"Tipsiz" (Son gelişmeler sayfa 21 de..)

Sen arkadaşına bir iyilik var, onun ruhunu okşayan iltifatlarda bulun bir süre..
Ve bu adamla sakın ola görüşmesin..
Böyle tutarsızlık ve terbiyesizlik olmaz..
Bugün bunu diyen, yarın kim bilir neler der..
aynen öyle..
zaten ben bu adamın bunla evlenceğine de asla inanmıyorum..

Arkadasın böle birene nasy tekrar dönmek istio.. avcnu yalasın salk herif.. kasnlkle dönmezdm..

bence de başka birini yoklamış ama olmayınca çantadaki kekliğe dönmüş adam..
kesinlikle kabul etmesin..
"tipi tipine denk birini bul" diye yol versin...
ablişkom
çocuk buna tipsiz derken gülüyormuş...
yani güya şakacıktan yapmış..
bizim safta bunu yedi sanırımm

Bence bu lafın altında kalmasın arkadaşın ve ona desin ki benim tipsizlerle işim olmaz hadii başka kapıya desinn...

bebişim bende aynı fikirdeyim.
ama arkadaşım diyor ki bana tipsiz derken gülüyordu diyor
yane göya şaka yapmış mış..
daha görücü aşamasında tipsiz diyerek samimiyetsiz şekilde sırıtan dingil iş ciddiye bindiğinde arkadaşını aşağılar köpek gibi gezdirir bebişim az çok biliyosun anladın demek istediğimizi..en azından bundan sonra tanıştığı kadınlara seviyesiz samimiyetsiz şakalar yapmaması gerektiğini öğrenir öbür herifte..böyle usturupsuz saygısız samimiyetsiz kişiliksizlere ön ayak olan tanıdıklarada tesseüflerimi fışkırtıyorum ..

Bir daha asla yüzüne bile bakmazdım ne demek o ya böyle hakaret mi olur ne olursa olsun bir insana öyle bir şey denmez bu zamana kadar aklı neredeymiş madem dediği gibiyse ısınmayı beklemiş de ısınamamış tamam bunu söyleyebilir sevememiş olabilir ama o kelime çok çok çirkin bir de çiçeklerle geliyor yedirirdim o çiçekleri ona. Yol versin gitsin hiç işi olmasın ya salağın tekiymiş.

höst. ayıya bak hele.
arkadaşın da aynı şekilde davranıp tekmeyi vursun hem içinde kalmaz,yoluna bakar. artık barışırsa da başına gelecek herşeyi haketmiştir. bunları okumaya da ihtiyacı olmaması gerek ya neyse.

görücü usulü görüştüğün birine böyle şaka mı olur?
anca tanıma devresindesin daha 4 ay ne ki..

bende zaten ilk başta kaçık olduğunu düşündüm
ama adam öyle başı boş bir şey de değil ki

böylesine hadsiz saygısız bi adamdan koca moca olmaz 'sen çok tipsizsin' nasıl söylenir bir insana pat pat suratına hakaret bile eder bu aman aman kalsın, arkadaşınız da gururunu yere koymasın bence.

bana böyle bi şey söylendiğini düşündüm kafayı sıyırırdım herhalde

Vay Öküz vay.
Arkadaşınız da gözlerinin içine bakarak desin ki;
" Canım yaa fark ettim de gözlerimdeki perde kalkınca pek te tipsiz ve karektersiz oluverdin..
O yüzden ufaktan yol al! "

bence oda sıyırdığı için mantıklı düşünemiyor..
şaka yapmış göya.

Dengesiz herşeyden önce bu bir bir de bir insana tipsiz olsa bile tipsizsin diyebilecek kadar seviyesiz kalitesiz biri bütün bu olanlardan sonra geri dönebilecek kadar da yüzsüz bu da üçama arkadaşınız ölüyorum bitiyorum derse diğer türlü versiyonlarını evlilikten sonra yaşar ne diyeyim

arkadasin sevmesin hatta yuzune bile bakmasin ... ya herif sana tipsiz deyip defolup gitmis ne sevmesinden bahsediyor arkadasin????? gozunu acsin... bu kadar dusmeyin ya azcik gurur yaaaa ... ben o herife nesli tukenmis magara ayisi deyip yolunuda acardim ...

saçı başı hatta k*çı dolu olsa ne yazar boş olsa ne yazar...salak 4 aydır görüştüğü kadın tipsizdi de ne diye görüştü..açık ara kızı aldattığı ortada görüşmede olsa görücü usulünün 4 aylık görüşmesi kalmaz bariz çıkıyolarmış..o arada başkalarınıda idare ettiği bal gibi belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…