Tokat atacak birini istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini birden geri ceken bir erkegin mutlaka hayatinda ya bir sey, biri olmustur ya da dusunceleri degismistir. Eskisi gibi olana kadar lütfen ama lutfen ve lutfen uzerine cok dusmeyin hatta hic dusmeyin.

Kacan kovalanir lafi kadar doğru baska bir sey yok sanirim

Kacan kovalanir lafi kadar doğru baska bir sey yok sanirim
Ben eşimle ilk tanıştığımda sürekli ayrılıyordum ondanbir iyi bir kötü davranıyordum . Arıyordu açmıyordum . Sonra bana olan sevgisini gördükçe sevdim bende onu . Eğer böyle davranmasam şuan onla evli olmazdım .

Boyle ısrar ederek değerinizi düşürüyorsunuz. Belli ki görüşmek istememiş. Asla mesaj atmayın iletişime geçmeyin. 14 ünden sonra gelince kendi görüşmek isterse o zaman düşünürsünüz ama hemen atlamayin bence.
Bu arada çok ilgili biri birden ilgiyi kesip görüşmemek için bahane sunuyorlar hayatında yeni biri vardır bence.

Tamam çok hoşlanmışsın ama okurken ben bile eee yeter ama dedim. Çok fazla ısrar etmişsin.
Belli işi varmış güzellikle söylemiş ama anlamamışsın.
Bence sana bakınca bile mutlu oluyorum kıvamında olsa yarım saat bile olsa ayırırdı. Ben olsam unutmaya çalışırdım.
Geri döndüğünde burnu kaf dağında olacak büyük ihtimalle.

Kapı boyamak için mi ekti sizi?
Tamam önemli işi olur anlarım ama kapıları boyayacağım nedir yani?
Yerinizde olsam mesajda atmam aramamda,görüşmek isteyen ,özleyen zaten fırsat yaratır emin olun

görüşmek istememiş ve sebebi de çok saçma. siz de çok ısrarcı davranmışsınız. başka birisiyle görüşüyor/ konuşuyor olabilir. hiçbir yalnız hoşlandığı kişinin (30dk izleyip huzur bulduğu ) kendisiyle ısrarla görüşmek istemesi üzerine böyle bi muhabbet etmez.

Görüşmek istese hertürlü görüşürüz asla yazma birdaha

Çok ısrarcı geldiniz bana. İnsanın görüşesi varsa ilk daveti d yapar ki sizin ilk davetinizde fırsat oluşturur gelirdi.

Merak ettim de kova burcu erkeğimi bu kişi ?

Bu adamı kazanmak istiyorsan uzak dur. Kesinlikle arama o mesaj atarsa gör aradan saatler geçsin sallamaz cevaplar yaz. Kaçan balık büyük olur bu hep böyledir böyle de olacak. Sabredersen kazanırsın dönmezse zaten hiç senin olmamıştır. Ama üzerine düşersende kaçacak kesin ve net.

sevgili kızlar adamlardan ilgi beklemeyin ozellikle bunu talep etmeyin ilgisiz mi siz de öyle davranın çantada keklik kolay kadın havası vermeyin sonra da böyle ilgisiz kalıyorlar ve ilişki bitiyor

mazlumu getirin bana:) herkes dayak yemek istiyor

Hahah

Kendini birden geri ceken bir erkegin mutlaka hayatinda ya bir sey, biri olmustur ya da dusunceleri degismistir. Eskisi gibi olana kadar lütfen ama lutfen ve lutfen uzerine cok dusmeyin hatta hic dusmeyin.

Hiçbir şey yazmam artık zaten daha ne yazacağım
O bana sorduğumda sorun yok dedi her şey yolunda dedi diye ben 2-3 günde bir mesaj yazıyordum
Ağzıyla söyleseymiş sorun varsa, hem ayak yapıp hem de kaçak göçek tripler

Yettim kızlar

Başka isteyen var mı
Nöbetçi tokatçı geldi

Oh iyi geldi teşekkürler

Bence seni salıcam beni sal muhabbetinden sonra çaktı o mevzuyu, kesin çizgi çekmek istemedi, yüzleşmek istemedi

Kendisini kazanç olarak düşünebilir miyim şüphelerim var o konuda çok geçerli bir sebebi olmadığı sürece...
Benim şu an içim rahat ya, ben insan gibi görüşmek de istedim normal konuştum da 2-3 günde bir arayı açmadım günde 20 mesaj atıp vay niye yazmıyorsun nerdesin kimlesin diye bıkbıklamadım
Daha napayım
Bundan sonra te oraya kadar...

Cokkk ustelemissiniz. Ondan hoslandiginizi ve hatta delo gibi aşık olduğunuzu düşünmüş ve onda ise böyle bir durum yok. Resmen sizi reddetmiş. Tamamen hayır dememesinin nedeni ise yoklukta kalırsam elimin altında bulunsun düşüncesi. Üzgünüm ama bu derece kaypak ve düşüncesiz bir insandan lütfen uzak durun. Siz üstüne gittikçe o havaya girer siz uzulursunuz. Olan size olur. Tokat istediğiniz için bu kadar açık yazdım. Üzmek istemem ama benim de gördüğüm bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…