- 15 Ocak 2014
- 6.003
- 5.212
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
- 

Bir yapan bir daha yapar evet eve dönecekseniz etraflıca konuşun bir daha böyle birşey olursa darp raporu alıp boşanacağınızı söyleyin karı koca birbirini alttan almayı öğrenmeli birbirinizi çıldırtacak kadar birbirinize hayatı zehir etmeyinSıradan bir konu için tartıştık eşim çıldırdı bana tokat attı ailemi aradı çok korkunçtu evi terk ettim çocuğumla aileme geldim çok üzgünüm 7 yılda ilk kez yaptı bir yapan bir daha yapar mı eve dönmek istemiyorum ama ailem Arkamda değil çok dağınık yazdım çok az uyuudm size ihtiyacım var
Maalesef devamı geliyor önce tokat daha sonra daha şiddetli oluyor aksini görmedim hiç.Sıradan bir konu için tartıştık eşim çıldırdı bana tokat attı ailemi aradı çok korkunçtu evi terk ettim çocuğumla aileme geldim çok üzgünüm 7 yılda ilk kez yaptı bir yapan bir daha yapar mı eve dönmek istemiyorum ama ailem Arkamda değil çok dağınık yazdım çok az uyuudm size ihtiyacım var
Çok doğru affetmek konuşmadan konuyu kapatmak şiddetin dozunun artmasına sebep oluyor ilk evlendiğimde iki defa yaptı benim kocam evet hâlâ evliyiz daha çok küçüktüm o zaman etrafımdakiler normalleştirmişti ama sonradan normal olmadığını fark ettim bir daha yaparsa darp raporu alıp boşanacağımı ve donuna kadar alacağımı söyledim o günden sonra çok özür diledi gönlümü almaya çalıştı üstünden 6 yıl geçti ama bir tarafım hep yaralı ve hep tetikteKalkan el bir daha inmiyor, affettikçe şiddetin dozu giderek artıyor.
Siz küçüklüğünüzden dolayı affetmek zorunda kalmışsınız. Şuan aynı şeyi ilk kez yapıyor olsa eminim o evde durmazdınız. Durulmamalı da zaten, şiddet uygulayan erkek acizdir, gücüne güvenir. Zaten bir kadın şiddet uyguladığı erkeği kolay kolay affedemez bence.Çok doğru affetmek konuşmadan konuyu kapatmak şiddetin dozunun artmasına sebep oluyor ilk evlendiğimde iki defa yaptı benim kocam evet hâlâ evliyiz daha çok küçüktüm o zaman etrafımdakiler normalleştirmişti ama sonradan normal olmadığını fark ettim bir daha yaparsa darp raporu alıp boşanacağımı ve donuna kadar alacağımı söyledim o günden sonra çok özür diledi gönlümü almaya çalıştı üstünden 6 yıl geçti ama bir tarafım hep yaralı ve hep tetikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?