Bir Kurtköyden aldık geçen sene, hava alanına yakınız ve oradan geçecek olan metroya da. Duyan Kurtköyden ev almaya başladı:) Sancaktepe civarını bilemiyorum tabiAnadolu yakası canım, Sancaktepede oturuyorum yine o civarda ama daha merkezi bir yerde bakıyoruz. Sarıgazi,Çekmeköy,Taşdelen olabilir. Biz 20 senedir burdayız, o kadar değişti ve fiyatlar uçtu ki. 150 bine var mı ki,biz bulamıyoruz
Kurtköy de pahalı değil mi? 150binse çok iyiymişBir Kurtköyden aldık geçen sene, hava alanına yakınız ve oradan geçecek olan metroya da. Duyan Kurtköyden ev almaya başladı:) Sancaktepe civarını bilemiyorum tabi
Siteler 200 bin civarı, Dumankayalar falan var daha pahalı sanırım ama biz tek başınabir binayız. Ana caddenin ir arka sokağından aldık, geçen sene izbe bir yerdi ama bu seneye kadar 3 bina diktiler ve bir kaç ay önce tam karşımıza cami yapımı başladı.Kurtköy de pahalı değil mi? 150binse çok iyiymiş
Canım şimdi siteden bakıyorum ama Kurtköy diye arattım,2+1, 3+1 fiyatları pahalı. 150bine yok yaniSiteler 200 bin civarı, Dumankayalar falan var daha pahalı sanırım ama biz tek başınabir binayız. Ana caddenin ir arka sokağından aldık, geçen sene izbe bir yerdi ama bu seneye kadar 3 bina diktiler ve bir kaç ay önce tam karşımıza cami yapımı başladı.
Hani yatırım amaçlıysa araştırmakta fayda var gerçekten çok hızla gelişiyor.
ucuz etin yahnisi yavan olur demişler, toki evleri bildiğin çürüyor, benim komşum bildiğin çürüyormuş tam anlamadım ama pencerenin olduğu sac kısmı çürüdü felan diyodu ucuz malzemeden yapılmış, ben toki den ev almam.
Yorumlar için sağolun kızlar. Toki düşündüğüm gibi çıkmadı, geri ödemesi de olduğu için ucuzmuş. Almam asla.Abimler tokide kiraya ciktilar.6 ay once ve yaza ev degistirecekler.Bilmiyorum hepsi oyle mi ama bukunduklari binayi resmen koy evine cevirmisler.Apartmanin girisleri rezalet.Sosyal tabaka olarak cok alt sinif insanlar,gorgu sifir iste zamaninda almislar.Sicak geliyordu toki fikri ama artik asla !
Biz keçeci emlaktan almıştık 2+1 sıfır daire.Canım şimdi siteden bakıyorum ama Kurtköy diye arattım,2+1, 3+1 fiyatları pahalı. 150bine yok yani
Ya süper olur bakabilir misin?Biz keçeci emlaktan almıştık 2+1 sıfır daire.
Geçen seneden beri artmış mıdır o kadar bilmiyorum. Bizim civarımızda müstakil binalarda vardı 160 bine falan.
İsttanbul'a dönünce şöyle bir bakayım istersen:)
Tabi canım, bakalım ne alemdeymiş evler. Sana haber veririm.Ya süper olur bakabilir misin?
Büyükleride var canım,3+1 gibi.tam bilmiyorum ama küçük oluyorlar sanırım.
doğrudur canım,ben tam bilmiyorum ama genelde gördüğüm duyduğum hep küçüktü.teşekkürederim öğrenmiş oldum.Büyükleride var canım,3+1 gibi.
istanbulda ben h,c görmedim 50 60 bine ev tokı evleri en dandık yerde bile ki bizim burda halkalıda 250 bindne baslıyo sen nerde gördüm 5* b,ne ev varsa bizde alalımÖnceki konuma yaptığınız yorumlar için çok teşekkürlerEşimle de görüşürüp krediyle ev almaya karar verdik dostlar. Ama yatırım amaçlı İstanbula yakın yerlerden bakıyoruz (Kendimiz oturmayacağız,şuan kirada değiliz) Araştırdığımda 90-100 bine evlerin olduğu ilçelerde toki evleri 50-60 bin. Bunun sebebini bile var mı? Malzeme mi kötü yoksa tapu ya da ruhsat vs konularında mı sıkıntı var? Ya da kiraya versek,bir kaç yıl sonra satmaya kalksak zarar mı ederiz? Bilenlerden yardım rica ediyorum
60 bin ev sahibinin istediği fiyat,taksit ödemeleri devam ediyordur,senede 2 kere zam gelir taksitlere.50-60 bini peşinat gibi düşünün.istanbulda ben h,c görmedim 50 60 bine ev tokı evleri en dandık yerde bile ki bizim burda halkalıda 250 bindne baslıyo sen nerde gördüm 5* b,ne ev varsa bizde alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?