ögle yemegimi yedim.. yanliz evde salam kalmamis, o yüzden ögle ve akssam yemeginin yerini degistirdim..
1 kase salata yaninda etimi yedim.. 1 tanede elma.. +olarak 1 bardak cay
aksam yogurtla 1 dilm salam var..
yarencim, mad_sadcim siz nerde kaldiniz, uyuyormusunuz yoksa?
sağol bitanemm desteğin içinayy canım ben bilmiyorum inan bıu ödem işini hiç, maydonoz limon bunlar bildiğim kadarıyla bebişin tutunmasını zorlaştırıyormuş evliysen bebiş düşünüyosan yapma fıstık:) ama bende ögrenmke isterim gerçi bende ödem değil direkt yag varr ödemlerim gitsede işe bişey değişmez:))))) bu arada aynı şey bizede oluyr canım ahh bu nefs olsada yesek kısmı fena insanı felakate götüyor:)) ama bak bugün bişey olmadı diyosunsüpersin tam destek arkandayız:) bende kaldırıyım totişi işler beni bekler:) öpüyorum hepinizi:)
Hayirli cumalar güzel arkadaslarim. Bugün nasilsiniz keyifler nasil ?
canımm burdayız bu yola baş koydukk:) yalnız bırakmak yok:) benim paşacık uyumuyor ya geceleri bu günde ayıptır söylemsi nasıl odlu bilmiyorum ama bezinden çiş kaçırmş yatak yorgan batmış tek başına yıkayamıyorum tatlıyı, babayı bekledik o geldi yıkadık pakladık doyurduk, yogurt mayaladık derken kahvaltımı çok geç yaptım:) ancak şimdi uytabldm de giriyorum, fena ilgi istiyor,iş de yaptırmıyor hep bagırıyor, pcyede sokmuyorr:)) yarencimcim darlingim bakalım sizin tatlı melekler nasıl nasıl yaramaz olucakk:)) hayırlısıyla gelsinler inşAllah o zaman buralardan bizlere duyurursunuz tatlılıklarını, bizde uzaktan severiz onlarıı:)
canlarım merhaba inanın gün boyu aklım hep burda daha önce başka topiklere de gittim ama buraya kanım fazlasıyla kaynadı
Ben bugün düne göre daha iyi beslendim ama daha da iyi olmak zorunda bunun farkındayım ve ben resmen kendim kaşınıyorum mesela canım çok istemese bile diyorum ah şimdi otururken şu olsaydıda yeseydim falan diye sonra hoop yiyorum bugün öyle yapmadım umarım bu şekilde kapatırım bugünü
Kızlar size birsey danışıcam bildiğiniz ödem attırıcı çay var mı mesela bende 5i bi yerde falan var ama sanki çok işe yaramıyor gibi maydanoz suyunu denesem nasıl olur bir fikri olan var mı
amin canım inşAllah:) walla ben sizleri çok sevdim, burada ollaım hep destek olalım istiyorum ama fırsat olmuyor, tam denk gelmiyor canım, ben hala mezura almaya çıkmadım evden biraz etrafı toparlıyım temzilik yapıyım istyrm, bu arada ben bugün sirkeyede başladım, siz içiyomusunuz tatlılar hayırlısı inşAllah:)
Merhaba canim nasilsin, Hayirli cumalar. Ben bugün sabah cok erken kalktim esimin doktoru vardi. Daha sonra esim geldi tekrardan yattim. Saat 12 gibi kalktim kahvemi ictim 2 gibi 1dilim salam birde yogurdumu yedim acaip tokum :)
sağol bitanemm desteğin içinSen direkt yağ var diyorsun da ödemde vardır mutlaka canım herkeste olur diyorlar, eğer ödem attırıcı birseyler içersen canım (bebiş düşünmüyorsan) tartıda az çok değişme olduğunu görürsün
Sana da hayırlı cumalar canımm, biz iyiyiz sen nasılsın bakalım günün nasıl geçti
Bende iyiyim canim tsk ederim. Rejime spora devam. Bugün biraz halsiz gibiyim ama yinede halime sükürler olsun. Sen neler yaptin tatlim ?
