"Tipsiz" (Son gelişmeler sayfa 21 de..)

bana diyordu ki bir tek sen fesat düşünüyorsun.
o yüzden buraya yazdım
yoksa cevap çok net..

Kesinlimle barismazdim.
Ya da barisir dedigi sozu kendine yedirir sonra terk ederdim))))

aynen öyle ellerine sağlık..
okuyacak inşallah bunları

bencede öyle canım inşallah şapkasını önüne koyar
yoksa böyle bir ruh hastasıyla nasıl yaşar bilemem
bu arada konuya yazmadım ama arkadaşıma benim ailem boylu poslu gelin istiyor sen hiç topuklularını çıkartma demiş..
buda şakaymış bu arada kahkaha atmış bunu söyledikten sonra

sen fesat değilsin arkadaşın özgüvenin eksilere düşmesinden kaynaklı fazla saf(saf denmez ona da yumuşattım anla)

Boyle laftan anlamayan arkadaslarin ustune fazla gitmemek lazim. Sonra ileride "aldatti, hakaret etti, dovdu, vurdu, gozu disarida" falan diye bize agladiginda "ben demistim" diye dusunmekten teselli edemiyoruz

Kusura bakmayın lütfen ama böyle kızlara böyle erkekler müstahak diye düşünüyorum ben. Biri gelecek bana senle olmaz çünkü sen tipsizsin diyecek ve ben de onu düşünmekten öleceğim, hadi yaa
bende dışardan baksaydım tamda bu yorumu yapardım ama 14 yıllık arkadaşım..
böyle diyemiyorum maalesef..

oo zor arkadaiının işi dengesiz patavatsız biri var karşısında hiç uğraşmaya değmicek biri bence

Böyle insan dışı zihniyete sahip biriyle ASLA beraber olunmaz.. eğer ki buna rağmen arkadaşınız ona geri dönerse. herşeye hazır olsun demektir. onu engellemelisiniz.
valla onu engellemek için buraya konu açtım okutacam akşam yazdıklarınızı
daha da elimden bişey gelmez maalesef

bende öyle diyorum ama bizim kız sürekli onu düşünüyor...

Sahip olmadığı cazip gelir insana, hatta seviyormuş gibi gelir
Ama böyle bir adam affedilirse ; Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belli durumunu kabul edecek
Neden çok canımız yanmadan göremiyoruz ki biz kadınlar, illa başımıza bir musibet gelecek :)

topuklulularını çıkartma ne demek ya...salak herif fırına sipariş vereydi usta bir saate çıkarırdı..ayy kusura bakma medim balım peteğimde adama değilde arkadaşına kızmaya başladım ne kadar gurursuzmuş o öyle.buna mı dönecem diyor oysaki baksa kendine ne iyilerine ne efendilerine ne ahlaklılarına ne erkek gibi erkeklere layık olduğunu ah bi bilse yok ama acı çekmek çok hoşlarına gidiyor saflarımın.

oo adam şaka yollu giydirdikçe giydirmiş.
her şakanın altında gerçek payı vardır unutmasın arkadaşın..

Bin kere konuştuk bana haklısın ama belki böyledir belki şöyledir diyor..
laf anlatamıyorum.
bekar olsam bu adama bir oyun yapardım , çünkü bence gayet gözü dışarda..

bebişim bende aynen bunları söyledim
ama çocuk bunu kandırıyor bu benim arkadaşımın evlilik ile ilgili ilk görüştüğü insan
ve bide evde kalıcam diye biraz paranoyaklıkta var..
ay ne bilim ben ya...

Çocuk gibi tipsiz mi demiş arkadaşınıza yuh. İlkokul çocukları bile artık birbirlerinin fiziksel özellikleriyle dalga geçmiyor. Arkadaşınız asla dönmesin bu adama daha beterini duyması muhtemel çünkü, o potansiyel var.

terbiyesiz biriyle çıkmak istiyorsa elbette çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…