aynen öyle..Sen arkadaşına bir iyilik var, onun ruhunu okşayan iltifatlarda bulun bir süre..
Ve bu adamla sakın ola görüşmesin..
Böyle tutarsızlık ve terbiyesizlik olmaz..
Bugün bunu diyen, yarın kim bilir neler der..
ablişkombence de başka birini yoklamış ama olmayınca çantadaki kekliğe dönmüş adam..
kesinlikle kabul etmesin..
"tipi tipine denk birini bul" diye yol versin...
daha görücü aşamasında tipsiz diyerek samimiyetsiz şekilde sırıtan dingil iş ciddiye bindiğinde arkadaşını aşağılar köpek gibi gezdirir bebişim az çok biliyosun anladın demek istediğimizi..en azından bundan sonra tanıştığı kadınlara seviyesiz samimiyetsiz şakalar yapmaması gerektiğini öğrenir öbür herifte..böyle usturupsuz saygısız samimiyetsiz kişiliksizlere ön ayak olan tanıdıklarada tesseüflerimi fışkırtıyorum ..bebişim bende aynı fikirdeyim.
ama arkadaşım diyor ki bana tipsiz derken gülüyordu diyor
yane göya şaka yapmış mış..
bebişim bende aynı fikirdeyim.
ama arkadaşım diyor ki bana tipsiz derken gülüyordu diyor
yane göya şaka yapmış mış..
bende öyle diyorum ama bizim kız sürekli onu düşünüyor...Yapacak bir şey yok, görgüsüz herif kendine tipli birini bulsun
Düşünmeye bile değmezz
Arkadaşınız ailesinin isteği üzerine mi tanıştı bu adamla..aynen öyle..
zaten ben bu adamın bunla evlenceğine de asla inanmıyorum..
daha görücü aşamasında tipsiz diyerek samimiyetsiz şekilde sırıtan dingil iş ciddiye bindiğinde arkadaşını aşağılar köpek gibi gezdirir bebişim az çok biliyosun anladın demek istediğimizi..en azından bundan sonra tanıştığı kadınlara seviyesiz samimiyetsiz şakalar yapmaması gerektiğini öğrenir öbür herifte..böyle usturupsuz saygısız samimiyetsiz kişiliksizlere ön ayak olan tanıdıklarada tesseüflerimi fışkırtıyorum ..
görücü usulü görüştüğün birine böyle şaka mı olur?
anca tanıma devresindesin daha 4 ay ne ki..
yok bir ablasının aracılığı ileArkadaşınız ailesinin isteği üzerine mi tanıştı bu adamla..
bence oda sıyırdığı için mantıklı düşünemiyor..böylesine hadsiz saygısız bi adamdan koca moca olmaz 'sen çok tipsizsin' nasıl söylenir bir insanapat pat suratına hakaret bile eder bu aman aman kalsın, arkadaşınız da gururunu yere koymasın bence.
bana böyle bi şey söylendiğini düşündüm kafayı sıyırırdım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?