"Tipsiz" (Son gelişmeler sayfa 21 de..)

o zaman bırak med evlensinde görsün anasının..........sonra vay anam ben ne haltlar yidim diye ağlanacak....sonra sen ben dediydim diyeceksin..yine kötü sen olacaksın..bence burayıda okutma o arkadaşına , sonuçta evlliğe adım atarsa sileceği ilk insan sensin biliyorsun insan oğlu nankör oluyor..yarın başına gelen ilk işte hatırlayana dek unutacaktır seni..bu tipler böyle oluyor.

öylemi dersinnn
İnşallah bu dediğinde doğru çıkmaz dicem ama sen cin hatunsun her dediğin çıkıyor..

benim tipsizliğimin çaresi var da, senin beyinsizliğin çaresi yok desin...

adam "hoşlanmadım" yerine hakaret edecek kadar hanzo, ama arkadaşınız da tekrar denesem mi diyecek kadar saf...

Sen çok tipsizsin diyen birinin elinde çiçekler ile kapıya dayanması zor. Arkadaşınızın çiçekle kapıya dayanma olayında doğru söylediğine eminmisin.
Bana anlattığı bu.
bende onun sözüyle konuşuyorum
fakat mesaj olayı doğru çünkü gördüm..

Öküzoğlu öküz! Başka da söyleyecek sözüm yok!

benim tipsizliğimin çaresi var da, senin beyinsizliğin çaresi yok desin...

adam "hoşlanmadım" yerine hakaret edecek kadar hanzo, ama arkadaşınız da tekrar denesem mi diyecek kadar saf...
saf değil aslında
evde kaldım psikolojisine girmiş durumda hemde fazlasıyla..

öylemi dersinnn
İnşallah bu dediğinde doğru çıkmaz dicem ama sen cin hatunsun her dediğin çıkıyor..
keşke çıkmasa ama adım gibi eminim nerdeyse..yarın oğlan elinde yüzükle geldiğinde bizi ayırmaya çalıyordun bahanesiyle defteri dürülecek ilk kişi olarak kızın tarihine geçeceksin..aslında konduramasanda az düşününce böyle olacağını sende biliyorsun

zaten bana sen fesatlık yapıyorsun diyor.
benim sorunumu biliyorsun sence oda böyle birşey yaşasa bu adam buna destek olurmu?

zaten bana sen fesatlık yapıyorsun diyor.
benim sorunumu biliyorsun sence oda böyle birşey yaşasa bu adam buna destek olurmu?
kesinlikle zaten tipsizdin birde defon çıktı sen bana layık olamazsın der kapı önüne koyar..bu arada senin durum haloldu diye düşünüyorum yanlış mıyım

kesinlikle zaten tipsizdin birde defon çıktı sen bana layık olamazsın der kapı önüne koyar..bu arada senin durum haloldu diye düşünüyorum yanlış mıyım
çok çok az kaldı:)
haftaya kalmaz inşallah şu adet günüm bir gelse her şey tamamen bitecek inşallah:)

çocuk ona ben seni üzmek istemiyorum 4 aydır sana ısınmaya çalışıyorum ama sen çok tipsizsin demiş...

bu arada konuya yazmadım ama arkadaşıma benim ailem boylu poslu gelin istiyor sen hiç topuklularını çıkartma demiş.

Şunları bir hem cinsi söylese arkadaşınız ağzına geleni söyler...

Ne kadar yüce karakterde olursa olsun içinden saydırır en azından...

Ama bir erkek söyleyince hoş görebiliyor, ne fena...

yok bir ablasının aracılığı ile
ve bu benim arkadaşımın 2. çıktığı çocuk
aslında evlilik maksadı ile ilk görüştüğü çocuk

Erkekleri evliliğe ikna etmek için tipsiz ve bodur olduğumuzu duymayı sineye çekeceğimiz günler geldi mi...

Ben de bundan korkuyordum.

Zaten adamlar tükenecek gibi herkes erkek bulma sevdasında, kocası olmayanı kadından saymıyorlar...

Bir de üstüne hakaretler de hazmediliyor artık...

Arkadaşınız böyle devam etsin, aldatılan, ilgisiz bırakılan kızlar da ağızlarını açmasınlar...

Sonra burada "adam kalmadı" diye konu açsın millet.

Yazan da kadın, okuyan da...

Hepimizin güdüleri var, hepimiz aynı mozaiğin parçalarıyız...

Ama arkadaşınızın ilk görüştüğü adamı aşağılanmasına rağmen evlilik olur umuduyla elde etme çabasından ben okurken utandım...

Son düzenleme:
çok çok az kaldı:)
haftaya kalmaz inşallah şu hastalığım bir bitse her şey tamamen bitecek inşallah:)
sende bir şey kalmadı senin kocanın gösterdiği anlayış ve sabrın zarreği miskesini patavatsız samimiyetsiz kişilik on dk gösteremez..ilk gecesinde kızı yerden yere vurur aşağılamada rekor üstüne rekor kırar hatta üstünede iki yumurta kırar

Ellerinize sağlık bu ne kadar güzel bir yorumdur.
Af edersiniz ama çocuğun şuan totosu o kadar yukarıda ki daha bunlar bana anlattıkları kim bilir anlatmadığı daha neler var..

günahı bildiğini sanmıyorum.
Valla ben olsam yüzüne bi tane indirirdim..
göya şaka yaptım demiş bu arada..
ve arkadaşımda konuşurken gülüyordu cidden diyor
hahaha cok komik deseymis arkadasin, madem saka.. o da inanmak istiyor anlasilan 'saka' olduguna..

Arkadaşımın hiç bir cinsel deneyimi olmadığı için o işin çok basit olduğunu düşünüyor..
bende tabi bir şey diyemiyorum..

Arkadaşımın hiç bir cinsel deneyimi olmadığı için o işin çok basit olduğunu düşünüyor..
bende tabi bir şey diyemiyorum..
boşver sen arkadaşına çok müdahale etme durman gereken yerde dur bence..bırak öyle sansın..

araci nerden bilsin boyle yaptigini.. insanlar arkadasken baska eş iken baska anne iken baska..
işte insan tanımadan etmeden aracılık yapmasın
sonucu böyle olabiliyor çünkü..
aracı kadına da ben çok sıcak davrandım kaldırmadı demiş
kadında buna inanmış aradı arkadaşımı ikna etmeye çalışıyor
yuva kolay kurulmuyor mantığındalar..
boşver sen arkadaşına çok müdahale etme durman gereken yerde dur bence..bırak öyle sansın..

aynen öyle yoksa üzülen ben olucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…