mutlaka ziyaret edicem canim, cok tesekkür ederim. bugün ne yesem diye düsüncegimize sabahtan yazip ona uymak daha güzel olur, haklisin valla
amiiiinnn canim! evet benim ailemin cogu burda. türkiyede babannem ve dedem var, 2 amcam, 2 dayim ve 1 teyzem var yakin akrabalardan. digerleri burda. her ne kadar ailem burda olsada ülkemi cok özlüyorum. 5 yasinda geldim burda büyüdüm, burda okudum ama gözüm dogdugum topraklarda.. insanin memleketi gibisi olmuyor iste. esim evlenince geldi buraya. ailesi türkiyede. onun yerine koyuyorum bazen kendimi ama ben dayanamazdim herhalde.
kizimin avusturyada okumasini istemiyorum, buranin kültürüylede büyümüs olcak ister istemez, ben ne kadar türk kültürümüzü, inancimizi, geneleklerimizi asilamaya calissamda cevre faktörü onu ikilemde birakacaktir. gecen hafta televizyonda 23 nisan senligini izliyordum (konyaliyim bu arada ) icim burkuldu, gözlerim doldu. kiziminda bayramlarimizi doyasiya yasamasini isterdim. benim icimde ukte kaldi, ben türkiyede okuyamadim, hic bayram yasamadim türkiyede. ahhh ahhh nerden nereye zipladim ben yahuilerde yani kizim okula baslamadan türkiyeye dönmeyi düsünüyoruz insallah hayirlisiyla
Evet canim kimse olmasa bile insan memleketini özlüyor ya :) Ama yinede büyükleriniz orda. Bende cok isterdim cocuklarim dogup okul zamanina geldiginde Türkiyeye dönmeyi ama hayirlisi insallah siz dönersiniz canim (biz Antalyaliyiz). Benim burada kimsem yok ailemden canin sIkIlsa kimseyle dertlesemezsin tuhaf bisey. Yurt disina evlenicek olan kizlarin 50 kez düsünmesi lazim. Ben birde evlenmeden önce 5 sene baska ülkedeydim ama yinede cok zor geldi hala alisamadim buraya. Ama esimi seviyorum da katlaniyorum napalim gülü seven dikenine katlanir demisler :)
merhaba kızlar, yazdıklarınızı okudum diyetler iyi gidiyor sanırımaman nazar değmesin hepimizin güzel gitsin, bende bugün iyiydim ama sanırım uzun zamandır çok yediğim için midem büyüdü bu yüzden eskiden doyduğum miktarlarla artık doymayabiliyorum ve patlamaya hazır bomba gibiyim sanki yarın hiç iyi bi gün olmıycak gibi
kızlar merhaba benide arabıza dahil edermisiniz* benimde yaklaşık 7 kg var vermem gereken neler yapıyosunuz sadece dşkkatr mı edşyosunuz? yediklerinimizi yazıyosunuz?
aranıza katıldıgım için çok mutlu oldum:) birbirmizden destekde alırız süper olur:) yarından başlıyayım yazmaya kahvaltıdan inşAllah:)
allah mutlulugunuzu daim etsin tatlim!!! ben varim gülüm bende gurbetteyim. ailem yanimda ama sen anlat ben seni seve seve dinlerim
günaydin hayirli sabahlar canlar, kizimi okula gönderdim, doktora gittim kontrole, pazartesiye kadar raporluyum. henüz kahvalti yapmadim.
yarencim dr. ayca kayanin diyetine baktim. yapilmasi kolay. bende sorun ögle yemegi. haftanin 3 günü okulda oluyorum ögleye kadar. cok yogun geciyor. yolum uzun eve gelene kadar dayanamiyorum. ama hazrilayip gidersem sorun olmaz. bakalim ben biraz daha yorumlari okuyayim. karar vericem. 76-75ten asagiya dogru inise gecsemde moralim yerine gelse.
Ne güzel tatlim dinlen bari pazartesiye kadar. Bende aksam bi isvec diyetine goz gezdirdim yapsammi diyorum ama tehlikeli oldugunu yazanlarda var karar veremedim. Insallah en kisa zamanda ulasmak istedigin kiloya ulasirsin canim.
bende seni cok sevdimmm fistigimisvec diyetini yapmistim daha önceleri, gercekten cok güzel kilo verdiriyor. 4kilo vermistim hatirladigim kadariyla. uzuuun zaman oldu yapmayali. benim yapmadigim diyet kalmadi inan. dukan diyetine baslamistim bu günlügü acmadan önce. ama bagisiklik yapti sanirim 1 kilo kadar anca vermistim 3 haftada. dukanla cok güzel kilo veren arkadaslar var.. kendimi söyle bi toplayayim 7lerin altina ineyim dukana dönüs yapmak istiyorum...
isvec düsük kalorili bi diyet.ilk günler bas agrisi oluyor ama oda suyu az icersen... ben bi yan etkisini görmedim. sen zaten cok az yiyorsun yarencim. zorluk cekecegini zannetmiyorum. düsün tasin tatlim. istersen birlikte baslayabiliriz hemennn yarin :115: birlikte zayiflayalim, güzelleselimmmmm
Canim bence baslayalim isvec diyetine, benim tatile 23gün kaldi (gün sayiyorum) zamanim az yani. Ben bugün aslinda bi nevi basladim gibi oldu denk geldi.
Sabah 1 kahve ictim
Öglen 2 haslanmis yumurta, ispanakla sogan kavurma, 1-2 domates, 4-5 dilim salatalik.
1litre su ictim simdiye kadar.
tamamdir canim, yarin isvec diyetimize start veriyoruz o zamankendi adima kacamak yapmamak icin söz veriyorum. 13 gün birebir uyucam insallah. ben simdiden cooook heyecanlandim. diyet yaptigimida kimseye söylemicem. allah utandirmasin bizi bu 13 gün bu diyeti yapinca geriye kaliyor 10 gün. 10 günde nesfit diyeti yaparsak oooooo seni fistik gibi yolcu ederiz insallah
Ben bugün baslamis sayilmiyomuyum :) 1günüm eksilirdi bari:) Bende söz veriyorum canim 13 gün boyunca liste disina cikmayacagim. Insallah ikimizde fit oluruz bu yazi en güzel sekilde geciririz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?