bana diyordu ki bir tek sen fesat düşünüyorsun.höst. ayıya bak hele.
arkadaşın da aynı şekilde davranıp tekmeyi vursun hem içinde kalmaz,yoluna bakar. artık barışırsa da başına gelecek herşeyi haketmiştir. bunları okumaya da ihtiyacı olmaması gerek ya neyse.
Dengesiz herşeyden önce bu bir bir de bir insana tipsiz olsa bile tipsizsin diyebilecek kadar seviyesiz kalitesiz biri bütün bu olanlardan sonra geri dönebilecek kadar da yüzsüz bu da üçama arkadaşınız ölüyorum bitiyorum derse diğer türlü versiyonlarını evlilikten sonra yaşar ne diyeyim
Kusura bakmayın lütfen ama böyle kızlara böyle erkekler müstahak diye düşünüyorum ben. Biri gelecek bana senle olmaz çünkü sen tipsizsin diyecek ve ben de onu düşünmekten öleceğim, hadi yaabende öyle diyorum ama bizim kız sürekli onu düşünüyor...
bencede öyle canım inşallah şapkasını önüne koyarsaçı başı hatta k*çı dolu olsa ne yazar boş olsa ne yazar...salak 4 aydır görüştüğü kadın tipsizdi de ne diye görüştü..açık ara kızı aldattığı ortada görüşmede olsa görücü usulünün 4 aylık görüşmesi kalmaz bariz çıkıyolarmış..o arada başkalarınıda idare ettiği bal gibi belli..
Böyle insan dışı zihniyete sahip biriyle ASLA beraber olunmaz.. eğer ki buna rağmen arkadaşınız ona geri dönerse. herşeye hazır olsun demektir. onu engellemelisiniz.bence oda sıyırdığı için mantıklı düşünemiyor..
şaka yapmış göya.
bende dışardan baksaydım tamda bu yorumu yapardım ama 14 yıllık arkadaşım..Kusura bakmayın lütfen ama böyle kızlara böyle erkekler müstahak diye düşünüyorum ben. Biri gelecek bana senle olmaz çünkü sen tipsizsin diyecek ve ben de onu düşünmekten öleceğim, hadi yaa
oo zor arkadaiının işi dengesiz patavatsız biri var karşısında hiç uğraşmaya değmicek biri benceMerhaba arkadaşlar.
Dün çok yakın bir arkadaşım beni aradı bir çocukla görüşüyordu yaklaşık 4 aydır..
Görücü usulü tanıştılar, daha sonrada birbirlerine ısındılar (daha doğrusu benim arkadaşım çok ısındı)
Fakat son 1 aydır araları baya açıktı . Sebebi ise bir hiç..
Yani durduk yere olmuş..
Sonra bunlar 2 hafta önce arkadaşımın ısrar kıyameti üzerine buluştular
çocuk ona ben seni üzmek istemiyorum 4 aydır sana ısınmaya çalışıyorum ama sen çok tipsizsin demiş.
Arkadaşım aşırı güzel değildir ama tipsiz asla değildir..
Tabi arkadaşımın öz güven yerlerde, her gün arıyor ağlıyor vs. Kendini tam toplamaya başlamıştı ki çocuk bayramın 2.günü bunu sürekli aramış ve arkadaşımda açmayınca ellerinde çiçeklerle bunların kapıda beklemiş..
baya mesaj atmış buna üzgünüm vs demiş. Kızda dün beni aradı barışmayı çok istiyorum sence amacı ne bunun dedi. Çünkü ağlamış buna baya. Ben o anda saçmaladım, seni üzmek istemedim asla seni çok seviyorum vs demiş..
bende dedim ki ben bunu bizim hatunlara bir sorayım bakalım onlar ne diyecek..
valla onu engellemek için buraya konu açtım okutacam akşam yazdıklarınızıBöyle insan dışı zihniyete sahip biriyle ASLA beraber olunmaz.. eğer ki buna rağmen arkadaşınız ona geri dönerse. herşeye hazır olsun demektir. onu engellemelisiniz.
bende öyle diyorum ama bizim kız sürekli onu düşünüyor...
