Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

maşAllah süpersin canım:) ayy minişk cimcimen tam sevilmelik zamanlarda, yesin onu teyzesi

aleyküm selam sevgülümm karar verip baslaman bile cok güzel. insallah hedefledigin kiloya ulasacaksin.. bugün biraz kacirdiysan unut gitsin, yarin daha dikkatli olursun. 2 günde 1 kilo cok güzel. ilk baslarda ödem atsanda 1 hafta sonrasinda yaglari eritmeye baslarsin.. 6 ögün yemek cok güzel ama ben bi türlü basaramadim bu yöntemi.. kendimi rahata biraktim, elim de agzimda durmuyor. senide listeye kaydiyorum tatlim.. gerci daha tarti günü belirlemedik ama olsun..

evet kaldığımız yerden devamcanım tabiki hiç kola içmeyeceksin diye bir şey yok ama ben kilolarımın çoğunu o kola yüzünden aldım.yemeklerle hep kola içerdim bardak bardakama kolasız da yaşanıyormuş iştehayatımdan şekeri tamamen çıkarmadım bu tabiki yanlış çünkü hayatımız boyunca yapamayacağımıxz şeyleri kilo verme sürecinde de yapmamalıyız ki bu bizim sağlıklı beslenme programımız olsun.mesela ben her sabah 1 çay kaşığı bal tüketiyorum,aannem yıllar önce 14 kilo vermişti ve hala kilosunu koruyor.balını mutlaka yerdi sabahları.6 ya da 7 öğün beslenirdi ve 2,5 ayda gitti kiloları.ben de öyle yapıyorum.şimdi de hala aynı kilo da genç kız gibi vallahi 36/38 beden giyiyo
yani hayatımız boyunca sürdüremeyeceğimiz şeyleri yapmamalıyız yaparsak 6 ay sonra geri alırız o pis yağları

evet canım bu 1 kilo 100 gram kilo değil ödem.Allah bilir daha ne ödemler var.aslında 2 hafta sonra kilo vermeye başlarmış insan ne kadar doğru bilemiyorum tabi.ama insan yine de sevindirik oluyorben de her gün yazarım yönlendirirsiniz beni.ben bu yaşıma kadar diyet yapmadım bu ilkim benim.öyle çok bilgili değilim yani.fakat çevremde kilo veren insanlar oldu ve acayip beslenerek yaptılar bunu.bu da garip değil mi

maşAllah süpersin canım:) ayy minişk cimcimen tam sevilmelik zamanlarda, yesin onu teyzesi

ay bu laptop kafayi yedi.. kac saat oldu msj yazamiyorum.. donup kaliyor.. kiskaniyor mu bizi ne? sagolasin teyzesi, benim kücük bücür cadim suan inatlasma döneminde. her ne dersem muhalif, aslan burcu oldugundan mi nedir, herseyde onun istedigi olcak.. oyun oynuyoruz.. kurallari kücük hanim koyuyor.. baska sekilde oynamiyor napicam ben bu kizla?? hem kizdiriyor hem sevidiriyor..

sende süpersin tatlim aksam misafirlerin vardi? neler yedin süle bakiiiimmm kacamak yok dimi?? aciktikca elma yemen cok güzel. hazmi kolaylastirdigi gibi zayiflama icin de cok etkili..

masallah canim, allah hayirli uzun ömürler versin, saglik sihhatle birlikte. gecen sene verdigim kilolari izindeyken hergün kola icerek geri aldim, yazik giden emeklerime. günde 1 bardak zero icebilirsiniz neefsi körelmek icin... allah hepimiz yardimcisi olsun..

bugün sporumu söyle yaptim.. aksam kizimla birlikte dolastim biraz.. biraz önce sayfanin tekrar acilmasini beklerken. nestle fitnesin bollywood cdisini yaptim.. kadinlar ne güzel yapiyorlar.. ben kendi halimi aynada görsem gülmekten yerlere serilirdim herhalde.. ayak uydurmaya calistim ama bi hayli terlertti beni, 20 dakika sürdü.. hamlasmisim iyce.. sonra 60 yarim mekik anca cekebildim, 50 alt karin kaslari icin hareket yaptim.. yanlar icin de yapsam fena olmazdi ama bugünlük bu kadar yeter, degilse yarim heryerim tutulmus olcak..

darlingim bende 6li rakamlara inince insallah öömür boyu sürecek yeme aliskaanligi edinmek istiyorum.. suan kilo vermek icin aceleci davraniyorum cünkü gercekten piskolojimi bozdu 75 in altina inemedim bi türlü..

Hadi gözümüz aydin canim1 günü geride biraktik. Ben hic kacamak yapmadim sadece suyu 2 litre icemedim. Allah yavruna uzun ömürler versin canim kimbilir ne kadar sevimlidir..

Hadi gözümüz aydin canim1 günü geride biraktik. Ben hic kacamak yapmadim sadece suyu 2 litre icemedim. Allah yavruna uzun ömürler versin canim kimbilir ne kadar sevimlidir..

amin tatlim amiiiinn, rabbim sana ve tüm isteyen kardeslerimize de versin aratmadan..

cok sükür bitti canim. ben 2 litre kesin ictim.. spor yapinca 1-2 bardak daha ictim. gece tuvalet ve yatak arasinda gidip gidip gelecek gibiyimm geri sayim basladi 12-11-10..... bi bakmsin gitmis kilolar, gelmis daha hafif daha güzel hanimlar

Masallah canim ne kadar cok seyler yapmissin, ben bugün hicbisey yapmadim desem yeri öglen bi 45 dakika yürüdüm aksam da esimle 20 dakika yürüdüm o kadarcik. Verirsin canim ya rahat ol psikolojini neden bozuyorsun en büyük derdimiz kilo olsun Allah baska dertler vermesin...

bugün unuttugum 2 fincan yesil cayim oldu.. birde erken yatarim diyordum.. yine gece yarisi oldu... sebepp laptopuuuumm format cektircem bu böyle olmicak..

yarencim tatlim ben fena terledim, dus alip yaticam, müsade varmi canim??

