o zaman bırak med evlensinde görsün anasının..........sonra vay anam ben ne haltlar yidim diye ağlanacak....sonra sen ben dediydim diyeceksin..yine kötü sen olacaksın..bence burayıda okutma o arkadaşına , sonuçta evlliğe adım atarsa sileceği ilk insan sensin biliyorsun insan oğlu nankör oluyor..yarın başına gelen ilk işte hatırlayana dek unutacaktır seni..bu tipler böyle oluyor.Bin kere konuştuk bana haklısın ama belki böyledir belki şöyledir diyor..
laf anlatamıyorum.
bekar olsam bu adama bir oyun yapardım , çünkü bence gayet gözü dışarda..
bebişim bende aynen bunları söyledim
ama çocuk bunu kandırıyor bu benim arkadaşımın evlilik ile ilgili ilk görüştüğü insan
ve bide evde kalıcam diye biraz paranoyaklıkta var..
ay ne bilim ben ya...
öylemi dersinnno zaman bırak med evlensinde görsün anasının..........sonra vay anam ben ne haltlar yidim diye ağlanacak....sonra sen ben dediydim diyeceksin..yine kötü sen olacaksın..bence burayıda okutma o arkadaşına , sonuçta evlliğe adım atarsa sileceği ilk insan sensin biliyorsun insan oğlu nankör oluyor..yarın başına gelen ilk işte hatırlayana dek unutacaktır seni..bu tipler böyle oluyor.
Bana anlattığı bu.Sen çok tipsizsin diyen birinin elinde çiçekler ile kapıya dayanması zor. Arkadaşınızın çiçekle kapıya dayanma olayında doğru söylediğine eminmisin.
saf değil aslındabenim tipsizliğimin çaresi var da, senin beyinsizliğin çaresi yok desin...
adam "hoşlanmadım" yerine hakaret edecek kadar hanzo, ama arkadaşınız da tekrar denesem mi diyecek kadar saf...
keşke çıkmasa ama adım gibi eminim nerdeyse..yarın oğlan elinde yüzükle geldiğinde bizi ayırmaya çalıyordun bahanesiyle defteri dürülecek ilk kişi olarak kızın tarihine geçeceksin..aslında konduramasanda az düşününce böyle olacağını sende biliyorsunöylemi dersinnn
İnşallah bu dediğinde doğru çıkmaz dicem ama sen cin hatunsun her dediğin çıkıyor..
zaten bana sen fesatlık yapıyorsun diyor.keşke çıkmasa ama adım gibi eminim nerdeyse..yarın oğlan elinde yüzükle geldiğinde bizi ayırmaya çalıyordun bahanesiyle defteri dürülecek ilk kişi olarak kızın tarihine geçeceksin..aslında konduramasanda az düşününce böyle olacağını sende biliyorsun
kesinlikle zaten tipsizdin birde defon çıktı sen bana layık olamazsın der kapı önüne koyar..bu arada senin durum haloldu diye düşünüyorum yanlış mıyımzaten bana sen fesatlık yapıyorsun diyor.
benim sorunumu biliyorsun sence oda böyle birşey yaşasa bu adam buna destek olurmu?
çok çok az kaldı:)kesinlikle zaten tipsizdin birde defon çıktı sen bana layık olamazsın der kapı önüne koyar..bu arada senin durum haloldu diye düşünüyorum yanlış mıyım
çocuk ona ben seni üzmek istemiyorum 4 aydır sana ısınmaya çalışıyorum ama sen çok tipsizsin demiş...
bu arada konuya yazmadım ama arkadaşıma benim ailem boylu poslu gelin istiyor sen hiç topuklularını çıkartma demiş.
yok bir ablasının aracılığı ile
ve bu benim arkadaşımın 2. çıktığı çocuk
aslında evlilik maksadı ile ilk görüştüğü çocuk
sende bir şey kalmadı senin kocanın gösterdiği anlayış ve sabrın zarreği miskesini patavatsız samimiyetsiz kişilik on dk gösteremez..ilk gecesinde kızı yerden yere vurur aşağılamada rekor üstüne rekor kırar hatta üstünede iki yumurta kırarçok çok az kaldı:)
haftaya kalmaz inşallah şu hastalığım bir bitse her şey tamamen bitecek inşallah:)
Ellerinize sağlık bu ne kadar güzel bir yorumdur.Şunları bir hem cinsi söylese arkadaşınız ağzına geleni söyler...
Ne kadar yüce karakterde olursa olsun içinden saydırır en azından...
Ama bir erkek söyleyince hoş görebiliyor, ne fena...
Erkekleri evliliğe ikna etmek için tipsiz ve bodur olduğumuza duymayı sineye çekeceğimiz günler geldi mi...
Ben de bundan korkuyordum.
Zaten adamlar tükenecek gibi herkes erkek bulma sevdasında, kocası olmayanı kadından saymıyorlar...
Bir de üstüne hakaretler de hazmediliyor artık...
Arkadaşınız böyle devam etsin, aldatılan, ilgisiz bırakılan kızlar da ağızlarını açmasınlar...
Sonra burada "adam kalmadı" diye konu açsın millet.
Yazan da kadın, okuyan da...
Hepimizin güdüleri var, hepimiz aynı mozaiğin parçalarıyız...
Ama arkadaşınızın ilk görüştüğü adamı aşağılanmasına rağmen evlilik olur umuduyla elde etme çabasından ben okurken utandım...
hahaha cok komik deseymis arkadasin, madem saka.. o da inanmak istiyor anlasilan 'saka' olduguna..günahı bildiğini sanmıyorum.
Valla ben olsam yüzüne bi tane indirirdim..
göya şaka yaptım demiş bu arada..
ve arkadaşımda konuşurken gülüyordu cidden diyor
Arkadaşımın hiç bir cinsel deneyimi olmadığı için o işin çok basit olduğunu düşünüyor..sende bir şey kalmadı senin kocanın gösterdiği anlayış ve sabrın zarreği miskesini patavatsız samimiyetsiz kişilik on dk gösteremez..ilk gecesinde kızı yerden yere vurur aşağılamada rekor üstüne rekor kırar hatta üstünede iki yumurta kırar
araci nerden bilsin boyle yaptigini.. insanlar arkadasken baska eş iken baska anne iken baska..emin ol bir enayi bulur..
peki bunu aracılar nasıl öneriyor aklım almıyorrrr
boşver sen arkadaşına çok müdahale etme durman gereken yerde dur bence..bırak öyle sansın..Arkadaşımın hiç bir cinsel deneyimi olmadığı için o işin çok basit olduğunu düşünüyor..
bende tabi bir şey diyemiyorum..
işte insan tanımadan etmeden aracılık yapmasınaraci nerden bilsin boyle yaptigini.. insanlar arkadasken baska eş iken baska anne iken baska..
boşver sen arkadaşına çok müdahale etme durman gereken yerde dur bence..bırak öyle sansın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?