Aynen arkadaşın yorumuna katılıyorum.Arkadaşının sevgilisi tam bir dangalakmış.Ayrılmak istenilse de öyle ayrılınır mı? Ben olsam barışmazdım.
topuklulularını çıkartma ne demek ya...salak herif fırına sipariş vereydi usta bir saate çıkarırdı..ayy kusura bakma medim balım peteğimde adama değilde arkadaşına kızmaya başladım ne kadar gurursuzmuş o öyle.buna mı dönecem diyor oysaki baksa kendine ne iyilerine ne efendilerine ne ahlaklılarına ne erkek gibi erkeklere layık olduğunu ah bi bilse yok ama acı çekmek çok hoşlarına gidiyor saflarımın.bencede öyle canım inşallah şapkasını önüne koyar
yoksa böyle bir ruh hastasıyla nasıl yaşar bilemem
bu arada konuya yazmadım ama arkadaşıma benim ailem boylu poslu gelin istiyor sen hiç topuklularını çıkartma demiş..
buda şakaymış bu arada kahkaha atmış bunu söyledikten sonra
Sizi de anlıyorum tabii ki ama arkadaşınızın kafa yapısını anlamama imkan yokbende dışardan baksaydım tamda bu yorumu yapardım ama 14 yıllık arkadaşım..
böyle diyemiyorum maalesef..
bencede öyle canım inşallah şapkasını önüne koyar
yoksa böyle bir ruh hastasıyla nasıl yaşar bilemem
bu arada konuya yazmadım ama arkadaşıma benim ailem boylu poslu gelin istiyor sen hiç topuklularını çıkartma demiş..
buda şakaymış bu arada kahkaha atmış bunu söyledikten sonra
Sahip olmadığı cazip gelir insana, hatta seviyormuş gibi gelir
Ama böyle bir adam affedilirse ; Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belli durumunu kabul edecek
Neden çok canımız yanmadan göremiyoruz ki biz kadınlar, illa başımıza bir musibet gelecek :)
topuklulularını çıkartma ne demek ya...salak herif fırına sipariş vereydi usta bir saate çıkarırdı..ayy kusura bakma medim balım peteğimde adama değilde arkadaşına kızmaya başladım ne kadar gurursuzmuş o öyle.buna mı dönecem diyor oysaki baksa kendine ne iyilerine ne efendilerine ne ahlaklılarına ne erkek gibi erkeklere layık olduğunu ah bi bilse yok ama acı çekmek çok hoşlarına gidiyor saflarımın.
abla Allah korusun ama bu ilerde benim yaşadığım sorunu yaşasa sonu ne olur sence?oo adam şaka yollu giydirdikçe giydirmiş.
her şakanın altında gerçek payı vardır unutmasın arkadaşın..
terbiyesiz biriyle çıkmak istiyorsa elbette çıksın.Merhaba arkadaşlar.
Dün çok yakın bir arkadaşım beni aradı bir çocukla görüşüyordu yaklaşık 4 aydır..
Görücü usulü tanıştılar, daha sonrada birbirlerine ısındılar (daha doğrusu benim arkadaşım çok ısındı)
Fakat son 1 aydır araları baya açıktı . Sebebi ise bir hiç..
Yani durduk yere olmuş..
Sonra bunlar 2 hafta önce arkadaşımın ısrar kıyameti üzerine buluştular
çocuk ona ben seni üzmek istemiyorum 4 aydır sana ısınmaya çalışıyorum ama sen çok tipsizsin demiş.
Arkadaşım aşırı güzel değildir ama tipsiz asla değildir..
Tabi arkadaşımın öz güven yerlerde, her gün arıyor ağlıyor vs. Kendini tam toplamaya başlamıştı ki çocuk bayramın 2.günü bunu sürekli aramış ve arkadaşımda açmayınca ellerinde çiçeklerle bunların kapıda beklemiş..
baya mesaj atmış buna üzgünüm vs demiş. Kızda dün beni aradı barışmayı çok istiyorum sence amacı ne bunun dedi. Çünkü ağlamış buna baya. Ben o anda saçmaladım, seni üzmek istemedim asla seni çok seviyorum vs demiş..
bende dedim ki ben bunu bizim hatunlara bir sorayım bakalım onlar ne diyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?