- 20 Mart 2008
- 5.906
- 8.433
- 723
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Titreşim sesi bende cok duyuyorm kvdelerde canim ust kattan geliyomus bi gun oyle telefon aradm onlarda tek basimaydim biri telefonunu unuttu sandm ama yinedr sen takip et bilinmeyen numaraları arayipta ogrenebilirsin isim soyisimdrn heralde ustune kayitli numaraları söylerlerKizlar ama komsudan gelecek kadar az bi ses degildi. Bildiginiz evimin icinden geldi ya. Cok cok net bi titresim sesiydi.ve bn cocugu uyutmaya giderken o girip wc.de cok uzun kaldi. Ve zaten titresim sesi wc.nin hemn yanindan geliodu. Orda ayakkabiligim fln var
Bilgi vermiyorsun ki. 118 niye var adi bilinmeyen numaralar. Ornek veriyorum olduda arkadasinin telefon nunarasini kaybettin diyelim ariyorsun soruyorsun ogreniyorsun.Ama farkli birine bu bilgiler verilmez ki
Attım özel mesaj ama orda herkes yok ben yokum ama bakıyorum tanıdıklar var şehir falan da yazıyo yani rehbere açık herkes var ünlüler bile var aratıp bulup sapıklık yapıyorlar
Google a yaz ucretsiz bilinmeyen numara ogrenme diye. Bir suru site var. Ama telefon numarasini yazip kime ait oldugunu ogreniyorsun. Bu konuda bize bu kisiye ait numara varmi onu ogrenmek.Bana da atabilir misiniz hangi site o merak ettim benim de aradığım bir numara var da
Onu yarin ariycam mutlakaBilgi vermiyorsun ki. 118 niye var adi bilinmeyen numaralar. Ornek veriyorum olduda arkadasinin telefon nunarasini kaybettin diyelim ariyorsun soruyorsun ogreniyorsun.
I phone kullanıyorsanız numarakimin var onda da rehberde olanlar sorgulanıyor
Wc den sonra nerelere gittiyse oralari kurcalayin. Ayakkabiligada bakin.Bu bilimmeyen numaralarin uygulamalari var. Iki tane indirdim simdi bisey bulamadim. Netim yavas kizlar. Kb.o yuzden gec yaziotum.suan horlama sesleri gelio. Telefonla fln ugrasmio uyuyo. Tuvaletin her yerrimede baktim yok.bnce varsa o telefon ustune aldi
Google a yaz ucretsiz bilinmeyen numara ogrenme diye. Bir suru site var. Ama telefon nunarasini yazip kime ait oldugunu ogreniyorsun. Bu konuda bize bu kisiye ait numara varmi onu ogrenmek.
WC de niye 15 dk durup karşı tarafı mesaj atmaması konusunda uyarsınki? Direkt telefonu kapatır. Niye içerde fazla vakit harcayıp dikkat çeksin?
Ses üstten geliyordu bence masum kocan.
Wc.den sonra beraber balkona ciktik sonra odada tartistik ve bn onu yolladimm. Eger varsa ustundedr.Wc den sonra nerelere gittiyse oralari kurcalayin. Ayakkabiligada bakin.
Ya ustunde ya da yattigi odada bir yerlerde. Lutfen sakin ol. Unutmus gibi yap. Hic birsey olmamis gibi davran ki rahat olsun yine.Wc.den sonra beraber balkona ciktik sonra odada tartistik ve bn onu yolladimm. Eger varsa ustundedr.
Ama aramış yokmuş orda. Hem tuvalette nereye saklanabilirki ? Haklısınızdır belkide. Ben masum olduğunu hissediyorum.Beğen i attım ama aslında
Telefonu saklyacak gizli bir yer aramış olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?