sagolasin tatlim.. cok sükür bugünü kazasiz kacamaksiz atlattim+ olarak 1 bardak cay, 1 tane light enerji icecegi ictim.. onun haricinde 0 kacamak kizim 24 temmuzda 4 yasina gircek teyzesi. rabbim hepimizin yavrularini bagislasin, acilarini göstermesin
slm kızlar,daha önce yazmştım 1 mayısta başladım diyete.31 yaşımdayım 89.6 kilo ile başladım.bugün dayanamayıp tartıldım 88.5 çıktım.buna bile sevindim yafakat bugün akşam mahvettim herşeyi çok yedim çok.daha diyetin 3. gününde iradesiz davrandım ama tabiki önümüze bakıcaz
ben sağlıklı 6 öğün beslenerek kilo vermeyi hedefliyorumbu bir tür hayat tarzım olacaksa dayanamayacağım şeyleri asla yapmam diyorum.mesela günü sadece meyveyle geçirme gibi.bu tip şeyleri asla yapamam.kendimi tanıyorum.ayrıca 3 gündür kola içmediğim için de kendimi kutluyorum,çünkü ben kolasız yemek yemezdim
evet ilk hedefim bir ayda 6 kilo kaybetmek.buraya da düzenli yazıcam.hepimize başarılar
canım tebriklr kilo kaybın harika, arada ufak tefek kaçamaklar oluyor haklısın, ama sıkma canını kaldımız yerden devamayy kola fena mı etkiliyor diyeti bugün bende misafirle kola içtim ama sıfır şeker yapmamam gerekiyomuş galiba:) sağlıklı beslenmek en iyisi çabuk lkilo kayıpkları çabuk geri dönüyor
aleyküm selam sevgülümmkarar verip baslaman bile cok güzel. insallah hedefledigin kiloya ulasacaksin.. bugün biraz kacirdiysan unut gitsin, yarin daha dikkatli olursun. 2 günde 1 kilo cok güzel. ilk baslarda ödem atsanda 1 hafta sonrasinda yaglari eritmeye baslarsin.. 6 ögün yemek cok güzel ama ben bi türlü basaramadim bu yöntemi.. kendimi rahata biraktim, elim de agzimda durmuyor. senide listeye kaydiyorum tatlim.. gerci daha tarti günü belirlemedik ama olsun..
maşAllah süpersin canım:) ayy minişk cimcimen tam sevilmelik zamanlarda, yesin onu teyzesi
evet kaldığımız yerden devamcanım tabiki hiç kola içmeyeceksin diye bir şey yok ama ben kilolarımın çoğunu o kola yüzünden aldım.yemeklerle hep kola içerdim bardak bardak ama kolasız da yaşanıyormuş işte hayatımdan şekeri tamamen çıkarmadım bu tabiki yanlış çünkü hayatımız boyunca yapamayacağımıxz şeyleri kilo verme sürecinde de yapmamalıyız ki bu bizim sağlıklı beslenme programımız olsun.mesela ben her sabah 1 çay kaşığı bal tüketiyorum,aannem yıllar önce 14 kilo vermişti ve hala kilosunu koruyor.balını mutlaka yerdi sabahları.6 ya da 7 öğün beslenirdi ve 2,5 ayda gitti kiloları.ben de öyle yapıyorum.şimdi de hala aynı kilo da genç kız gibi vallahi 36/38 beden giyiyo
yani hayatımız boyunca sürdüremeyeceğimiz şeyleri yapmamalıyız yaparsak 6 ay sonra geri alırız o pis yağları
sagolasin tatlim.. cok sükür bugünü kazasiz kacamaksiz atlattim+ olarak 1 bardak cay, 1 tane light enerji icecegi ictim.. onun haricinde 0 kacamak kizim 24 temmuzda 4 yasina gircek teyzesi. rabbim hepimizin yavrularini bagislasin, acilarini göstermesin
Hadi gözümüz aydin canim1 günü geride biraktik. Ben hic kacamak yapmadim sadece suyu 2 litre icemedim. Allah yavruna uzun ömürler versin canim kimbilir ne kadar sevimlidir..
masallah canim, allah hayirli uzun ömürler versin, saglik sihhatle birlikte. gecen sene verdigim kilolari izindeyken hergün kola icerek geri aldim, yazik giden emeklerime. günde 1 bardak zero icebilirsiniz neefsi körelmek icin... allah hepimiz yardimcisi olsun..
