Titreşim

Onunla konuşmayi dusunmuorum. Icim almior. Tum arastrmalarimi yapicam ama

Onunla konuşmayi dusunmuorum. Icim almior. Tum arastrmalarimi yapicam ama

Bunu yapacak enerjim dahi yok. Insan basina gelmedsn bilmiomuş. Suan aklim allk bullak. Kolumu kaldiracak gucu bulamiorum kendimde yemin ederim

Eve telefon getirecek adam titresimde tutmaz. Wc girer sık sık sessize alıp yine bakar. Yani bu kadar akilsiz olamaz.
Bence bişey yoktur , cok iskillendiyseniz aleni arayın neden gizli arıyorsunuz ki ?
Mesajlasiyorsa titresimde tutar mesaj geldigini anlamak icin. Esi simdiye kadar anlamamis zaten. Cakilmaz diye dusundu belki de.

Kız artık kim wc de 15 dk durmuyor az bile bence yargısız infaz yapıyoruz titreşim üsten geliyor muhtemelen

Titresim ustten geliyorsa
Bu adam niye bu kadar titredi bibi
Ayrica bu ikinci kadini apar topar dusa gondermek
Sonra bugunki olay
Bence adam masum degil ama kurnaz

Bunu yapacak enerjim dahi yok. Insan basina gelmedsn bilmiomuş. Suan aklim allk bullak. Kolumu kaldiracak gucu bulamiorum kendimde yemin ederim

Kuzu sakin ol ya
Emin degilsin hele bi emin ol
Boyle yaparsan iyice tetikte olur
Bu gece guclu dur
Insallah yoktur ama ya varsa ?

WC de niye 15 dk durup karşı tarafı mesaj atmaması konusunda uyarsınki? Direkt telefonu kapatır. Niye içerde fazla vakit harcayıp dikkat çeksin?
Ses üstten geliyordu bence masum kocan.

Rahmetli alt komşumuz bir gün bana Matacığım telefonunu gece yere koyma titreşiminden uyanıyoruz demişti o geldi aklıma.

Adamın günahını mı alıyoruz yahu? O da paniklemeseydi yani biz napalım

Eğer gerçekten 2. bir telefon varsa boşuna arayıp kendini yorma ..adamı odadan atmışsın, bu sinirle yanıma gelmez diyerek, telefonu bulunduğu odaya saklamistir. Hatta level atlıyorum, kadınla rahat rahat mesajlasabildigi için sana dua ediyordur ( insallah benim kuruntum olsun) ..

Şüpheli hareketleri var lakin umarım düşündüğümüz gibi çıkmaz ..

2. Bir telefonu vardır
Üst kattaki komşunada sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…