Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

Selam canim aramiza h.geldin. Ben gecen sene 3 ay icinde 20 küsür kilo aldim ve 5 ay icinde 15kilo verdim. Ve gecen sene mayis ayindan beri hep ayni kilolardaydim 68-69 arasi. Ve 3 hafta sonra Türkiyeye tatile geliyoruz esimle bu nedenle 4-5kilo vermeye karar verdim. Tombis arkadasimla isvec diyeti yapmaya karar verdik 2 gündür onu yapiyoruz fakat p.tesi gününden itibaren yediklerimize dikkat ediyorduk. Ben p.tesi günü 69.5 kilo ile basladim suan tam 68 kiloyum. Ve yarin sabah 67 küsürlerle uyanmak istiyorum. Sende bize katil canim 2.5 ayda 8 kiloyu cok rahat verebilirsin ben buna inaniyorum.

canim cevabin için çok te$ekkür ederim, aslinda derdimiz ayni, ben 2.5 ay sonra Türkiye'ye gidecegim tatil için ama akrabalar beni en son gördüklerinde 55 kiloydum $u an 69 um ve en azindan 60 olarak gitmek istiyorum
ben ögrenciyim ve ailemle ya$adigim için herzaman istedigim yemek olmuyor evde, üstelikte eve sürekli misafir geliyor veya bizi davet ediyorlar ve genelde genç kizlarla otururken onlari yerkenb görünce tutamiyorum kendimi, aslinda isveçi 5 gün denedim ama misafir geldi ve kizin dogum günüydü pasta falan yedim ve diyeti bozmu$ oldum oysa 2 kilo vermi$tim ee bozunca 3-4 gün sonra geri aldim, hiçbir diyeti tam olarak uygulayamiyorum her zaman bozmaktan bunaldim vallahi ne olacak benim halim
aslinda kilomuz ayni sayilir belki pazar günü bende isveçe ba$larim yarin ise davetliyiz ve ben i$ten çikip oraya gidecegim büyük ihtimalle aç olurum nasil tutarim kendimi, hep ayni sorun, pes etmenin e$igindeyim, $eytan diyor vazgeç ve gitmeden önce 10 kilo daha allllllll

Insallah en kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin canim. P.tesi gününden itibaren start verirsin hafta sonu misafirlik felan derken yemeden gecmez. O yüzden haftanin ilk günü herzaman insanda istikrar daha fazla oluyor.En kisa zamanda güzel bir diyete baslamani dilerim. Bu arada boyun kac ?

Agzindan bal damliyor insallah hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz boyum 162 tamam o zaman pzrtsi baslarim :)

haklısın tatlım 1 kilo demek bizim için en kadar önemli, aç olunca kafam karışıyor bide benim küçük tatlı yazmaya çalılşırken klavyeyi mıncıklıyorr, böyle nasıl yazıyorum bilemiyorum:)) inşAllah tez zamnda senin meleğinde mıncıklar klavyeni=))

O bitanedir ya kendi babamdan 1 kez olsun ayirmadim. Cünkü babamda bana hic gelin muamelesi yapmadi. Ablamdan (görümcemden) daha ileride tutar beni sagolsun.

ayy canım ne kadar mutlu mutlu okudum anlatamam, çok seviniyorum böyle güzel aile topluluklarını görünce duyunca içim kıpır kıpır oldu inan ki:)) Allah ım nazarlardan sakınsın:)

Evet canim önemli olmazmi. Ayy teyzesi yesin onun minicik ellerini parmakciklarini. Insallah canim keske bebegimiz olsada ne yaparsa yapsa Allahima sükür edicem yeterki olsun ve saglikli sihhatli olsun

ayy canım ne kadar mutlu mutlu okudum anlatamam, çok seviniyorum böyle güzel aile topluluklarını görünce duyunca içim kıpır kıpır oldu inan ki:)) Allah ım nazarlardan sakınsın:)

Amin canim Allahim kimsenin agiz tadini bozmasin. Ve kocaman masllah bizlere

Amin canim insallah o zaman senide bekliyoruz 4 gözle..

vallahi cok motive oldum :)) sanirim bu sefer olacak :) senin boyun kac?

Evet canim önemli olmazmi. Ayy teyzesi yesin onun minicik ellerini parmakciklarini. Insallah canim keske bebegimiz olsada ne yaparsa yapsa Allahima sükür edicem yeterki olsun ve saglikli sihhatli olsun

Allah en kisa zamanda sana anne olmayi nasip eder insallah

leyya88'cim canım hoşgeldin aramıza inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız

Insallah canim yaa

canıım hoşgeldiiin, kilo vermeyi ara ara deniyoruz ama bi gruba katılınca grup psikolojisiyle hareket edip daha dayanıklı oluyoruz, bende bir ara kendi kendime başladım verdim biraz acayip katıydı diyetim böle midem boş geziyıordum, sonra bi misafirlerim geldi gitti tabii insnaın canıda çekiyor yiyorum yedikçede yiyesi geliyor insanım hemen iradesi kırılıyor, istersen bizle başla hergün yediklerimizi yazıyoruz dikkat etmeye gayret ediyoruz, inşAllah verirsin fıstık:)

parlak siyahcımm yazını kapatmısım tekrra bulup yapıştırıp altına yazamadım, tatlım ya gün içinde tartılma moral bozuyor ben sadece sabahları aç ve tuvalete çıktıktan sonra tartılıyorum, gün içinde mamalar yiyince suları içince çok fazla çıkıyorum moralim acayip bozuluyor böyle bir karar aldım sende öyle yap istersen bitanem moral bozmak yok vericez vericezzz inşAllah

artik sizinleyim o zaman. aslinda ben baska bir gruba yaziyordum ama grup olarak motivasyonumuz azaldi e bende bu kadar tatli bagimlisi olunca hemen nefsime yenik dusuyorum
ben eskiden 6 kilo verdim 1.5 ayda ama gun boyu özelliklede bir ay tamamen yagsiz ekmeksi ve sekersiz beslendim ve sadece 500 kalori aldim ve gun gun verdim ama simdi bogazimi tutamiyorum ama o kadarda sagliksiz. diyet yapmak istemiyorum

Benim boyum 1.68 canim. Insallah canim bende anne olabilirim.

Oo canim senin boyun cok iyimis :)

olur inşAllah yarencim Rabbim nasip etsin tez zamanda, bakarsın tryeye gelince hamile kalırısn:) güzel güzel kilolaro verelimde senide anneliğe hazırlayalım, az kiloyla daha daha rahat geçirsin inşAllah:)

leyyacım sende de şekere tatlıya düşkünlük mü var:S
ayy tatlım ya bendede aynydı durum sonra bende şeker düşüklüğü var, bi sıkıntı yotur inşAllah sende yaşın kaç canım senin? yaglanma dah çok vucudun nersinde?

olur inşAllah yarencim Rabbim nasip etsin tez zamanda, bakarsın tryeye gelince hamile kalırısn:) güzel güzel kilolaro verelimde senide anneliğe hazırlayalım, az kiloyla daha daha rahat geçirsin inşAllah:)

Bizim sorunlar derin canim daha hamile kalamam ki ben 1-2 sene Tedavilerimiz var.

Bizim sorunlar derin canim daha hamile kalamam ki ben 1-2 sene Tedavilerimiz var.

canım benim ya( olur inşAllah Rabbim kollarınızı boş bırakmasın tatlım, tedavileriniz güzel sonuç versin sağlıkla sıhhatle nasip etsin, gelsin meleğiniz, sende bize burdan müjdeyi verirsin inşAllah annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…