- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Gozu kor asik derler ya. Sonsuz guvenim vardi. O yuzden hic bi zamn kurcalamadim. Bi onceki titresim sesinde bile kurcalamadim. Sadece acaba diye aklimdan gecmistiE devletino bilsen ne iyi olurdu
Gozu kor asik derler ya. Sonsuz guvenim vardi. O yuzden hic bi zamn kurcalamadim. Bi onceki titresim sesinde bile kurcalamadim. Sadece acaba diye aklimdan gecmistiE devletino bilsen ne iyi olurdu
Bi sefer banada oldu hatta bilgisayar çantası vardk içine baktım falan geceydi ama sonra biraz daha dinleyince yukardan geldiğini anladım yalıtımlar çok kötj maalesefGozu kor asik derler ya. Sonsuz guvenim vardi. O yuzden hic bi zamn kurcalamadim. Bi onceki titresim sesinde bile kurcalamadim. Sadece acaba diye aklimdan gecmisti
Tebrikler Çok akıllıca bi taktik biz kadınlardan korkulurBi dk ya oyunculugun nasil bilmem ama senin yerine kendimi koyuyorum
Aglayarak telasla yattigi odaya gir
Sanki agridan ölüyormuş gibi
Uyku sersemi afallicaktir
Kasiginiza agri girdigini dayanamadiginizi soyleyin
Oldugu yerden firlicaktir nasilsa
Yattigi yere bakin caktirmadan
Agri kesici yok sicak su falan isteyin o bunlari yaparken
Bulundugu odayi alelacele ara ..
Bulamadin mi 15_20 dk sonra sakinles
Onu yatak odasina yatir.
Yanina yat
Uyusun
Sonra iyice daldigi zaman kalk o evi bastan asagi ara
Aklima gelen tek plan bu
1. Bu titresimi daha oncede duymussunLutfen yardimci ol bana. Suan yemin ederrim kilimi kipirdatacak gucum yok. Enerjim yerle bir. Esimede konduramiorum. Bu olaydan cikardigin ne. Sence varmi oyle bisey
Tebrikler Çok akıllıca bi taktik biz kadınlardan korkulur
1. Bu titresimi daha oncede duymussunLutfen yardimci ol bana. Suan yemin ederrim kilimi kipirdatacak gucum yok. Enerjim yerle bir. Esimede konduramiorum. Bu olaydan cikardigin ne. Sence varmi oyle bisey
Aslinda suan dusununce muhtemel kendi uzerinde yada bulundugu odada ama o teli bidaha evde barindirmayi dusunmediginde hem fikirsek yuksek ihtimal ustunde yada sabah uyaninca hemen alip evden uzaklastirabilcek kadar yakinindaBi dk ya oyunculugun nasil bilmem ama senin yerine kendimi koyuyorum
Aglayarak telasla yattigi odaya gir
Sanki agridan ölüyormuş gibi
Uyku sersemi afallicaktir
Kasiginiza agri girdigini dayanamadiginizi soyleyin
Oldugu yerden firlicaktir nasilsa
Yattigi yere bakin caktirmadan
Agri kesici yok sicak su falan isteyin o bunlari yaparken
Bulundugu odayi alelacele ara ..
Bulamadin mi 15_20 dk sonra sakinles
Onu yatak odasina yatir.
Yanina yat
Uyusun
Sonra iyice daldigi zaman kalk o evi bastan asagi ara
Aklima gelen tek plan bu
Samsung kullaniorumm. O gonderdigimiz adresten arattim 1 sonuc bulundu yazio sadeceI phone kullanıyorsanız numarakimin var onda da rehberde olanlar sorgulanıyor
Aslinda suan dusununce muhtemel kendi uzerinde yada bulundugu odada ama o teli bidaha evde barindirmayi dusunmediginde hem fikirsek yuksek ihtimal ustunde yada sabah uyaninca hemen alip evden uzaklastirabilcek kadar yakininda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?