elbette ama diyelim böyle bir durumda ben bu kişiye kızdım ve gittim başka biriyle ilişkiye başladım neden böyle salak birine kızıp böyle birşey yapayımki kendim istediğim için biriyle olurum. amaaaan böyle salakları kendi haline bırakacaksın . ama doğrusu benimde canının yanmasını istediğim biri varda Allah a havale ettim
ortaokula giderkensınıfın serserileri benle dalga geçiyorlardı ay ne gerizekalılardı uyuz oluyordum onlara sonra liseye başladım kabus gibi benle aynı liseye başlamışlar . sonra büyüdüm Allah a şükür beğeniliyorum aBen küçükken beni begenmeyen adamlar olunca hırs yapıp onlardan daha yağuşuğlularla takiliyodum
En sonunda hizimi alamayip Jack Norris'in cakmasiyla evlendim
Ayyy ilk defa kocişimi övdüm yasaşın yasaşın
ya ne biliiiim öyle yapıyorlar ya genelde . amaaaan neysebaşka biriyle ilişkiye başlamak ne alaka? hiç düşünmedm bile böyle bişeyi
farklı şeyler lazım, zekice düşünülmüş, enteresan, aman öyle işte...
bu arada 190 lık deyipte evrene mesaj gönderiyorum 190 lıklar gelsin diyenasıl beceriyordun kız söylede bende şöyle 190 lık yakışıklı birini bulayım
öküzde denebilir yahut odunOoof of of hic bir insana heleki bi bayan denilecek laf mi
Cocuk hem patavatsiz hem dengesiz
Ben küçükken beni begenmeyen adamlar olunca hırs yapıp onlardan daha yağuşuğlularla takiliyodum
İki gündür eniste yok zaten ortada. Özledim kafayi siyirdim. Köy yanarken saç tariyorum burda bende yeminle.Ahahahha :)
Enisteyi gecelim abla, mustakbel sevgilim neye benziyor bunu soyle :)
oldu mu ama şimdi bak küstüm sende güzel yemek yapıp püf noktasını söylemeyenlerdensin anladım ben seniBen küçükken beni begenmeyen adamlar olunca hırs yapıp onlardan daha yağuşuğlularla takiliyodum
cherrry kız haberim olmadan sevgili mi yaptınAhahahha :)
Enisteyi gecelim abla, mustakbel sevgilim neye benziyor bunu soyle :)
Ayyy ozur geline daldım..oldu mu ama şimdi bak küstüm sende güzel yemek yapıp püf noktasını söylemeyenlerdensin anladım ben seni
ay ewt böyle şeyler beni de çekiyorda bu aralar benim çekim alanıma girenlerin alanına giremiyorum ne yazıkki hattı mı değişsem acabaAyyy ozur geline daldım..
Ben zeki adamlara takilirim. Yakisiklilik tesadufi esasen.
Mesela ben onun 5 yasindan beri kanun caldigini ogrendigimde daha cok hosuma gitmisti. O da benim model ucak ucurdugumu ogrenince sevindirik olmuştu.
Yani biraz farkli zevkler mi etkiliyodu ne?
cherrry kız haberim olmadan sevgili mi yaptın
İki gündür eniste yok zaten ortada. Özledim kafayi siyirdim. Köy yanarken saç tariyorum burda bende yeminle.
Ne silah sesleri kesiliyo, ne olaylar bitiyor.
Neyse sevgulun üzülme ama Hakan Şükür'e benziyor.
Elimizde bu var. Özel sipariş almiyoruzOlamazFutbolcu demisken Beckham yok mu ?
hadi yine iyisin cherry kız belki benide burdan kardeşine falan alan biri çıkar varmı hanımablalar 190 boylarında yakışıklı eğitimli beyeyfendi başka ne vardı kız hepsinden işte olan kardeş kanka vs. bu arada çokta beyefendi olmasın yani yerini bilsin biri birşey sorunca ben bilmem hanımın bilir desin falan fialnNe sevgilisi Rapisa, adeninannesi beni kardesine aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?