Titreşim

biz de bazen yatak odasında ve oturma odasındayken denk geliyor üst kattan titreşim sesi geliyor. yani öyle de olabilir. ama sesin evden geldiğine eminsen bir süre takipte kal..

Telefon parkeye koyulduğunda titreme sesi katlar arası çok net bir şekilde gidiyor. Ramazan'da bütün sahur, alt komşunun titreşimini dinledik bir gece.

Ama eşinizin davranışları da şüpheli...

Var mı bi gelişme?

Bizim hem yan komşunun hemde üst kattakilerinin de telefonları titreyip duruyor gerçekten sanki evde titriyormuş gibi oluyor bende birşey yok ama siz yinede takipte kalın..

Arkasından baktın mı elinde poşet falan var miydi? Elinde poset yoksa büyük ihtimalle telefonu saklamisti oraya. İyi niyetli düşünmek istiyorum ama tuvaletten çıkınca saçma sapan kahkaha atmasi, sen benden mi şüpheleniyosun diye sorması direkt suçlu psikolojisi

Bnde oyle dusunuorum. Hatta kendi relefonunuda iceriye goturmüstu. Cikinca bn hicbirsey demeden kendisi gulerek dediki tlf.dan oyun oynuyordum
Alakasız olacak ama bir film de bir adam iki aynı telefondan alıp o şekilde bir şeyler çeviriyordu Belki WCden çıkarkenki telefonu da oydu
Komşunun titreşim alarmıyla bende uyanmıştım

Bütün sayfaları tek tek okudum şüpheli kocan
Keşke gece gidip onu yatak odasına alsaydın bişey yapamazdı varsa telefon uyutup gider bulurdun soğukkanlı olmak lazım böyle konularda emin olmadan hareket etmemek sinirlendigini belli etmemek lazım

üst komşunuzu tanıyor musunuz ona çaktırmadan sorsanız. çok yakın geldi benim zannettim falan diye. bizimde yatak odasından sanki bizim evdeymiş gibi çıkardı titreşim sesi. eşiniz aldatıyor olsa titreşimde bırakacak kadar aptal değildir diye düşünüyorum sonuçta nerede olsa duyulur. artı zaten aldatıyorsa kadına evdeyken arama diyorsa şöyle bir durum da ortaya çıkabilir. hiçbir kadın 2. kadın olmayı kabul etmez ve size bir şekilde belli etmeye çalışır o yüzden aramış olabilir. böyle bir şey varsa da size başka türlü hissettirir zaten. bir yakınımız aldatıyordu eşini her türlü önlemi de almış aklınca ama sözde iş seyahatine kadını da götürmüş. kadın da kendi bagaj etiketini adamın valizine takmış sırf karısı görsün diye. yani aldatıyorsa illaki çıkar ortaya rahat olun. ben olsam o sinirle kaldırır her yerini didik didik arardım yine sakin kalabilmişsiniz.

Evet kullnilmayan posetlerin arasina koymak cok mantikli. Gece gece kimin aklina gelir ki birikmis posetler. Adam sigaradan dolayi uzmanlasmis.gecmis olsun o telefon bir daha gelmez.

Ben yeni evliyim canim oturdugumuz bina da yeni ustindekinin sesi asagida asansor bakim odasinin bile sesi gayet iyi geliyo sozde yeni bina her neyse bi telefon titresimi gibi bisey duyduk ikimiz de direk telefonlara baktik ama degil tabi ki bi zirilti gibi ara ara oluyor kombi calisir gibi ama bizim buraya ses tel titresim gibi geliyo

Yazan oldu mu bilmiyorum ama yine de yazayım.
Eğer banka hesabı varsa ve telefonunda bunun için bir uygulaması varsa direk o uygulamadan e devlet şifresi olmadan e devlete girebilirsiniz. Umarım yardımcı olur.

Ben bu işin altından kötü şeyler çıkacak gibi hissettim. Hemen koşup gelmesi sonra banyoya girmesi falan. Bir de benden şüphe ediyorsun diye bağırması suçlu psikolojisi olabilir. Sessizce takipte kal. Olayı büyütme ki bir şey varsa önlem almasın.

Esinizin hareketleri normal degil. Ben olsam hicbir sekilde takip ederek emin olamazdim icim.icimi yerdi. Yerinizde olsm esimle geldiginde bilgisayar basinda otururuz. Benim yanimda gozumun onunda e devlet sifresini girecek baaka hat varmi ustune bakacak. Eger yok gorunuyorsa e devlette, o zaman cok agir yeminler edecek cocugunun uzerine. Bunlari yaparsa kesin olarak emin olmasam da artik daha rahat olurdum. Bir de onu boyle birsey oldugu takdirde asssla affetmeyeceginizi anlasin sarilin falan diyenler olmus, sacmalik.

Unutmus gibi davranmalisin ve esin wcdeyken sabah o poset olan yere bakmalisin dolabi acik biraktigina gore acemi cabuk yakalarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…