Tokalaşmak

yıl 2012
kadın erkek herkes iş hayatında
tokalaştım diye sevgilim bana laf etse ciddi anlamda sorunları olduğunu düşünürüm
üzgünüm ama fikrim bu

Benim nişanlım dövme işi yapıyor. Malum sadece erkek müşterileri yok. Kadınlara da yapıyor tabi ki.
Sırtına omzuna göğsüne beline kasığına kalçasına dövme yaptıran kadınlar var.
Çok da rahat hatunlar oluyor,
yok regl döneminin ne zaman olduğunu olacağını (dövmeyi etkiler) konuşanlar mu dersin,
gayet rahat yaptıracağı yeri açanlar mı..
Benim bu insanları öldürmem lazım kıskançlık krizleriyle öyleyse..
he bunu yapmamam onu sevmediğim anlamına mı geliyor?
ben onun bu işi iş olarak gördüğünü biliyorum, karşısındaki insana cinsiyet ayrımı yaparak bakmadığını biliyorum.
bana olan sevgisini biliyorum. yetmez mi?
yerimde olsaydın ne yapardın diye düşün en azından :)

ben de kendimi kıskanç zannederdim aha böle kaldım sevgilime göstermek lazım bu konuyu valla. bana abarttığımı söyler ama neler var neler gözleriyle görsün

anlıyorum seni,

eline kadın eli değmemiş bi sevgili istiyorsun

insan herkezi kendi gibi bilir miş yha....o kadar doğru ki..bnce bu kıskançlık meseli öle oluyo çıkıo ortaya...örnek veriyorum sen sokakta ona buna sağa sola bakıyosan başka erkeklere sevgilin de bunu yapacağını düüşünüp asıl kıskançlık olayları böle çıkıyo

tokalasmak o kadarda abartilacak birsey degil, is hayatinda olmazsa olmuyor maalesef

Bence siz kıskanç değilsiniz, bu resmen bir hastalık çünkü.
İş hayatı ve ya değil. İnsanlar , insan oldukları için tokalaşırlar ilk önce.
O zaman evlendiğinizde yarın bir gün doğururken siz, kadın doktor seçin.
Ya da eşiniz hep erkek doktorlara gitsin.

şu kkda okuduğum ispatlı aldatmalar dışındaki hiçbir kıskançlık konusunun iler tutar yanı yok

ben erkek olsam yemin ederim aldatırım bu durumda
inadına inadına
bazen erkeklere hak vermiyor değilim
nasıl yaşanır ki böyle

bir insanı kendinizden bu kadar ödün verecek şekilde hayatınızın merkezine koymayın ne olur ya
yarın öbür gün aldatsa ne hale geleceksiniz acaba

bi de tavsiyem tokalaşmanın tarihçesine bi bakın
ne güzel bir yerden geldiğini
ne güzel bir amacı anlamı olduğunu görün

Saçın yüzüne değse tenini kıskanırım....gibi hastalıklı bir kıskançlık durumu bu.

Bende eşimin yakın akraba olmayan yabancı kadınlarla öpüşmesinden rahatsız olurum ki zaten kendide hoşlanmaz sadece tokalaşır ama tokalaşmakta bir sakınca görmüyorum ben

tokalaşmayı bende sevmem..kıskançlıkla alakası yok bunun ama ne gerek var ki...merhaba demek ya da hoşgeldin demek neye yetmiyo..
geçen mahalleye yeni taşınan komşumuza hoşgeldine gittik komşularla..oturduktan bi zaman sonra kadının eşi geldi..herkesle tokalaşıp hoşgeldiniz demeye başlamasın mı ben bi gerildim orada.bana sıra gelince hemen ellerimi arkama sakladım :))))sadece hoşbulduk dedim.arkamdan ne yobaz kadın demiş ne münasebet elin adamıyla tokalaşıcam gereksiz yani

Erkek arkadaşın karşı cinsle tokalaşınca, kendini penis, karşı cinsi de vajinadan ibaret görüp hayal dünyasına dalmıyor, endişe etme konu sahibesi arkadaşım...

Karşı cinsle tokalaştığı için cehenneme gitmeyecek..Bunun için de endişe etmene lüzum yok..

Ben böyle bir şeyden bu kadar rahatsız olup, erkek arkadaşımla bunun yüzünden kavga etsem, kendim için endişelenirdim..

Allah yardımcın olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah allah tokalaşmak zaten samimi olmadığın kişilere karşı yaptığın bi davranış biçimidir. Samimi olsa gidersin sarılırsın yanaklarından öpersin.

Bu samimiyetsiz davranışın nesini kıskanıyorsunuz?

En sinir olduğum şeydir bayanın elinin yada erkeğin elinin havada kalması. Biraz nezaketli olmak lazım...

konuya yorum yapacaktım da neyse
hey allahım daha neler görecez acaba
(domatesi olan varmı):26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…