Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

haklısın canım ya keşke tartılmasaydım, sabah tartılmak daha doğru bencede ama bazen fark ediyorum sabah parmaklarım vs. gün içine göre daha şiş oluyor acaba bu da kiloyu fazla çıkarır mı :26:

Bizim sorunlar derin canim daha hamile kalamam ki ben 1-2 sene Tedavilerimiz var.

Canımm benim herseyin bi zamanı vardır, demekki Allah öyle yazmış ama o güzel haberide burdan duyacağımıza eminim

Benimki düskünlük degil resmen bagimlilik özelliklede çokokrem ve nutellaya seker düsüklügüm yok tansiyonum düsük sadece doktor sordu bas dönmesi varmi bende yok dedim o kadar. benim yas 23. senin?
Kendimi bildim bile zayifken bile kalca degilde popo var resmen top koymus gibi duruyor. kilo alinca popo ve özellikle bacaklarim yan tarafinda yaglanma oluyor karnim hep tahta gibiydi ama 65 i gecince karnimda ve kollarimdada yaglanma oldu ölcülerimi yazayim
gögüs 86
Bel 71
Kalca 100
Popo 114

Bugün ölctüm. üst taraf 38-40 alt taraf 42 tam oturuyor bir kilo daha olalsam olmicak o kadar yani

Parlak siyah aynen bende sabah kalkinca siskinlik oluyor. ben bir yerde okumustum sabah yataktan kalkar kalkmaz tartilmak fazla gösterebiliyormus 10-15 dk sonra tuvalete git sonra tartil

sıkma tatlım canını, bi sıkıntı olmamasına sağlık acıısndan çok sevindim ben 26 yaşındayım evde mezuramı bulamdım çıkıpda lamaya fırsat olmadı ama ne yalan söyliyim bel ölçüsü gözümü korkutuyor bende de bel bölegesi yaglanma var yanlarda göbekde o biçim, hiç sorma:)) diğer yerlerde varfazlalıkda en çok orda olunca orası en fena dikkat çekiyor

Amin canim amin insallah sende bir bebis annesi olarak Allahim senin dualarini kabul eder belki benim icin

Evet canim haklisin. Allah kaderimizi nasil yazdiya onu görücez. Herseyin hayirlisi.

ya kanimda sorun yok ama tiroidimin etrafi kistlerle çevrili 6 yildir ve onlar kilo aldirmiyor ama vermemi zorla$tiriyor
benim belim vücuduma göre çok ince duruyor, bence üst bölgemde fazla yag yok ke$ke üstten 3 kilo alttanda 7 kilo versem süper olacak ama ben kilo verince karin bel mide gidiyor popo ve bacak en son gidiyor, ama tek 10 kilo vereyimde nerden giderse gitsin, senin boyun ve kilo kaç?

slm kızlar,anladığım kadarıyla siz benden farklı diyet yapıyorsunuz ben şeker diyeti gibi diyet yapıyorum.sizin gibi yapsam 2 güne bırakırımben zamana yayarak vermek istiyorum ve beslenme tarzım bu şekilde devam etsin istiyorum.belki çok ağır kilo vericem ama dedim ya ben sizin gibi dayanamam kendimi biliyorum çünkü

Ilk basta böyle düsünmen normal canim. Ama inan bana sIkI bir diyete baslasan en fazla dayanman gereken 3 gün sonrasinda alisacaksin ve cok kolay bir sekilde kilocuklari vereceksin :)

Ilk basta böyle düsünmen normal canim. Ama inan bana sIkI bir diyete baslasan en fazla dayanman gereken 3 gün sonrasinda alisacaksin ve cok kolay bir sekilde kilocuklari vereceksin :)

yok canım ya ben çok iradesizimdir baksana 31 yaşımdayım ve hayatımda ilk defa diyet yapıyorumhalbuki tiroit tedavisine başladığım zaman 64 kiloydum ve doktorum kilo alacaksın bu süreçte dikkat etmen gerekir demişti yani uyardı beni kadın ama dinleyen kimnasıl bir rahatlıksa benimki,şimdi de kara kara düşünüyorum nasıl vericem bu kadar kiloyu diye:18:

kızlar ben sizi de tanımıyorum biraz bana kendinizden bahsedin ne olur.sayfaları okudum ama kafam bir milyon olduyani yaşınız kilonuz kilo hikayeniz.çok mu şey istedim

darlingim evet canıöm sayfalar çogalınca okumak zor oluyor, canım bnde reaktf hipglismi hastasıym düşük şekrden tedavi grdm hala devam bu sebeple bebişim var 6,5 aylık emziremedm bile, cok ac kalmadan sık sık ama karbonhratları hesaplıyark yapıyrm ben diyeti, sen nasıl yaıyosun canım? vericez inş Allah, tiroidde cok zor, Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

Canim bu kez yen iradesizligini üzerine inatla git. Insallah vereceksin canim simdi yediklerini azaltmaya calis. Mesela 1 tabak aksam yemegi yiyorsan yarima düsür ve tüm ögünlerde bu sekilde. Aksam 6dan sonra birsey yeme yogurt ve meyve disinda bolca su ic inan bana faydasini göreceksin.

canım bebeğini güle güle büyüt öncelikle ve sakın çok sıkı diyet yapma daha doğumunun üstünden 1 yıl bile geçmemiş6/7 öğün beslenerek halledeceksin kesinlikle
ben de sağlıklı beslenme programı uyguluyorum.sabah klasik yumurta zeytin peynir,salatalık.ara öğünün birinde badem yediysem diğer ara öğünümde meyve yiyorum.öğlen et yediysem akşama sebze yiyorum.ve sonucu çok merak ediyorum
bu arada sana da geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…