Off adamların bu kadar totolarını kaldırmayın ya bıraz agır olun olayları akısına bırakın. Sureklı darlayıp goruselım yok o tarıhe kadar bekleyemem nedır? Yasınızı bılmıyorum ama tahmınımce 20li yaslardasınız. Bıraz akısına bıraksanız belkı de uzaktan kumandalı ılıskılerın aslında hıc sıze gore olmadıgını yanınızda yorenızde gozlerınızın ıcıne daha uzun bakmak ısteyen ve bununla mutlu olan bırılerını gorebılırsınız. Ve son soz IYI BIR COCUK OLURSANIZ BELKI SIRINLERI BILE GOREBILIRSINIZistediğiniz okkada olmadıysa söyleyin
İnanamıyorum.. Böyle diyen seni atlatıp duran birine hala umut olarak yormalı mıyım mı diyorsun?
Bu konuşmalarından ona askıntı oluyormuşsun gibi.. Bu şekilde onun bi tarafını kaldırmaya devam edersen yarın bu kadarını bile yazmayacak..
Neden böyle erkekler, hem kızları aşık ediyorlar sonra umursamıyorlar, çocuk oyuncağımı bu , insanların duygularıyla oynamak çok iğrenç bişey, gel de kız üzülmesin, taştan mı ki kalbi aman istemezse istemesini kolayca diyebilmek..
Belli ki çok tatlı,net ve dürüst bir insansiniz.
Sorun sizinle ilgili değil bence.
Adamın mesleği ne bilmiyorum ama afrikadan gelmiş vs.yoğun olabilir evinden adım atmak istemeyebilir ne bileyim kendi kendine kalmak istemiş olabilir vs.bi ton şey.
Mesajları okuyunca ben rahatsız oldum fazla ısrar eden bir kadın var.
9 gün çok uzun değil gorusesi varsa görüşürsünüz zaten.
Sanki başka hayatınız yokmuş da hep onu bekleyecekmiş gibi bi izlenim vermissiniz.
Artık siz diyeceginizi demissiniz beklemede kalın sabırlı olun derim ben.
Soğuk davranma, görüşmemek için bahaneler sunma, mesaja cevap vermeme hmm.
Size aşık olmalı demek isterdim ama bildiğin adam ya bir dur 2 dk. ötede oyna modunda.
Muhtemelen bu ısrarlarınızın karşısında dönünde görüşelim diye geçiştirmiş, görüşse bile sıcak bir görüşme olmuyor olacaktır.
Bekle ve gör ama yazma artık.
Tokat bana düşmez ama böylesi bir durum dan daha ağırını yaşarken bir ışık süzüldü oha dedim (yaşım 20-22 falan) o yok diye güneş doğmuyorum demiyor ben ok küçücük bir tozum oda öyle beni üzdü mü? Yürüsün
O gün özgür kız gibi çıktım dışarı carpe diem dedim
Çok koştu peşimden yoksa o halimden faydalanıp bana neler yapacaktı
Hadi bugün miladın olsun çık dışarı iki lafla birileriyle arama da artık kapıdan bile değerin Yok gel birlikte boyarız bir şeyler ler söyleriz dışardan derdi
O dertlenmiyor seni görmemeye
O zaman yüzüne hasret kalsın yolu açık olsun
Konuyu okumadım ama isteyen herkese tokata geldimBuyrun hepinize bu:
Siraya gecin demeye geldim..
Israriniz bile boğucu .Artik yuzune bile bakmayin .
Adam buyuk ihtimal evli .
Burada ailesiyle vakit gecirecek .Yarın yurdisina gidecek adam bu gün kapı mı boyar .
Konuyu okumadım ama isteyen herkese tokata geldimBuyrun hepinize bu:
Hayatının merkezine kimseyi koyma kendi hayatın olsunAy neler yaptın da koştu ki peşinden biraz daha detay verir misin, ben de koşturabilir miyim acaba süründürebilir miyim
Bana da bundan lazım ki kafamı çarpayım ama neyse ki kk var da kadınlarımız biraz çarptı burada beni gerek kalmadan:))
biraz fazla şımarmış haspam..
