selam kizlar birçok sayfayi okudum, ve size imrene imrene bir hâl oldum
bende 1 yildir kilo vermeye çali$an ama haftada bir kilo verip diger hafta 1.5 kilo alip ve son 3 yilda 18 kilo alan, ve geçen seneden beri 4 kilo alan biriyim, bekarim ve ögrenciyimne zaman stres yapsam (ki çok stresli biriyim) hemen nutella ve tatliya saldiriyorum tutamiyorum kendimi sonra tartilincida hep agliyorum, beni motive edebilecek biri varmi? nasil motive olurum? neden diyete uyamiyorum ne yapmam lazim? nasil verecegim 8 kiloyu 2.5 ayda?
Selam canim aramiza h.geldin. Ben gecen sene 3 ay icinde 20 küsür kilo aldim ve 5 ay icinde 15kilo verdim. Ve gecen sene mayis ayindan beri hep ayni kilolardaydim 68-69 arasi. Ve 3 hafta sonra Türkiyeye tatile geliyoruz esimle bu nedenle 4-5kilo vermeye karar verdim. Tombis arkadasimla isvec diyeti yapmaya karar verdik 2 gündür onu yapiyoruz fakat p.tesi gününden itibaren yediklerimize dikkat ediyorduk. Ben p.tesi günü 69.5 kilo ile basladim suan tam 68 kiloyum. Ve yarin sabah 67 küsürlerle uyanmak istiyorum. Sende bize katil canim 2.5 ayda 8 kiloyu cok rahat verebilirsin ben buna inaniyorum.
canim cevabin için çok te$ekkür ederim, aslinda derdimiz ayni, ben 2.5 ay sonra Türkiye'ye gidecegim tatil için ama akrabalar beni en son gördüklerinde 55 kiloydum $u an 69 um ve en azindan 60 olarak gitmek istiyorum
ben ögrenciyim ve ailemle ya$adigim için herzaman istedigim yemek olmuyor evde, üstelikte eve sürekli misafir geliyor veya bizi davet ediyorlar ve genelde genç kizlarla otururken onlari yerkenb görünce tutamiyorum kendimi, aslinda isveçi 5 gün denedim ama misafir geldi ve kizin dogum günüydü pasta falan yedim ve diyeti bozmu$ oldum oysa 2 kilo vermi$tim ee bozunca 3-4 gün sonra geri aldim, hiçbir diyeti tam olarak uygulayamiyorum her zaman bozmaktan bunaldim vallahi ne olacak benim halim
aslinda kilomuz ayni sayilir belki pazar günü bende isveçe ba$larim yarin ise davetliyiz ve ben i$ten çikip oraya gidecegim büyük ihtimalle aç olurum nasil tutarim kendimi, hep ayni sorun, pes etmenin e$igindeyim, $eytan diyor vazgeç ve gitmeden önce 10 kilo daha allllllll
Insallah en kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin canim. P.tesi gününden itibaren start verirsin hafta sonu misafirlik felan derken yemeden gecmez. O yüzden haftanin ilk günü herzaman insanda istikrar daha fazla oluyor.En kisa zamanda güzel bir diyete baslamani dilerim. Bu arada boyun kac ?
Canim neden özür diliyorsun :) Bende, sende, herkes yanlis okuyabilir hata bende aslinda neden illa bastira bastira yaziyosam havaya mi girdim ne :) Tekrar yazmamdan anladim ki gectim 1 kiloyu 100gr bile benim icin cok önemli olmali cnm :) Tamam tatlim sana kolay gelsin ve simdiden afiyet bal seker olsun.
O bitanedir ya kendi babamdan 1 kez olsun ayirmadim. Cünkü babamda bana hic gelin muamelesi yapmadi. Ablamdan (görümcemden) daha ileride tutar beni sagolsun.
