- 20 Mart 2008
- 5.906
- 8.433
- 723
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
İki ayrı kapı var yani dimi? O zaman bir telefon varsa ayakkabıların içindeydi belki de. Ben de üst kattan gelmiş olması muhtemel diye düşünenlerdenim ama ne olacağı da belli olmaz ummadık taşlar baş yarıyor.Ben tuvaletteydim. Tuvaletin hemn onunde lavabo var icinde ayakkabilikta var. O aranin kapisi acikti. Ben tuvaletteyken ses duyunca kapiyi actim. O araninda kapisi acik oldugu icin hemn esimi gordum ama hicbisey demedim. Benim sesi duydugumu farketti sanirim. Ben hicbirsey demeden dediki senin telefonun çalio bnde titreşimde değilki dedim. Ya seninki titreşimde mi dedim oda yoo dedi. Peki bu ses nerden gelio dedim ust kattandr kesin dedi. Kapiyi kapat çocuk sana bakio dedi. Bnde kapattim. Afallayinca naptiğimi bilemedim. Çikinca o wc arasindaki ayakkabiliği filan aramadan direk onun yanina gittim. Devamini biliosunuz zaten
Bizim binaninda yalitimi ayni duş ve ses konusunda. Ama titreşim sesini bu iki olay dişinda bi kere olsun duymadim. Hemde bu kadar net. Başucumda gibiOhooo bizim üsttekilerin bir titreme sesi var sanki dersin kafamın dibinde titriyor telefon , çok ciddiyim. Ben geçen gün wcdeyken eşimin zil sesiyle aynı telefon çaldı açmadı uyudu herhalde dedim sonra yan daireden aloğğ dedi biri
Üzerinde durmadan ona belli etmeden siz yine de tetikte olun. Ama fevri davranmayın. Valla biz apartmandakilerle beraber yaşıyoruz resmen mesaj, telefon , duş
Doğrudur. Ben de hergün duymuyorum ama duyduğum zamanda gayet net duyuyorum. Artık telefonun koyulduğu zeminden dolayı mı oluyor bilemiyorum. Ama bana pek şüphelenilecek bir durum gibi gelmediBizim binaninda yalitimi ayni duş ve ses konusunda. Ama titreşim sesini bu iki olay dişinda bi kere olsun duymadim. Hemde bu kadar net. Başucumda gibi
Evet aynen oyle. Iki kapi var. Biri acikti zaten. Digerinide bn açinca direk yuzyuze geldik. Ve seste o aradaki ayakkabiliğa yakin bi yerlerden geliodu..İki ayrı kapı var yani dimi? O zaman bir telefon varsa ayakkabıların içindeydi belki de. Ben de üst kattan gelmiş olması muhtemel diye düşünenlerdenim ama ne olacağı da belli olmaz ummadık taşlar baş yarıyor.
Dini vecibelerini yerine getiriyor olması da bu konuda masum olduğunu göstermez neticede en ufak bir şüphede hışımla içeri çekip azarlayan bir adam da aynı zamanda.. Bence sabah işe gideceği zaman üstüne başına bakmaya çalış bir şekilde
Evet aynen oyle. Iki kapi var. Biri acikti zaten. Digerinide bn açinca direk yuzyuze geldik. Ve seste o aradaki ayakkabiliğa yakin bi yerlerden geliodu..İki ayrı kapı var yani dimi? O zaman bir telefon varsa ayakkabıların içindeydi belki de. Ben de üst kattan gelmiş olması muhtemel diye düşünenlerdenim ama ne olacağı da belli olmaz ummadık taşlar baş yarıyor.
Dini vecibelerini yerine getiriyor olması da bu konuda masum olduğunu göstermez neticede en ufak bir şüphede hışımla içeri çekip azarlayan bir adam da aynı zamanda.. Bence sabah işe gideceği zaman üstüne başına bakmaya çalış bir şekilde
O zaman fena. Ben once zannettim ki tek kapı var ve içerde telefon varsa neden kapıyı kapat diyor. Demek aradaki bölümde saklamış ne sakladıysa o yüzden bilinçli kapat demiş, çaktırmadan aldı telefonu demek. Ama yine de günah almak istemiyorum tüm bunlar tesadüf de olabilir.Evet aynen oyle. Iki kapi var. Biri acikti zaten. Digerinide bn açinca direk yuzyuze geldik. Ve seste o aradaki ayakkabiliğa yakin bi yerlerden geliodu..
Onla hicbişekilde konuşmiycam. Yarin muhtemelen ariycak beni telefonda bosanmak istedigimi aldattigina dair suphem oldugunu soyliycem. Tepkilerini merak ediorumm 118 i ve operatorleri arycam yarin
Yuh oldum ben ya yuh o konuyaMurat Basoglu bile esini öz yegeniyle aldatmissa. Bu erkeklerden herseyi beklerim ben !!!
eşinin telefonuna da bakabiliyorsan bakabilirsin.Çünkü ikinci hat olanlar kendi numaralarını kaydediyorlar rehberlerine.Bunu çok duydum.Whatsapp varsa resimlerden görürsünWc.de sadece ayakkabilik var. Ordaki tum ayakkabilwrin icine baktim visey yok. Ama şu dikkatimi çekti tum ayakkabilar duzgundu onun eski bi ayakkabisi yamuktu. Onceden yamuksa bilemem. Ama suan dikkatimi çekti
Bence bosanmak istedigini simdi söyleme. Eger titresim sesi komsudan geldiyse, bosu bosuna bir yuvaya yazik etmis olursunuz... Önce emin olunEvet aynen oyle. Iki kapi var. Biri acikti zaten. Digerinide bn açinca direk yuzyuze geldik. Ve seste o aradaki ayakkabiliğa yakin bi yerlerden geliodu..
Onla hicbişekilde konuşmiycam. Yarin muhtemelen ariycak beni telefonda bosanmak istedigimi aldattigina dair suphem oldugunu soyliycem. Tepkilerini merak ediorumm 118 i ve operatorleri arycam yarin
Ben tuvaletteydim. Tuvaletin hemn onunde lavabo var icinde ayakkabilikta var. O aranin kapisi acikti. Ben tuvaletteyken ses duyunca kapiyi actim. O araninda kapisi acik oldugu icin hemn esimi gordum ama hicbisey demedim. Benim sesi duydugumu farketti sanirim. Ben hicbirsey demeden dediki senin telefonun çalio bnde titreşimde değilki dedim. Ya seninki titreşimde mi dedim oda yoo dedi. Peki bu ses nerden gelio dedim ust kattandr kesin dedi. Kapiyi kapat çocuk sana bakio dedi. Bnde kapattim. Afallayinca naptiğimi bilemedim. Çikinca o wc arasindaki ayakkabiliği filan aramadan direk onun yanina gittim. Devamini biliosunuz zaten
Ayakkabilikta ve wc.de bisey bulamadimml.simdi baktim
Tuvalet kağıdının içi de olabilir:))Bornoz cepleri havluların arası felan.
Tuvalet kağıdının içi de olabilir:))
Bence o telefonu oradan çoktan almıştır, içeride uzun kalmasi da arayan kişiye cevap vermek içindir telefonu saklamak için değil. Adam telefonu boxerinin içine koymuş bile olabilirAyakkabıların tabanlıkları çıkıyor mu ona da bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?