Yok canım evli değil mesleği gereği sürekli başka ülkelerde, bence ne konuşacağımı hissetti o ondan görüşmek istemedi
Adam evlidir timi yine iş başındaSiraya gecin demeye geldim..
Israriniz bile boğucu .Artik yuzune bile bakmayin .
Adam buyuk ihtimal evli .
Burada ailesiyle vakit gecirecek .Yarın yurdisina gidecek adam bu gün kapı mı boyar .
Adam evlidir timi yine iş başında
Sizinle ayni duygulari paylassa kosa kosa gorusurdu.
Bence umudu kesin.
Ya akli baskasinda ya da sizin deger verdiginiz kadar deger vermiyor bu aranizda ne gectiyse.
O kadar israra insan en azindan " ben cikamam ama sen bana ugrayabilirsen ugra" der..
Resmen gorusmek istememis.
Diyen bir adam yurtdışından gelip, 1 saatçiğini size ayırmayıp, kapı boyamayı tercih ediyorsa umud etmeyin, geldiğinde de yeni bahaneler üretecektir.Seni izliyorum, mutluyum" diyordu.
mazlumu getirin bana:) herkes dayak yemek istiyorYani mecazi anlamda, aranızdan biri şöyle mecazi bir tokat?
Bir kendine gel falan deseniz, izlemem gereken yolu söyleseniz.
Biz 1 aydır biriyle görüşüyorduk. Her şey iyi güzel, birbirimizin gözlerinin içine falan böyle yarım saat bakıyorduk hatta "Seni izliyorum, mutluyum" diyordu.
Geçen hafta birden pek yazmamaya başladı. Ben de çok büyütmedim ben yazdım birkaç günde bir, Afrikada diye. Sordum kendisine de "Ben genelde mesajlaşmada kötüyüm ama çalışırken ekstra kötü oluyorum sadece wifi bulabildiğim için başka ülkelerde" dedi
Ben de yoklamak için sordum gelince görüşmek ister mi diye, o da istediğini söyledi.
Dün gelmiş olacaktı ama mesajımı açmadı. Bugünkü konuşma da şöyle gidiyor bir yorumlayın lütfen:
-Selam x, biliyorum meşgulsün falan da bana bir yer ve zaman söyleyebilir misin, sadece konuşmak istiyorum sonra salıcam seni :)
-Selam, iyisindir umarım. Bugün evdeyim ama yarın ... ye (bir ülke) gidiyorum sonra da ... a (başka bir şehir) yani 14üne kadar burada olamıcam
-Tamam sorun değil, 1 saat falan boşluğun var mı?
-Bugün yok, kapıları boyuyorum ben yokken kurusunlar diye : D
-Yarın? Fazla uzun sürmez.
-: D Yarın gidiyorum, hayırdır?
-Yüz yüze konuşmayı tercih ederim, dediğim gibi çok sürmicek. 14üne kadar bekleyecek sabrım olduğunu düşünmüyorum, belki sen kapıları boyamayı bitirince görüşsek?
-Tamam ama yarın gidiyorum, 14üne kadar sabrın olmak zorunda : D
-Biliyorum ama üzgünüm bir süredir, bugün konuşarak beni salabilirsin üzüntümden. Böylece 9 gün daha üzgün olmak zorunda kalmam
Bundan sonra gördü ama yazmadı 5 saattir falan. Ne düşünmem gerekir?
Acaba ben arada facebookta bir durum paylaştım işte "renkler daha renkli, kuşlar daha cıvıl cıvıl, uyuşturucu kullanmadan uyuşturucu kullanmak gibi" vs tarzında belli aşktan bahsettiğim onu mu çok buldu da böyle geri vites yaptı? Ya da başkasına mı sandı?
Acaba geri gelince görüşmek ister mi? 14üne kadar beklemek zorundasın lafını dönünceye bir umut olarak yormalı mıyım? : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?