- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Internetten operatorun sitesinden mi bakilio. Peki kendisine sms le bilgi fln gitmio mu o durumda. Oyle biliorum bnOnline işlemlerden bakın görüşmelere belki ordan birşey yakalarsınız.
Hani ikinci telin şarjı bittiğinde ola ki ordan aramıştır bi ihtimal deneseniz.
Nereyi bulursanız ordan yürüyün gitsin.
Acik ozel mesajlarim . Bilmiorum kiBi site var isimden numara numaradan isim buluyo eğer rehbere açıksa. Mesela ben kendimi sildim yokum. Yani olsa bile çıkmayabilir ama yinede deneyin özel mesaj atamıyo muyum atamadım size
E devlet şifresini bilmiorumİyi alışmış üst kattan geliyor diyerek üstünü örtmeye...
Bir değil ikinci kez üstelik, ikisinde de garip tavırları var vallahi şüphe uyandırıcı iyice bir araştır derim...
Hiç olmadı e-devletten bir bak bakalım başka hattı varmı...
E devlet şifresini bilmiorumİyi alışmış üst kattan geliyor diyerek üstünü örtmeye...
Bir değil ikinci kez üstelik, ikisinde de garip tavırları var vallahi şüphe uyandırıcı iyice bir araştır derim...
Evet siz ilk telefonu ele geçirmeye bakın ne yapıp ne edip o önemli.Internetten operatorun sitesinden mi bakilio. Peki kendisine sms le bilgi fln gitmio mu o durumda. Oyle biliorum bn
E devlet şifresini bilmiorum
11880 dlni yarin arasam soylerler mi acaba. Eger varsa oyle birsey kendi disinda kimseye hat cikarttigini sanmiorum.
Suanda onla konusmuorum. Yarinki durumu bilemem. Ama ilk firsatta ona bakicam.Evet siz ilk telefonu ele geçirmeye bakın ne yapıp ne edip o önemli.
Belli ki ikinci telefon zor geçer elinize yarın olmadı uyku yapan şeyler yedirin telefonu alın.
Birde ordan bakın en çok hangi numara ve kaç dk ?
Ayakkabilikta ve wc.de bisey bulamadimml.simdi baktimYa bu adam neresine sokmus olabilir teli yutmadi ya ..
Panpa yarini bekleme
Bu gece ara
Ac cami kapat kapilari musteri hizmetleri 24 saat acik .
Ordan bisi bulamazsan kapat uyudugu odanin kapisini ayakkabiligi des
Orda bulamadin sabaha karsi yattigi odaya gir
Valla sinir oldum burda
Telefonu o uyurken alıcaksın ona göstere göstere değil .Suanda onla konusmuorum. Yarinki durumu bilemem. Ama ilk firsatta ona bakicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?