basli basina civik bir is..bende turizmde calistim.otellerle sik sik baglantilarimiz oldu.
bence boyunla degil bilgin ve caliskanliginla tavirlarinla insanlara sen agirligini hissetirmelisin canim.

okulumda prof. olan bir hoca var .
1.sınıfa ilk başladığımda o hocayı gördüm açıkcası bu da hoca mı olmuş dedim . Arkadaşlarımla güldük geçtik.
3.dönemde hoca dersimize girdi . Boyu en fazla 1.5o olan o görenin zafiyet geçirir zannettiği kadın kürsüde devleşti .
Kendine güveni , hitabeti ... Harikaydı . O dersten sonra o ufacık kadın gitti yerine bir dev geldi hepimizin gözünde bu böyle oldu .
Demem o ki duruşun , bakışın , kıyafetlerin ve en önemlisi beyninin içindeikler seni sen yapan boyun posun değil .
Ne olursa olsun o patronun seni bu şekilde aşağılamasına izin vermemelisin . Boyun posun Allahın takdiri çünkü

Ah ve arkadasim senin piskolojini bozmuslar bOyun kilon gayet normal bende aceba nasi bir tip Boyle bi konu aciyosa dedim kndi kndime...
Yanlis insanlar la karsilasmissin Bence ... Biraz degistir cevreni..

Belkide sende özgûven sorunun vardir yanlis anlamada...
once kendinizi begenin sonra baskalarinin lafini kale al!millet genc gostermek icin kndini paralar sende dertleniosun... Davranislarin nasi péki? Yani uyusukmusunuz yada agirmi

ben de sizin kilonuzda ve boyunuzda sayılırım.
şu ana kadar hiç bu tür bir tepki almadım.
duruşunuzda, konuşmanızda bir problem yoksa eğer
tamamen karşınızdaki insanların tuhaflığıdır bunlar.

Son düzenleme:
İlginç. Cidden çok ilginç... Yani karşınıza çıkan insanlar ve tavırları... Benim boyum 1.58' dir ve ben de yaşımdan küçük gösteririm. İstediğim işlere alındım hatta kendi isteğimle çıktım. Burada sanırım duruş önemli... O işi istediğinizi ve hırslı olduğunuzu göstermelisiniz. Yaşınız küçük görünüyorsa giyim tarzınızla da bunu aşabilirsiniz.

Çok garip...
Kıbrısta okuyan bir 50 boyunda 45 kiloluk arkadaşım var ama cin gibi her işte çalışıyor,otelde resepsiyonistlik yapıyor.Kimsenin de küçük gözüküyorsun dediği olmadı.topuklu ayakkabı kullanıyor ama genellikle spor ayakkabı tercih ediyor.Giyinişin çok çocuksu ve sus pus bir insansan belki ondan kaynaklanıyordur Hadi karşına yanlış kişiler çıkmış desem hepsi mi yanlış olur

tek farkimiz yasimiz :) ben 23 ve kilom suan 51 daha önce 48i gecemiyordum benim hosuma gidiyor beni daha genc sanmalari bence sende mutlu olmaya calis ilerde genc gözükmek icin neler yapacagiz allah bilir

boyum 157,kilom 64,yaşım 32 ve evli olduğum halde hala çevremde beni etkilemeye çalışan birsürü erkek varken sana böyle davranmaları onların terbiyesiz ve medeniyetsizliğindendir.bende hiçbirzaman kısa boylu olduğum için yada senin yaşlarında zayıf olduğum için(23 lü yaşlarımda 47 kiloydum)hiç olumsuz tepki almadım,aksine hep iltifat aldım.ayrıcada öyle ciddi olmayan patronu müdürü olan bir yerde çalışma daha iyi.böyle durumlarda hep şu klasik olayın yaşanmasını istiyorum:kız birgün o otelin sahibi olmuş ve o adama şunu söylüyor:hani zayıf,kısa ama gururlu bir genç kız vardı ya işte o benim!

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bana moralmen destek olduğunuz için. kendimin çok fazla takıntı yaptıgını hissettim. gerçi bayanlar olaya daha mantık çerçevesinden balıyo erkekler bu kadar hassas düşünmüyolar ne yazıkki ama yine de çok teşekkürler.kilomun ve boyumun normal oldugunu söylemişsiniz ancak şu var ki 50 kilo olsam da sankı 40 kiloymusum gibi gösteriyorum.bileklerim bi deri bi kemik.böylelelrine kemikleri kalın deniyo sanırım :d bi arkadaş durgun ve ağırmısın demiş aslında yerine göre değişiyo arkadaş ortamında çok hareketlıyım ama resmi ortamlarda ağır başlı davranıyorum.bundan sonra giyimime daya bi özen gösterıcem. saclarım da kıvırcık olduğu için beni daha da çocuk gibi gösteriyo duz sacın daha olgun gösterdiğine inanıyorum ben.

canım üzülme bence bu bir şans ileride şanslı olduğunu anlayacaksın
bende yaşımdan çok genç gösteriyorum ben 25 yaşındayken oğlumda 1 buçuk yaşındaydı o dönemler öğretmenliğe başladığımda insanlar beni bekar zannediyordu neredeyse 30 yaşıma kadar çocuğum olduğunu duyan şaşırıyordu, bazen stajyer kızlar gelirdi okula beni onlardan sananlar olurdu
üniversitedeyken kardeşimi ortaokuldan almaya gittiğimde oradaki öğretmen bana derse girsene ne dolaşıyorsun diye kızmıştı düşün artık bence çok büyük avantaj
şimdi bana yaşını gösteriyorsun diyorlar çok üzülüyorum keşke hep genç kalsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…