Amin canim insallah. Iyi yapmissin canim sen suyunu da tamamlamissin ben normaldede icemem suyu Gitsin kilolar gelsin yeni cici giysiler :) Bayiliyorum alisverise :)

bugün unuttugum 2 fincan yesil cayim oldu.. birde erken yatarim diyordum.. yine gece yarisi oldu... sebepp laptopuuuumm format cektircem bu böyle olmicak..

yarencim tatlim ben fena terledim, dus alip yaticam, müsade varmi canim??

Tabi ki canim müsade senin. Hayirli geceler canim Allah rahatlik versin ve simdiden saatler olsun canim.

canim benim daha ne yapicaksin, masallah 1 saat yürümüssün, hem bugün sen az yedin, ilk günden yormamis oldun kendini.. ben cok takiyorum canim kilolarima.. kilodan cok koca göbegime takiyorum.. kizim bile tombisim tombisim, göbüsüne göbüsüne diye seviyor göbegimi bu aralar insanlari hayvanlarla kiyasliyor olsa gerek ki.. bi aksam onu uyuturken bana " anne sen ayni su aygirina benziyorsun" dedi.. aaaaa agzim acik kaldi.. neden böyle dedin annem üzüldüm simdi dedim.. anne ben kötü demek istemedim, gidigin var ya onlarinda var dedi.. hem güldüm hem üzüldüm.. yakinda fil e benzetcek beni diye korkuyorum

ah canım hepimiz birden kilo vermek istiyoruz ama bunu sağlıksız verirsek geri gelir kilolar.ben de o kolladan çok çektim.3 gündür çok şükür ağzıma sürmedim sürmeyeceğim.1 ayy sonra 6 kilomu verdiğimde öğlen 1 iskender ve kola içicem ödül olarakbir de ben şöyle bişey planladım bu 6 kiloyu vermeden kendime bir çöp dahi almıcam.böyle motive etmeye çalışıyorum kendimi ne yapayım

günaydin benim güzeller güzeli fistiklarimmmm.. nasilsiniz bakalim? hepiize hayirli ve bereketli cumalar..

gece yagmur yagmis gerci hala yagiyor.. uykularim cok bölündü bugün uykumu alamadim nedense.. kizimi okula göndermedim.. hava cok soguk geldi.. vurdum kafayi yattim, 1-1,5saat kadar, sonra alarmin sesine uyandim.. okulumu arayip pazartesi ise dönecegimi söyledim.. doktora gittim geldim.. gitmeden önce kahvemi ictim.. mübarek güne hizli basladim. 2-3 saat sonra ögle yemegimi yiycem..

darlingim cok haklisin canim.. en dogrusunu yapiyorsun. bende kendime ödül olarak yeni yeni ciciler alcammm insallah.. esimlede anlasma yaptik.. 65 olursam istedigim telefonu alcak, 60 olursam sürpriz var dedi ne kadar yalvarsamda söylemiyor bana: 17: gecen sene aldigim ama hic giyemedigim kiyafetlerin icine girmek isitiyorum, yaz geliyor ve yeni bisey almicam bende senin gibi. veremezsem cezam olsun!

günaydın tatlım,bana da eşim 6 kilonu ver istediğin elbiseyi alıcam sana dediama ben o elbiseleri 6 kilo versem bile giyemem ki2 küçük bedenini alıp koyucam ben de hem motivasyon olur.şuna bak demekki eşlerimiz de dört gözle bizim kilo vermemizi bekliyorlar
bu arada bugün kahvaltımı gayet güzel yaptım ölçülü.öğlen ne yicem bilmiyorum ama aslında 1 haftalık plan yapmak lazım,hiç değilse 3 günlük falan.
vallahi ben yemin ettim tatlım 6 kilo vermeden kendime hiç bir şey almıcam.verince kendime ödül olarak bişey alıcam.sonra yine bir aylık hedef belirlicem atıyorum5 kilo vermeden sana bişey yok dicem.böyle kandırıcaz işte kendimizi ne yapalım:))

Son düzenleme:

emin adilmlarla ileriiiiii evet canim eslerimiz belli etmeselerde verdigimiz her kiloya cok seviniyorlar.. bir yere gidecek olsa.. dolabimi aciyorum ne giysem ne giysem diye basinin etini yiyorum. sunu giy diyor. olmuyor diyorum.. bak bunu giy diyor, buda olmuyor diyorum adamcagaz ne yapacagini sasiriyor. oturup agladigim cok zaman oldu sinirimden... iyi dayaniyor diyorum bazen

nora yani buse hergün bi gün öncesinden yarin ne yiyecegini belirliyor masallah, sende yapabilirsin tatlim.

bazen bana diyor ki biz tanıştığımızda çok zayıftın sen nasıl bu kadar alabildin??evet eşimle 2003te tanıştık 58 kiloydum 2007de evlendik 68 kiloydum.şimdi ki hale bakben de bir yere gidecek olsam hiç bişey bulamıyorum giyecek.işin garibi bundan bir kaç ay öncesine kadar da kendimi hiç kilolu görmüyordum ama şimdi sanki aynada bir fil duruyone yapmışım ben böyle kendime diyorum.31 yaşımdayım ve bebeğim yok vereyim de benim de olsun demi
bu arada sen kaç yaşındasın??boyun kaç??senin ne güzel çocuğun var Allah bağışlasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…