tatlılar nasılsınız? eşim geldi işden çok fena ölü gibi duruyosun diyet böyle olmaz daha doğumdan sonra toparlanamdım faln diye söylenip duruyor:) bayada bi başım tuttu dün sana oldugu gibi tombiş ama söylemiyorum söylesem yice azar işiticem diye:)) walla soldum ya:) nedir bu diyet işi yemek yapasım gelmiyor:) bi ton çamaşır balkona ser ser bitmez:) daha 3 posta var, mamada yapıcam yapmadım henüz:) oğluşun dişleri çıkmdı tombişim walla çıksada rahatlasak modundayız komşular bile çok bagırıyor neyi var diye soruyrolarD garibim küçück derdini anlatamıyor ki :) ya bu baş dönmesi baş agrısnı napıcaz, sizler nasılsınız? inşAllah her şey yolundadır;9 öpüyorum Allah a emanetsiniz
merak ettim canim seni.. iyi olmana cok sevindim. benim mide bayagi büyümüs ki aclik hissi hala oluyor. bugünüde hayirlisiyla atlatirsam, yarin kücülmeye baslar insallah...
Gecmis olsun tatlim. Sende rejim yapicam diye iyice kisma Allah korusun kötü olursun bebisinde var. Ben halsizim ama ac degilim halsizligimde bugün hava yine cok sicak ve ben disari ciktim. Bünyem cok hassastir benim basima günes gecti herhalde alnimda sanki karincalar yürüyor gibi gidiklaniyorum da :) Ben yarin sabah 67 ile uyanicam insallah. Bu sabah tartildigimda tam 68 idim. Isvec diyeti ise yaradi bende cok mutluyum :)
Ayy ben meyve yemeye unutmusum neyse onu da bikac saat sonra 3-4 cilek yerim :) Canim babacigim (kayinpederim) rejimde oldugumu biliyor kizim sana ne alayim diye sorup duruyor cilegi cok severim bilir gitmis bir sürü meyve almis cilekde dahil:)
ayy canım ya süpersin inşAllah yarın 68 olur bize burdan mutlu havadisleri verirsinbu isveç diyetini bende araştırayım, oyy kuzucum ya çok dikkat et aman, güneş geçmeside kötü olur mide bulantısı ishal falan başladı mı ( geçmiş olsun dinlen canım bol bol
ayy Allah razı olsun babacıgından, ne kadar güzel gelinine kıymet veriyor:) maşAllah maşAllah
Canim bu sabah 68 ile uyandim yarin da 67 veya küsüratiyla uyanmak istiyorum :) Pazar gününü de tam 67.0 la bitirirsem tam 1 haftada 2.5 kilo vermis olacagim insallah cok mutluyum ya :) Midem bulanmiyor canim basim gidiklaniyor :) Sen ne durumdasin hala kendini kötü hissediyomusun ?
ayy canım yaa çok özür dilerim, başa agrısı malum yanlış okumuşum ayy nasıl utandım biz bayamnşar için bile 1 kilo ne kadar değerlii, çok pardn canım ya, inş 67 olursun bitanemm, ben gideyimde akşam yemeği hazırlayayım öpüyorum:)
Aman canım sağlığına dikkat et de kilo elbet verilir, bende az önceye kadar iyiydim dayanamadım tartıldım gözlerime inanamadım tamam dün çok çok fazla yedim ama yine de nasıl bu kadar olabilir Çarş. gününden bu yana 3 kilo almışım olarak gözüküyor tartıda şimdi inadına daha çok yiyesim geliyor nedir bu ya
Ayyynen canım daha ilk mesajınızdan öyle samimi öyle candandınız ki ben bu topikte olmalıyım dedim çok seviyorum hepinizibu duygular karsiliktir fistigim.. bu topigi ve burdaki samimi arkadaslarimi cok seviyorum.. her ne kadar görmemis olsamda tam tanimasamda, kanim isin hemde cooooook
canim ödem attirici cay tavsiye edebilirim. isirgan otu cayi cok faydali. bulabilirsen icmeni tavsiye ederim..
Isırgan otunu deniycem canım aktarda filan muhakkak vardır çok teşekkürler canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?