haklısın canım ya keşke tartılmasaydım, sabah tartılmak daha doğru bencede ama bazen fark ediyorum sabah parmaklarım vs. gün içine göre daha şiş oluyor acaba bu da kiloyu fazla çıkarır mı :26:parlak siyahcımm yazını kapatmısım tekrra bulup yapıştırıp altına yazamadım, tatlım ya gün içinde tartılma moral bozuyor ben sadece sabahları aç ve tuvalete çıktıktan sonra tartılıyorum, gün içinde mamalar yiyince suları içince çok fazla çıkıyorum moralim acayip bozuluyor böyle bir karar aldımsende öyle yap istersen bitanem moral bozmak yok vericez vericezzz inşAllah
Bizim sorunlar derin canim daha hamile kalamam ki ben 1-2 seneTedavilerimiz var.
leyyacım sende de şekere tatlıya düşkünlük mü var:S
ayy tatlım ya bendede aynydı durum sonra bende şeker düşüklüğü var, bi sıkıntı yotur inşAllah sende yaşın kaç canım senin? yaglanma dah çok vucudun nersinde?
haklısın canım ya keşke tartılmasaydım, sabah tartılmak daha doğru bencede ama bazen fark ediyorum sabah parmaklarım vs. gün içine göre daha şiş oluyor acaba bu da kiloyu fazla çıkarır mı :26:
tatlım regl zamanın ne zaman? o zamana yakında şişiyor ya insan
Benimki düskünlük degil resmen bagimlilik özelliklede çokokrem ve nutellayaseker düsüklügüm yok tansiyonum düsük sadece doktor sordu bas dönmesi varmi bende yok dedim o kadar. benim yas 23. senin?
Kendimi bildim bile zayifken bile kalca degilde popo var resmen top koymus gibi duruyor. kilo alinca popo ve özellikle bacaklarim yan tarafinda yaglanma oluyor karnim hep tahta gibiydi ama 65 i gecince karnimda ve kollarimdada yaglanma olduölcülerimi yazayim
gögüs 86
Bel 71
Kalca 100
Popo 114
Bugün ölctüm. üst taraf 38-40 alt taraf 42 tam oturuyor bir kilo daha olalsam olmicak o kadar yani
Daha zamanı var canım o yüzden değildir yani, çıkamadım işin içinden :26:haklısın canım ya keşke tartılmasaydım, sabah tartılmak daha doğru bencede ama bazen fark ediyorum sabah parmaklarım vs. gün içine göre daha şiş oluyor acaba bu da kiloyu fazla çıkarır mı :26:
tatlım regl zamanın ne zaman? o zamana yakında şişiyor ya insan
Bir de böyle deniyim öyleyse bi dahaki tartılmayaParlak siyah aynen bende sabah kalkinca siskinlik oluyor. ben bir yerde okumustum sabah yataktan kalkar kalkmaz tartilmak fazla gösterebiliyormus 10-15 dk sonra tuvalete git sonra tartil
canım benim ya( olur inşAllah Rabbim kollarınızı boş bırakmasın tatlım, tedavileriniz güzel sonuç versin sağlıkla sıhhatle nasip etsin, gelsin meleğiniz, sende bize burdan müjdeyi verirsin inşAllah annesi
haklısın canım ya keşke tartılmasaydım, sabah tartılmak daha doğru bencede ama bazen fark ediyorum sabah parmaklarım vs. gün içine göre daha şiş oluyor acaba bu da kiloyu fazla çıkarır mı :26:
Canımm benim herseyin bi zamanı vardır, demekki Allah öyle yazmış ama o güzel haberide burdan duyacağımıza eminim
Amin canim amin insallah sende bir bebis annesi olarak Allahim senin dualarini kabul eder belki benim icin
sıkma tatlım canını, bi sıkıntı olmamasına sağlık acıısndan çok sevindim ben 26 yaşındayım evde mezuramı bulamdım çıkıpda lamaya fırsat olmadı ama ne yalan söyliyim bel ölçüsü gözümü korkutuyor bende de bel bölegesi yaglanma var yanlarda göbekde o biçim, hiç sorma:)) diğer yerlerde varfazlalıkda en çok orda olunca orası en fena dikkat çekiyor
Daha zamanı var canım o yüzden değildir yani, çıkamadım işin içinden :26:
ayy canım ya benimde kafam karıştı gerçekten:s :)
slm kızlar,anladığım kadarıyla siz benden farklı diyet yapıyorsunuz ben şeker diyeti gibi diyet yapıyorum.sizin gibi yapsam 2 güne bırakırımben zamana yayarak vermek istiyorum ve beslenme tarzım bu şekilde devam etsin istiyorum.belki çok ağır kilo vericem ama dedim ya ben sizin gibi dayanamam kendimi biliyorum çünkü
Ilk basta böyle düsünmen normal canim. Ama inan bana sIkI bir diyete baslasan en fazla dayanman gereken 3 gün sonrasinda alisacaksin ve cok kolay bir sekilde kilocuklari vereceksin :)
dün fazlaca abur cubur yedim ondandır belki hani çok tuzlu/şekerli yiyince vücut su tutarmışyaDaha zamanı var canım o yüzden değildir yani, çıkamadım işin içinden :26:
ayy canım ya benimde kafam karıştı gerçekten:s :)
canım dert etme kendine zaten karar vermek başarmanın yarısı sen kendine inanıyorsan yapamaman için bi sebep yokyok canım ya ben çok iradesizimdir baksana 31 yaşımdayım ve hayatımda ilk defa diyet yapıyorumhalbuki tiroit tedavisine başladığım zaman 64 kiloydum ve doktorum kilo alacaksın bu süreçte dikkat etmen gerekir demişti yani uyardı beni kadın ama dinleyen kim nasıl bir rahatlıksa benimki,şimdi de kara kara düşünüyorum nasıl vericem bu kadar kiloyu diye:18:
dün fazlaca abur cubur yedim ondandır belki hani çok tuzlu/şekerli yiyince vücut su tutarmışya
canım dert etme kendine zaten karar vermek başarmanın yarısı sen kendine inanıyorsan yapamaman için bi sebep yok
inşallah canım ilk defa kendimi aynalarda fil gibi görüyorum eskiden takmıyordum bile bu da bişey değil mi??canım kendinden bahsedermisin biraz daha sizleri tam tanımıyorum ve merak ediyorum.yaş kilo boy falan işte
yok canım ya ben çok iradesizimdir baksana 31 yaşımdayım ve hayatımda ilk defa diyet yapıyorumhalbuki tiroit tedavisine başladığım zaman 64 kiloydum ve doktorum kilo alacaksın bu süreçte dikkat etmen gerekir demişti yani uyardı beni kadın ama dinleyen kim nasıl bir rahatlıksa benimki,şimdi de kara kara düşünüyorum nasıl vericem bu kadar kiloyu diye:18:
darlingim evet canıöm sayfalar çogalınca okumak zor oluyor, canım bnde reaktf hipglismi hastasıym düşük şekrden tedavi grdm hala devam bu sebeple bebişim var 6,5 aylık emziremedm bile, cok ac kalmadan sık sık ama karbonhratları hesaplıyark yapıyrm ben diyeti, sen nasıl yaıyosun canım? vericez inş Allah, tiroidde cok zor, Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?