- 23 Ağustos 2012
- 51.867
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.566
- 898
Elimizde bu var. Özel sipariş almiyoruz
O büyük kiz 40 olacak.Stoklardakilerle ilgileniyorum ben de zaten, bir kardes daha yok muydu, o nasil bir insan
Tiple kafayi bozmuslugum yok ama Hakan Sukur den pek hazzetmem, ona benzer birini her gun gormek istemem yani
gurur kibire donusurse nanayi yersinÇok ayıp etmiş. Kendimi yerine koydum, nolursa olsun değil görüşmek aynı sokaktan geçmezdim. Gururunu toplasın arkadaşınız. Gurur ve özgüven bir kadının en güzel aksesuarları.
Ergendir muhtemelen yetiskin bi birey tipsiz demez cunku. Ergenden kastim ezmek degil yasi.
bebişim deşifre oldum değiştim nickimi:))) ne çabuk fark ettin..med nickine ne oldu
abuuuuuuvvvbebişim deşifre oldum değiştim nickimi:))) ne çabuk fark ettin..
senin izinden gittim genee
sormaabuuuuuuvvv
avatarının altında yazana bi bak hele önce sen,med 34 olduğun yazıyo ki neyden kaçıyosun sensorma
ama inşallah beni o kişi artık bulamazzzz
beybi onu değişebiliyormuyum yaa...avatarının altında yazana bi bak hele önce sen,med 34 olduğun yazıyo ki neyden kaçıyosun sen
profilini tıkla kişisel bilgilerine gir resmin altında özel başlık yazan yere bir şeyler karala avatarının altında yazdığın yazı gözükür..beybi onu değişebiliyormuyum yaa...
tamam canısı hallettim..profilini tıkla kişisel bilgilerine gir resmin altında özel başlık yazan yere bir şeyler karala avatarının altında yazdığın yazı gözükür..
Ben küçükken beni begenmeyen adamlar olunca hırs yapıp onlardan daha yağuşuğlularla takiliyodum
En sonunda hizimi alamayip Jack Norris'in cakmasiyla evlendim
Ayyy ilk defa kocişimi övdüm yasaşın yasaşın
canım arkadaşının son durumu nedir?tamam canısı hallettim..
Dıms pekmez fark etmez..Chuck Norris olmasın o ?
canım onla ilgili gelişmeler var Pazartesi tam netlik kazanacak ..canım arkadaşının son durumu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?