Agzindan bal damliyor insallah hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz boyum 162 tamam o zaman pzrtsi baslarim :)
haklısın tatlım 1 kilo demek bizim için en kadar önemli, aç olunca kafam karışıyor bide benim küçük tatlı yazmaya çalılşırken klavyeyi mıncıklıyorr, böyle nasıl yazıyorum bilemiyorum:)) inşAllah tez zamnda senin meleğinde mıncıklar klavyeni=))
ayy canım ne kadar mutlu mutlu okudum anlatamam, çok seviniyorum böyle güzel aile topluluklarını görünce duyunca içim kıpır kıpır oldu inan ki:)) Allah ım nazarlardan sakınsın:)
Amin canim insallah o zaman senide bekliyoruz 4 gözle..
Evet canim önemli olmazmi. Ayy teyzesi yesin onun minicik ellerini parmakciklarini. Insallah canim keske bebegimiz olsada ne yaparsa yapsa Allahima sükür edicem yeterki olsun ve saglikli sihhatli olsun
leyya88'cim canım hoşgeldin aramıza inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
canim cevabin için çok te$ekkür ederim, aslinda derdimiz ayni, ben 2.5 ay sonra Türkiye'ye gidecegim tatil için ama akrabalar beni en son gördüklerinde 55 kiloydum $u an 69 um ve en azindan 60 olarak gitmek istiyorum
ben ögrenciyim ve ailemle ya$adigim için herzaman istedigim yemek olmuyor evde, üstelikte eve sürekli misafir geliyor veya bizi davet ediyorlar ve genelde genç kizlarla otururken onlari yerkenb görünce tutamiyorum kendimi, aslinda isveçi 5 gün denedim ama misafir geldi ve kizin dogum günüydü pasta falan yedim ve diyeti bozmu$ oldum oysa 2 kilo vermi$tim ee bozunca 3-4 gün sonra geri aldim, hiçbir diyeti tam olarak uygulayamiyorum her zaman bozmaktan bunaldim vallahi ne olacak benim halim
aslinda kilomuz ayni sayilir belki pazar günü bende isveçe ba$larim yarin ise davetliyiz ve ben i$ten çikip oraya gidecegim büyük ihtimalle aç olurum nasil tutarim kendimi, hep ayni sorun, pes etmenin e$igindeyim, $eytan diyor vazgeç ve gitmeden önce 10 kilo daha allllllll
vallahi cok motive oldum :)) sanirim bu sefer olacak :) senin boyun kac?
Allah en kisa zamanda sana anne olmayi nasip eder insallah
Insallah canim yaa
Benim boyum 1.68 canim. Insallah canim bende anne olabilirim.
canıım hoşgeldiiin, kilo vermeyi ara ara deniyoruz ama bi gruba katılınca grup psikolojisiyle hareket edip daha dayanıklı oluyoruz, bende bir ara kendi kendime başladım verdim biraz acayip katıydı diyetim böle midem boş geziyıordum, sonra bi misafirlerim geldi gitti tabii insnaın canıda çekiyor yiyorum yedikçede yiyesi geliyor insanım hemen iradesi kırılıyor, istersen bizle başla hergün yediklerimizi yazıyoruz dikkat etmeye gayret ediyoruz, inşAllah verirsin fıstık:)
Benim boyum 1.68 canim. Insallah canim bende anne olabilirim.
Evet canim önemli olmazmi. Ayy teyzesi yesin onun minicik ellerini parmakciklarini. Insallah canim keske bebegimiz olsada ne yaparsa yapsa Allahima sükür edicem yeterki olsun ve saglikli sihhatli olsun
olur inşAllah yarencim Rabbim nasip etsin tez zamanda, bakarsın tryeye gelince hamile kalırısn:) güzel güzel kilolaro verelimde senide anneliğe hazırlayalım, az kiloyla daha daha rahat geçirsin inşAllah:)
Bizim sorunlar derin canim daha hamile kalamam ki ben 1-2 seneTedavilerimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?