Titreşim

Bi site var isimden numara numaradan isim buluyo eğer rehbere açıksa. Mesela ben kendimi sildim yokum. Yani olsa bile çıkmayabilir ama yinede deneyin özel mesaj atamıyo muyum atamadım size

Online işlemlerden bakın görüşmelere belki ordan birşey yakalarsınız.

Hani ikinci telin şarjı bittiğinde ola ki ordan aramıştır bi ihtimal deneseniz.

Nereyi bulursanız ordan yürüyün gitsin.
Internetten operatorun sitesinden mi bakilio. Peki kendisine sms le bilgi fln gitmio mu o durumda. Oyle biliorum bn

Eve telefon getirecek adam titresimde tutmaz. Wc girer sık sık sessize alıp yine bakar. Yani bu kadar akilsiz olamaz.
Bence bişey yoktur , cok iskillendiyseniz aleni arayın neden gizli arıyorsunuz ki ?

İyi alışmış üst kattan geliyor diyerek üstünü örtmeye...

Bir değil ikinci kez üstelik, ikisinde de garip tavırları var vallahi şüphe uyandırıcı iyice bir araştır derim...

Hiç olmadı e-devletten bir bak bakalım başka hattı varmı...

E devlet şifresini bilmiorum

Internetten operatorun sitesinden mi bakilio. Peki kendisine sms le bilgi fln gitmio mu o durumda. Oyle biliorum bn
Evet siz ilk telefonu ele geçirmeye bakın ne yapıp ne edip o önemli.

Belli ki ikinci telefon zor geçer elinize yarın olmadı uyku yapan şeyler yedirin telefonu alın.

Birde ordan bakın en çok hangi numara ve kaç dk ?

Telefonalrda operatörlerin uygulamaları var eşinin telinde varsa girersin ama normal bilgisayardan gireceksen şifre isticeksin o çok basit şifre gelecek telefona ve sen şifreyi bilgisayara girip kocanın tüm mesajlaşma ve arama yaptığı saatleri nunaraları fln görebilirsin. Ve kocanın tele gelen sifre mesajınıda silersen kocanın haberi olmaz

Olabilir ...

Ise giderken evi arayın diyeceğim de yaninda götürme ihtimali var .

Sessiz bir şekilde takipte kalın bence .

Sifremi unuttum diyerek telefonunu kaydettiyse telefonuna şifre gonderebilirsin sanırım ya da mailini kaydettiyse maile gonderirsin ama yeni bi sifre koyman gerekir yani eşin degistigini anlayabilir. Kisacasi ok yaydan çıksın diyorsan bunu dene...

11880 dlni yarin arasam soylerler mi acaba. Eger varsa oyle birsey kendi disinda kimseye hat cikarttigini sanmiorum.

Ya bu adam neresine sokmus olabilir teli yutmadi ya ..
Panpa yarini bekleme
Bu gece ara
Ac cami kapat kapilari musteri hizmetleri 24 saat acik .
Ordan bisi bulamazsan kapat uyudugu odanin kapisini ayakkabiligi des
Orda bulamadin sabaha karsi yattigi odaya gir
Valla sinir oldum burda

Suanda onla konusmuorum. Yarinki durumu bilemem. Ama ilk firsatta ona bakicam.

Ayakkabilikta ve wc.de bisey bulamadimml.simdi baktim

Attım özel mesaj ama orda herkes yok ben yokum ama bakıyorum tanıdıklar var şehir falan da yazıyo yani rehbere açık herkes var ünlüler bile var aratıp bulup sapıklık yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…