Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

Merhaba canim nasilsin, Hayirli cumalar. Ben bugün sabah cok erken kalktim esimin doktoru vardi. Daha sonra esim geldi tekrardan yattim. Saat 12 gibi kalktim kahvemi ictim 2 gibi 1dilim salam birde yogurdumu yedim acaip tokum :)

sağol bitanemm desteğin için Sen direkt yağ var diyorsun da ödemde vardır mutlaka canım herkeste olur diyorlar, eğer ödem attırıcı birseyler içersen canım (bebiş düşünmüyorsan) tartıda az çok değişme olduğunu görürsün

Hayirli cumalar güzel arkadaslarim. Bugün nasilsiniz keyifler nasil ?

Sana da hayırlı cumalar canımm, biz iyiyiz sen nasılsın bakalım günün nasıl geçti

canim benim anliyorum seni.. ama bi gülücügü bütün yorgunlugunu aliyordur yumurcagin dimi :)dislerimiz ciktimi peki? belki o yüzden huysuzlaniyordur kuzucuk:26:

bu duygular karsiliktir fistigim.. bu topigi ve burdaki samimi arkadaslarimi cok seviyorum.. her ne kadar görmemis olsamda tam tanimasamda, kanim isin hemde cooooook

canim ödem attirici cay tavsiye edebilirim. isirgan otu cayi cok faydali. bulabilirsen icmeni tavsiye ederim..

kolay gelsin canim, bende bu aksam itibariyle icmeye baslicam insallah..

Merhaba canim nasilsin, Hayirli cumalar. Ben bugün sabah cok erken kalktim esimin doktoru vardi. Daha sonra esim geldi tekrardan yattim. Saat 12 gibi kalktim kahvemi ictim 2 gibi 1dilim salam birde yogurdumu yedim acaip tokum :)

merak ettim canim seni.. iyi olmana cok sevindim. benim mide bayagi büyümüs ki aclik hissi hala oluyor. bugünüde hayirlisiyla atlatirsam, yarin kücülmeye baslar insallah...

tatlılar nasılsınız? eşim geldi işden çok fena ölü gibi duruyosun diyet böyle olmaz daha doğumdan sonra toparlanamdım faln diye söylenip duruyor:) bayada bi başım tuttu dün sana oldugu gibi tombiş ama söylemiyorum söylesem yice azar işiticem diye:)) walla soldum ya:) nedir bu diyet işi yemek yapasım gelmiyor:) bi ton çamaşır balkona ser ser bitmez:) daha 3 posta var, mamada yapıcam yapmadım henüz:) oğluşun dişleri çıkmdı tombişim walla çıksada rahatlasak modundayız komşular bile çok bagırıyor neyi var diye soruyrolarD garibim küçück derdini anlatamıyor ki :) ya bu baş dönmesi baş agrısnı napıcaz, sizler nasılsınız? inşAllah her şey yolundadır;9 öpüyorum Allah a emanetsiniz

Gecmis olsun tatlim. Sende rejim yapicam diye iyice kisma Allah korusun kötü olursun bebisinde var. Ben halsizim ama ac degilim halsizligimde bugün hava yine cok sicak ve ben disari ciktim. Bünyem cok hassastir benim basima günes gecti herhalde alnimda sanki karincalar yürüyor gibi gidiklaniyorum da :) Ben yarin sabah 67 ile uyanicam insallah. Bu sabah tartildigimda tam 68 idim. Isvec diyeti ise yaradi bende cok mutluyum :)

merak ettim canim seni.. iyi olmana cok sevindim. benim mide bayagi büyümüs ki aclik hissi hala oluyor. bugünüde hayirlisiyla atlatirsam, yarin kücülmeye baslar insallah...

Iyiyim canim sadece biraz halsizim o da basima günes gecti o yüzden, yoksa hic ac degilim aksam yemegimi de zorla yedim. Suyumu da ictim. Az sonra yürüyüs bide az bisi kosu yapicam insallah. Sen neler yaptin canim?

ayy canım ya süpersin inşAllah yarın 68 olur bize burdan mutlu havadisleri verirsin bu isveç diyetini bende araştırayım, oyy kuzucum ya çok dikkat et aman, güneş geçmeside kötü olur mide bulantısı ishal falan başladı mı( geçmiş olsun dinlen canım bol bol

Ayy ben meyve yemeye unutmusum neyse onu da bikac saat sonra 3-4 cilek yerim :) Canim babacigim (kayinpederim) rejimde oldugumu biliyor kizim sana ne alayim diye sorup duruyor cilegi cok severim bilir gitmis bir sürü meyve almis cilekde dahil:)

Ayy ben meyve yemeye unutmusum neyse onu da bikac saat sonra 3-4 cilek yerim :) Canim babacigim (kayinpederim) rejimde oldugumu biliyor kizim sana ne alayim diye sorup duruyor cilegi cok severim bilir gitmis bir sürü meyve almis cilekde dahil:)

ayy Allah razı olsun babacıgından, ne kadar güzel gelinine kıymet veriyor:) maşAllah maşAllah

Canim bu sabah 68 ile uyandim yarin da 67 veya küsüratiyla uyanmak istiyorum :) Pazar gününü de tam 67.0 la bitirirsem tam 1 haftada 2.5 kilo vermis olacagim insallah cok mutluyum ya :) Midem bulanmiyor canim basim gidiklaniyor :) Sen ne durumdasin hala kendini kötü hissediyomusun ?

ayy Allah razı olsun babacıgından, ne kadar güzel gelinine kıymet veriyor:) maşAllah maşAllah

O bitanedir ya kendi babamdan 1 kez olsun ayirmadim. Cünkü babamda bana hic gelin muamelesi yapmadi. Ablamdan (görümcemden) daha ileride tutar beni sagolsun.

ayy canım yaa çok özür dilerim, başa agrısı malum yanlış okumuşum ayy nasıl utandım biz bayamnşar için bile 1 kilo ne kadar değerlii, çok pardn canım ya, inş 67 olursun bitanemm, ben gideyimde akşam yemeği hazırlayayım öpüyorum:)

Canim neden özür diliyorsun :) Bende, sende, herkes yanlis okuyabilir hata bende aslinda neden illa bastira bastira yaziyosam havaya mi girdim ne :) Tekrar yazmamdan anladim ki gectim 1 kiloyu 100gr bile benim icin cok önemli olmali cnm :) Tamam tatlim sana kolay gelsin ve simdiden afiyet bal seker olsun.

Son düzenleme:
selam kizlar birçok sayfayi okudum, ve size imrene imrene bir hâl oldum
bende 1 yildir kilo vermeye çali$an ama haftada bir kilo verip diger hafta 1.5 kilo alip ve son 3 yilda 18 kilo alan, ve geçen seneden beri 4 kilo alan biriyim, bekarim ve ögrenciyim ne zaman stres yapsam (ki çok stresli biriyim) hemen nutella ve tatliya saldiriyorum tutamiyorum kendimi sonra tartilincida hep agliyorum, beni motive edebilecek biri varmi? nasil motive olurum? neden diyete uyamiyorum ne yapmam lazim? nasil verecegim 8 kiloyu 2.5 ayda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…