- 28 Haziran 2020
- 404
- 853
- 23
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Çok üzülerek okudum şu cümleyi...Ablamla korkudan birbirimize sarılsak yine döverek ayırırlardı, korkunçtu.
Üzülmeyin çoookkk geride kaldı 30 yaşındayım :)Çok üzülerek okudum şu cümleyi...
Eşinizin yaptığını desteklemiyorum ama 7 yılda ilk defa yaptığıni söylediniz belki o gün çok kötü bı gün geçirdi ve patlaması bu şekilde oldu evet yanlış yaptığı çok yanlış ama bazen eşimde eve aşırı sinirli geliyo anlıyorum o gun bişey oldu uzak duruyorum çünkü konuşsam tartismaya hazır ona neden size vurduğunu sorun bence bunun sizde yaptığı etkiyi anlatin dile kolay 7 yıl o da bunu yaptığına çok uzulmusturSıradan bir konu için tartıştık eşim çıldırdı bana tokat attı ailemi aradı çok korkunçtu evi terk ettim çocuğumla aileme geldim çok üzgünüm 7 yılda ilk kez yaptı bir yapan bir daha yapar mı eve dönmek istemiyorum ama ailem Arkamda değil çok dağınık yazdım çok az uyuudm size ihtiyacım var
Asla affetmeyin ve şükredin ki arkanızda durmasalar bile sizi evine kabul eden aileniz var aile dedigin tabiki sahip cikmak zorunda bunda sukredilecek ne var ki diyebilirsiniz ama inanın evine bile sokmayan aileler var. En yakın adliyeye gidin 6284 sayılı kanundan faydalanın artı bosanma davası açıp barodan avukat talep edin boşanın bir iş bulun kendi ayaklarınızın üstünde durun size deger vermeyen bir insan için ömrünüzü tüketmeyinSıradan bir konu için tartıştık eşim çıldırdı bana tokat attı ailemi aradı çok korkunçtu evi terk ettim çocuğumla aileme geldim çok üzgünüm 7 yılda ilk kez yaptı bir yapan bir daha yapar mı eve dönmek istemiyorum ama ailem Arkamda değil çok dağınık yazdım çok az uyuudm size ihtiyacım var
Aynen öyle herşey yolunda gibi ama elini kaldırdı mı hep içim ürperir asla vurmak için el kaldırmıyor ama ben hep bir sakınma halindeyim kendi de farkında öyle oldu mu sarılır gelirde mesela artık birde kavga ettiğimizde sakinleşelim karşılıklı diye kendimi odaya kitlerim sakinleşir çıkarım oda aynı sakinleşmiş oluyor o zaman bide ailesinin yanında yaşıyorduk annesinin ortalık karıştırması ile dolduruşa geliyordu iki defa tokat attı birinde dudağım patladı birinde gözüm morardı ama birisi de sen niye böyle yaptın böyle olmaz demedi zamanında bizde çok dayak yedik dedi normali o zannettim ama hiç de normal değil ailemin haberi olsa bir dakika durdurmazdıSiz küçüklüğünüzden dolayı affetmek zorunda kalmışsınız. Şuan aynı şeyi ilk kez yapıyor olsa eminim o evde durmazdınız. Durulmamalı da zaten, şiddet uygulayan erkek acizdir, gücüne güvenir. Zaten bir kadın şiddet uyguladığı erkeği kolay kolay affedemez bence.
Benim ki o kadar olmadı ama tokat tokattirAynen öyle herşey yolunda gibi ama elini kaldırdı mı hep içim ürperir asla vurmak için el kaldırmıyor ama ben hep bir sakınma halindeyim kendi de farkında öyle oldu mu sarılır gelirde mesela artık birde kavga ettiğimizde sakinleşelim karşılıklı diye kendimi odaya kitlerim sakinleşir çıkarım oda aynı sakinleşmiş oluyor o zaman bide ailesinin yanında yaşıyorduk annesinin ortalık karıştırması ile dolduruşa geliyordu iki defa tokat attı birinde dudağım patladı birinde gözüm morardı ama birisi de sen niye böyle yaptın böyle olmaz demedi zamanında bizde çok dayak yedik dedi normali o zannettim ama hiç de normal değil ailemin haberi olsa bir dakika durdurmazdı
Kendi yaptığı için normal geliyor ya zaten ... Aldatmak dövmek normal geliyor onaBenim ki o kadar olmadı ama tokat tokattir
Ah benim babam da yeri gelir tokat da atar diyor
Kendisi zamanında annemi aldatıp tüm malı mülkü yememiş gibi
Biliyorum zor, ben 7 ay onun hakaretine psikolojik şiddetine anca dayanabildim.Tek dileğim onun pişman olup beni ikna etmesi yuvam bozulmasın isyiryum ama çok da kararsızım
Sıradanı yada buyugu yok bu işin .Konu neydı .Öfke problemı var bellıki .Pislik herıfSıradan bir konu için tartıştık eşim çıldırdı bana tokat attı ailemi aradı çok korkunçtu evi terk ettim çocuğumla aileme geldim çok üzgünüm 7 yılda ilk kez yaptı bir yapan bir daha yapar mı eve dönmek istemiyorum ama ailem Arkamda değil çok dağınık yazdım çok az uyuudm size ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?