- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Insan ne olursa olsun kendinden ödun veremior. Boyle bi şupheyle ona bisey yokmus hibi davranmam mumkun degilYa ustunde ya da yattigi odada bir yerlerde. Lutfen sakin ol. Unutmus gibi yap. Hic birsey olmamis gibi davran ki rahat olsun yine.
Eger davranmazsan esin önlemini alir hic ogrenemezsin bu seferde.Insan ne olursa olsun kendinden ödun veremior. Boyle bi şupheyle ona bisey yokmus hibi davranmam mumkun degil
Bu bilimmeyen numaralarin uygulamalari var. Iki tane indirdim simdi bisey bulamadim. Netim yavas kizlar. Kb.o yuzden gec yaziotum.suan horlama sesleri gelio. Telefonla fln ugrasmio uyuyo. Tuvaletin her yerrimede baktim yok.bnce varsa o telefon ustune aldi
Bu bilimmeyen numaralarin uygulamalari var. Iki tane indirdim simdi bisey bulamadim. Netim yavas kizlar. Kb.o yuzden gec yaziotum.suan horlama sesleri gelio. Telefonla fln ugrasmio uyuyo. Tuvaletin her yerrimede baktim yok.bnce varsa o telefon ustune aldi
+1 uyurken bir araştır etrafını. geçen aynı şekilde bir titreşim sesi evde benden başka kimse yok başka telefonumda yok allah allah dedim odanın içinde mi telefon varE devletti varsa üstüme olan hatları bulabilirsin canımama üst kattan titreşimler duyulabiliyor bizde de oluyor
Bundan sonraki günlerde eğer gerçekten tel varsa eve de getirmeyebilir.haliylede de evde şüphe çekmeyecektir.gozunuz üzerinde olsun .arada ise gidip yoklayin.erkek milleti değilmi bütün hinlikler onlardaM Merakli hanim bunu asla yapmam.. çok sinirliyim. Asla sarilmam ona
Wc.den sonra beraber balkona ciktik sonra odada tartistik ve bn onu yolladimm. Eger varsa ustundedr.
Ama aramış yokmuş orda. Hem tuvalette nereye saklanabilirki ? Haklısınızdır belkide. Ben masum olduğunu hissediyorum.
Bombasin yaa :))) Guldurdun beni bu sinirle. Allah ta seni guldursun insLiflerin içlerine de bak
Uyduğuna emin misiniz?? Belki de içerde mesajlasiyor..Uyudufu oda hmn wc.nin karsisi. Orayi arasam muhakkak gorur
Wc.de sadece ayakkabilik var. Ordaki tum ayakkabilwrin icine baktim visey yok. Ama şu dikkatimi çekti tum ayakkabilar duzgundu onun eski bi ayakkabisi yamuktu. Onceden yamuksa bilemem. Ama suan dikkatimi çekti
Sadece e devlet şifresini alarak..Onun adina olan hatlari nasil oğrenebilirim kizlar. Herhangi bir bayiden ogrenebilir miyim.
Bunu asla yapmam. Cok kotu tartiştik... tek hatam tuvaletten ciktiğim amda bakmamam oldu. Keske o zmn baksaydim.Bütün saklayabileceği yerleri arayıp herhangi bir şey bulamadıysanız yapacağınız tek şey kalıyor. Gidin uyuyan eşinize sarılın, uyanırsa tepkisine bakın panik oluyor mu, gözü telefonu saklamış olabileceği yere refleks olarak kayıyor mu vs diye. uyanmazsa da sabah onun yanında ondan önce uyanmış olun, eğer o odaya saklamışsa sakladığı yerden çıkarmasına izin vermeden çocukla ilgilenmeye gönderin ve odayı arayın. Ay resmen yazarken yoruldum, size kolay gelsin. Ben olsam daha banyoya girmeden kapıyı dinlerdim ya da o tuvaletteyken. Başka seçeneğiniz yok gibi şu an. Gururunuzu bir kenara bırakın ve gidin sarılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?