Titreşim

:)) aslında balkonda sakladığını düşünüyorum da her ihtimali de göz önüne almalıyız :)
Haha çok tatlısın aslında balkon da mantıklı ama oraya çıkmışlar birlikte belki de daha alakasız bir yere koydu dikkati dağıtmak için balkona yöneldi. Ben olsam sabaha kadar arardım. konu sahibi ne yaptı acaba

Bence o telefonu oradan çoktan almıştır, içeride uzun kalmasi da arayan kişiye cevap vermek içindir telefonu saklamak için değil. Adam telefonu boxerinin içine koymuş bile olabilir

Bence de banyoda değil telefon.Orda haber verip kapattı teli aldı ve çıktı evin diğer yerlerine baksa konu sahibi keşke.Garantiye almak için yanına da almış olabilir.Ben olsam gider yattığı odayı açardım iyice bi arardım.Hep aklımda acaba kalacağına.O düşünsün.Korkusu yoksa da çekilirdi her tarafa baktırırdı.

Insan üst kattan gelen ses ile yaninda duydugu sesi ayirt etmez mi yahu yalana bak.
Bizdede oluyor banyoda ya da mutfakta mermerin üzerinde tel oluncaa titresim sesi geliyor gercekten komsudan.
Konuyu takipteyim konu sahibesi son durum nedir bekliyoruz

Maşallah kk hanımlarına.
Daha öğrenecek çok şeyimiz var.
Bu arada umarım komşudan geliyordur sesler.
Komşunuzla iletişime geçip yarın bunu öğrenmelisiniz.

Ihtinallerle hareket etmen doğru değil.hemen boşanmayı dusunme.once telefonu bul.Bulamazsan şüphe uyandıran davranışlar devam edecek mi diye biraz zaman ver kendine. Şüphelerinin de arkasından git.elbet varsa bi şey kokusu çıkar zamanla..illa yakalarsin..

İlk oturduğumuz evde aynısı bizim de başımıza geldi. Ben dellenip dolap, baza ne varsa saçmıştım. Sonuç yan komşudan gelen whatsapp bildirim sesleri ve titreşim. Özellikle geceleri titreşim çok net duyuluyor. Ama illa aklınızda kalmasın istiyorsanız e-devletten bakabilirsiniz. Eğer eşiniz internet bankacılığı kullanıyorsa sisteme bankacılık şifrenizle de girebiliyorsunuz. Telefona mesaj geliyor ama eşinizden gizli yapmanız lazım.

Aynısı bizim de başımıza geldi ama biz kalkıp aradık bu ses nerden geliyor diye dışarı bile baktık beraber. Bi kaç kere oldu meğerse yan komşudan geliyormuş her gün aynı saatteydi.
Hemen fevri olmayın derim, bir de bizim lavabonun kapısı açıktır hep kapatmayız. Hem çocuk sizi görse ne olur ordan pek bir şey anlamadım ama umarım tahmin ettiğin şey değildir.

Böyle varsayımla olmaz ki... Ben yurttayken duvarlar inceydi ve bazen yan odamızdan titreşim duyardık hem de yanımızdaymış gibi.

Ben sürekli titreşim duyarım hatta dün gece ev ahalisi olarak ayağa kalktık kaç saat uyuyamadık titreşim sesinden, saatlerce titredi. Olabiliyor yani. En son aklıma gelecek şey acaba birinin 2. telefonu mu var diye düşünmek olur. Seni buna iten nedir? Normalde de şüpheli davranışları var mı

Bence olabilir cnm titreşimde unuttu sen fark edince de afalladi tuvaletten çıkan insan niye güler ki bence iyi takip et hem kullanıyorsa bile bu aralar arabasına bırakabilir sen şüphe ediyorsun diye

Adresini de verseydin

Kizlar ben o uyanmadan uyandim. Daha doğrusu uyku tutmadi. Uyandiği gibi benim odama geldi bakti ve hemn wc.ye girdi. Bende hemn gittim yastiğin yatağin altina gilan baktim hic bisey yoktu. Tekrar koştum yerime uzandim. Wc.den çikti elini yuzunu fln yikadi. Yattiği odada sadece fazlalik poşetleri koyduğum kucuk bi dolap var. Orayi acti sanirim cunku poset sesi geldi. Sonrada giyindi cikti. O cikinca hemn odasina gittim o poaet dolabi yarim açikti ve bi poşet yarim dişardaydi. Acaba gece oraya mi koydu.

Valla bi gece biz bi firladik hayirdir insallah kim ariyor diye. Sonra esimle kostuk baktik ikimizin de telefonunun sesi acikti. Allah allahh bu ses nerden geliyor ki dedik sonra bi dinledik yukardakiler hareketlendi sonra kapiyi kapatip ciktilar muhtemelen kotu bir haber aldilar. Yani eger onalrin hareketlenmesi olmasa emin ol ben de dersim ki hayir bu ses odanin icinden geliyor diye.

Bekarken odamın içinden saatlerce titreşim sesi geldi artık kendimden şüphelendim tableti titresimde mi unuttum diye.
Ertesi sabah aynı saatte aynı olay 1 hafta yaşadım diyebilirim hatta...

Sonra o ses titreşimden çıkıp melodiyle beraber çaldı ölürüm Türkiyem diye bangır bangır sonra bi yaşlı amca aloooo diye bağırdı dedim deliriyorum galiba adamın sesi odamın heryerindeydi...
Meğer yan tarafta 2 tane yaşlı çift oturuyormuş hep aynı saatte çocukları işe yada okula giderken diye düşünüyorum hep arardı banada sabah alarmı olmuştu

Ama şimdi düşündüm o ses şimdiki evimden gelse belki de aynı şeyleri düşünecektik seninle..
Tabi yinede tedbirli ol sen...

Çok özel değilse niye ayrı odalarda yatıyorsunuz? Yani bu kavgadan dolayı mı, hep mi ayrı yatıyorsunuz?

Tedbirli olmak adına sessizce takip etmeye devam et sen. Tuvalette saklıyordu ve yakalandıysa belki kendine yeni yer olarak poşet dolabını seçmiş olabilir. Atıyorum o salonda maç izlerken bir ara gidip çaktırmadan poşet dolabına bak veya tuvalete giderken önce o odaya mı giriyor mesela, onu izle.

Biz de gece telefon sesine uyandık bir kere, evden geliyor sandım ama bizim telefonlar öyle çalmıyordu. Alttan geliyordur boşver dedim eşime, gerçekten de alo diye sesi geldi sonra. Benim aklıma hiç ikinci bir telefon ihtimali gelmedi. O yüzden sadece bir titreşim sesinden bu kadar şüphelenilmez bence. Binaların duvarları hep çok ince, üst/alt/yan komşunun hapşurmasına kadar duyuluyor. İçinize kurt düşürecek başka bir davranış olmadıysa aman dillendirme bu şüpheni. Bir süre takip ettikten sonra bir şey çıkmazsa da unutmaya çalış.

inşallah sicili temizdir eşinin.
Rabbim yardımcın olsun.

Ya bu adam illaki kendi üzerine almıştır hattı, bilinmeyen noları arayıp öğrenmeye çalışsana. Çok sinir bozucu ama biz de üst komşunun titreşimini artı alarmını duyyoruz. Sabah ve gece saatleri çok sessiz olduğundan bariz duyuluyor. Heleki komşunun teli koridorda ise banyoya filan yakınsa banyo penceresinden dolayı net duyulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…