Tokat atacak birini istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Biraz yumuşak olmuş açıkçası okkalı değil :)

Yok yazmam daha zaten artık ak koyun kara koyun belli olsun...

Yani verilmiş bir söz yok ortada ama umutlanılacak gibiydi...

Teşekkür ederim güzel sözleriniz için.
Israrım 1 haftadır içimde tutuyordum huzursuzluğumu gelince yüz yüze konuşmak için bir 10 gün daha beklemek istemedim bu huzursuzlukla, gitmeden neyse halledeyim yoluma bakayım diye düşündüm. O da bunu sezdi herhalde, kaçındı.

Ben de hislerimi açmaktan vazgeçtim zaten, kırıldım. Açmaya değmez.

Ay neler yaptın da koştu ki peşinden biraz daha detay verir misin, ben de koşturabilir miyim acaba süründürebilir miyim

Konuyu okumadım ama isteyen herkese tokata geldim Buyrun hepinize bu:

Bana da bundan lazım ki kafamı çarpayım ama neyse ki kk var da kadınlarımız biraz çarptı burada beni gerek kalmadan:))

Siraya gecin demeye geldim..
Israriniz bile boğucu .Artik yuzune bile bakmayin .
Adam buyuk ihtimal evli .
Burada ailesiyle vakit gecirecek .Yarın yurdisina gidecek adam bu gün kapı mı boyar .

Siraya gecin demeye geldim..
Israriniz bile boğucu .Artik yuzune bile bakmayin .
Adam buyuk ihtimal evli .
Burada ailesiyle vakit gecirecek .Yarın yurdisina gidecek adam bu gün kapı mı boyar .

Yok canım evli değil mesleği gereği sürekli başka ülkelerde, bence ne konuşacağımı hissetti o ondan görüşmek istemedi

Hayatının merkezine kimseyi koyma kendi hayatın olsun

Yok canım evli değil mesleği gereği sürekli başka ülkelerde, bence ne konuşacağımı hissetti o ondan görüşmek istemedi

Sizinle ayni duygulari paylassa kosa kosa gorusurdu.
Bence umudu kesin.
Ya akli baskasinda ya da sizin deger verdiginiz kadar deger vermiyor bu aranizda ne gectiyse.
O kadar israra insan en azindan " ben cikamam ama sen bana ugrayabilirsen ugra" der..
Resmen gorusmek istememis.

Senle görüşmek istemeyen bir adama asla ısrar etme
Birşeylerden soğumuş yada başka birinden hoşlanmaya başlamış
1 ay uzun bir süre değil unutursun
Bu kadar ısrarcı olmak itici olur
Bence bunu yapma
Üzülsende belli etme içinde yaşa
Dediğim gibi 1 aylık bir ilişki zaten
Bu kadar ağlanmaya gerek yok.

Evet görüşmekten kaçındı, sezdi galiba benim ultimatom verip ya git ya kal yapacağımı

Seni izliyorum, mutluyum" diyordu.
Diyen bir adam yurtdışından gelip, 1 saatçiğini size ayırmayıp, kapı boyamayı tercih ediyorsa umud etmeyin, geldiğinde de yeni bahaneler üretecektir.
Üzülen ve bekleyen olan hep siz olacaksınız gibi.
Üzülmeyin, kendi kendinizi salın üzüntünüzden.

mazlumu getirin bana:) herkes dayak yemek istiyor

Ya işte böyle erkeklere aşık oluyoruz hep biz kadınlar..değmeyen kişilere.. sen bir adamla bir saat konuşmak için bir sürü mesaj atarsın , başka bir adam senle konuşmak için atar.. Kimi itiyorsan o gelip aşık oluyor.. kaçıcaksın kovalamayacaksın ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…