- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
bekliyorum canımmm :)canım onla ilgili gelişmeler var Pazartesi tam netlik kazanacak ..
o zaman yazarım buraya inş..
aynen öyle dahada yorum yapmıcam..Barissin yahuu bosver ..sen ustune düşen gorevi yaptin..kendi bilir
O asik oldugu icin seni dinlemez..bosver ne hali varsa görsün..aynen öyle dahada yorum yapmıcam..
aşk mı..O asik oldugu icin seni dinlemez..bosver ne hali varsa görsün..
Hiç karışma arkadaşım, kafa yorduğuna değmez. Zaten senin fikrine çok önem verdiği de yok, bir de suçlayıcı konuşuyor utanmadan, yok kafasını bulandırıyormuşsun, yok bekarın halinden anlamazmışsın...
Böyle insan örneği çok var. Aslında fikrini almak için sormuyor, sadece kendi fikrine onay, destek istiyor.
Hayat senin, en iyi sen bilirsin. Bundan sonra bana bu sorunlarla gelme lütfen diyin. Ben aranıza girmek istemiyorum diye ekleyin.
Sen degil dünya olmaz dese arkadasini ikna etmez. Birak yoluna gitsin. Sen de kendine daha degerli mesgaleler bulsana canim bosuna uzuluyorsun degmezzzz
kısmet mevzularında çok fazla yorum yapıp karışmamak gerek.Ayrılsa,içinde ukte kalacak.Başkasıyla evlense daha da mutsuz olsa,eskisinde aklı kalacak ve seni suçlayacak.Kimsenin hayatına çok fazla müdahale edilmemesi taraftarıyım.İkisi de cahil.Bazen iyi görfüğün şey kötü,kötü gördüğün şey iyi çıkar.Günaydın!!!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tipsiz.759762/
bu konumu hatırlayacaksınız..
Arkadaşım o gün beni aradı uzun uzun konuştuk. Söylediklerinizi de söyledim , fakat bana inanmak istemedi.
Sen evlisin bekar insanın halinden anlamazsın dedi. Peki dedim bu ertesi gün gitmiş o şahsiyetsiz ile buluşmuş . tüm gün beraber olmuşlar , instagrama falan resim yüklemiş ben şok oldum.. Aradım dedim neden böyle yapıyorsun ben hocaya gittim senle konuştuğumuz akşam bana dua etti kısmetin de biri var şuan çok yakınında demiş ve buna bir sürü dua okumuş. Buda ben inanıyorum bu şekil devam edeceğim demiş.
neyse bunlar hafta sonunu beraber geçirdi . Dün de beni aradı gene napıyorsun diye bende başımdan savdım işlerim var falan diye .. sonra sesi baya kötüydü ne oldu dedim çocuk buna demiş ki evlenince çalışmayacaksın , dışarıda çıkmanı istemiyorum demiş , benim saf arkadaşımda e bütün gün evde ne yapacağım deyince "Annemin misafiri çok oluyor, ona yardım edersin hem yazık anacığıma çok yaşlı demiş". Buda kabul etmiş o anlık ama şimdi pişman oldum falan dedi.Ama ne olacak ki bakarım annesine hem benimde annem olacak dedi. Eee tamam da seni bu şekil uyarması yanlış deyince de sen hep benim aklımı bulandırıyorsun dedi. Sonrada çocuk telefonuma bakarken bizim mesajlarımızı okudu ve o kız aramızı bozmaya çalışıyor sakın onla görüşme falan demiş. Bu da söylediğine göre karşı çıkmış. Bende ona tamam bir daha sakın beni arama dedim.. 13 yıllık dostluğun üstüne bu yaptığın hiç olmadı falan dedim. özürler diledi 1000 kez ama artık ben karışmamaya karar verdim. Ve en kötüsü de cuma günü istemesi olacakmış. Bende kendi düşen ağlamaz ben sana daha ne diyeyim dedim. ve sonra yüzüne telefonu kapattım . Sinirden de epey bir ağladım..
Bu arada sabahtan beri beni arayıp duruyor sizce açayım mı?
Böyle birine bir daha fikir verilir mi?
Siz olsanız ne yapardınız?
Diyelim ki oyle neden bu şekilde yargiliyorsun..birak onun hayati ...yani bizde yanlis dedik ama yani yargilamak bize dusmez.belki asik belki evde kalma sendromu yasiyor bizi ilgilendirmez...siz niye bu kiza taktiniz bu kadaraşk mı..
hiç sanmıyorum evde kalmış koz sendromu bu..
bende çok kötü bir huy var yanlış gördüğüme doğru diyemiyorum..kısmet mevzularında çok fazla yorum yapıp karışmamak gerek.Ayrılsa,içinde ukte kalacak.Başkasıyla evlense daha da mutsuz olsa,eskisinde aklı kalacak ve seni suçlayacak.Kimsenin hayatına çok fazla müdahale edilmemesi taraftarıyım.İkisi de cahil.Bazen iyi görfüğün şey kötü,kötü gördüğün şey iyi çıkar.
Bu mevzu yüzünden de arkadaşınla küs kalman anlamsız.Yorum yapmazsın.Sadece arkadaşlığını sürdürürsün.Herkes kendi bilir.
13 yıllık dostum çünküDiyelim ki oyle neden bu şekilde yargiliyorsun..birak onun hayati ...yani bizde yanlis dedik ama yani yargilamak bize dusmez.belki asik belki evde kalma sendromu yasiyor bizi ilgilendirmez...siz niye bu kiza taktiniz bu kadar
Her doğru her yerde söylenmez.Bir de sen yanlış görüyorsun.Senin bakış açınbende çok kötü bir huy var yanlış gördüğüme doğru diyemiyorum..
Yani haklısın aslında ama fikirlerimizi paylaşmazsak ne kaldı ki arkadaşlığın..
sahte olur her şey gibi geliyor bana
Kotu olmasini istemiyorsun ama evde kalmis vvs diyebiliyorsun...kadinin kadina olan bu yaftamalari ne zaman son bulcak...samimi oldugunu hissetmedim su lafindan sonra..bencede cocugun boyle soylemesi cok cirkin va affedilemez ama belkide senin abartman...konun inandiriciligini yitirdi gozumde...belkide arkadasinin evlenicegi cocuk iyi falan durumu onu kiskandin..13 yıllık dostum çünkü
Kötü olmasını istemem ama artık dahada yorum yapmayacağım..
haklısınız . En iyisi susmak ve olanları uzaktan izlemek..Her doğru her yerde söylenmez.Bir de sen yanlış görüyorsun.Senin bakış açıninsanın da kendi hissettikleri,kendi kafa yapısına göre uyan uymayan şeyler var.Aşık oluş.Sen kendince fikrini söylersin.Ama o fikrini değiştirmiyorsa da ne suçlayabilirsin,ne müdahale edebilirsin,ne tepki verebilirsin.Sonuçta herkes kendi hayatını kendi duyguları doğrultusunda yaşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?