bugün sporumu söyle yaptim.. aksam kizimla birlikte dolastim biraz.. biraz önce sayfanin tekrar acilmasini beklerken. nestle fitnesin bollywood cdisini yaptim.. kadinlar ne güzel yapiyorlar.. ben kendi halimi aynada görsem gülmekten yerlere serilirdim herhalde.. ayak uydurmaya calistim ama bi hayli terlertti beni, 20 dakika sürdü.. hamlasmisim iyce.. sonra 60 yarim mekik anca cekebildim, 50 alt karin kaslari icin hareket yaptim.. yanlar icin de yapsam fena olmazdi ama bugünlük bu kadar yeter, degilse yarim heryerim tutulmus olcak..
darlingim bende 6li rakamlara inince insallah öömür boyu sürecek yeme aliskaanligi edinmek istiyorum.. suan kilo vermek icin aceleci davraniyorum cünkü gercekten piskolojimi bozdu 75 in altina inemedim bi türlü..
amin tatlim amiiiinn, rabbim sana ve tüm isteyen kardeslerimize de versin aratmadan..
cok sükür bitti canim. ben 2 litre kesin ictim.. spor yapinca 1-2 bardak daha ictim. gece tuvalet ve yatak arasinda gidip gidip gelecek gibiyimmgeri sayim basladi 12-11-10..... bi bakmsin gitmis kilolar, gelmis daha hafif daha güzel hanimlar
bugün unuttugum 2 fincan yesil cayim oldu.. birde erken yatarim diyordum.. yine gece yarisi oldu... sebepp laptopuuuummformat cektircem bu böyle olmicak..
yarencim tatlim ben fena terledim, dus alip yaticam, müsade varmi canim??
Masallah canim ne kadar cok seyler yapmissin, ben bugün hicbisey yapmadim desem yeri öglen bi 45 dakika yürüdüm aksam da esimle 20 dakika yürüdüm o kadarcik. Verirsin canim ya rahat ol psikolojini neden bozuyorsun en büyük derdimiz kilo olsun Allah baska dertler vermesin...
Tatlim bende cikiyorum seninle tekrardan iyi geceler canim.
masallah canim, allah hayirli uzun ömürler versin, saglik sihhatle birlikte. gecen sene verdigim kilolari izindeyken hergün kola icerek geri aldim, yazik giden emeklerime. günde 1 bardak zero icebilirsiniz neefsi körelmek icin... allah hepimiz yardimcisi olsun..
bugün sporumu söyle yaptim.. aksam kizimla birlikte dolastim biraz.. biraz önce sayfanin tekrar acilmasini beklerken. nestle fitnesin bollywood cdisini yaptim.. kadinlar ne güzel yapiyorlar.. ben kendi halimi aynada görsem gülmekten yerlere serilirdim herhalde.. ayak uydurmaya calistim ama bi hayli terlertti beni, 20 dakika sürdü.. hamlasmisim iyce.. sonra 60 yarim mekik anca cekebildim, 50 alt karin kaslari icin hareket yaptim.. yanlar icin de yapsam fena olmazdi ama bugünlük bu kadar yeter, degilse yarim heryerim tutulmus olcak..
darlingim bende 6li rakamlara inince insallah öömür boyu sürecek yeme aliskaanligi edinmek istiyorum.. suan kilo vermek icin aceleci davraniyorum cünkü gercekten piskolojimi bozdu 75 in altina inemedim bi türlü..
günaydın tatlım,bana da eşim 6 kilonu ver istediğin elbiseyi alıcam sana dediama ben o elbiseleri 6 kilo versem bile giyemem ki 2 küçük bedenini alıp koyucam ben de hem motivasyon olur.şuna bak demekki eşlerimiz de dört gözle bizim kilo vermemizi bekliyorlar
bu arada bugün kahvaltımı gayet güzel yaptım ölçülü.öğlen ne yicem bilmiyorum ama aslında 1 haftalık plan yapmak lazım,hiç değilse 3 günlük falan.
vallahi ben yemin ettim tatlım 6 kilo vermeden kendime hiç bir şey almıcam.verince kendime ödül olarak bişey alıcam.sonra yine bir aylık hedef belirlicem atıyorum5 kilo vermeden sana bişey yok dicem.böyle kandırıcaz işte kendimizi ne yapalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?