Ya sabır sana sabır versin zor aynı yerde olmakTipik erkek modeli ben 3 aydir kaynanamda kaliyorum annemde kaliyim bi iki gun diyorum senin evin yokmu diyo sanki burasi benim evim ben tek yatamiyom diyo simdiye kadar nasil yattiki bilemiyorum
Sizi doguran buyuten yetistiren anne babanizin yanina bile gidip gelmek icin esinizden onay beklerseniz olacagi bu olur ne bekliyordunuz ki,Mehmet Aslantug'un dedigi gibi biz kadinlar kaderimizi bir erkegin merhamet ve vicdanina biraktigimiz gun zaten bu hayatta kaybetmisiz demektir...
İstiyorum gidecek diyorum zaten ama tık YÖK ah mesleğim elimde olacak az söz sahibi olurum evdeSizi doguran buyuten yetistiren anne babanizin yanina bile gidip gelmek icin esinizden onay beklerseniz olacagi bu olur ne bekliyordunuz ki,Mehmet Aslantug'un dedigi gibi biz kadinlar kaderimizi bir erkegin merhamet ve vicdanina biraktigimiz gun zaten bu hayatta kaybetmisiz demektir...
Hayır orda katmamın amacı kv istiyor gelmesini zatengorumcenın eşi ızın veriyor demekkı...sorun eşiniz gorumcenızı katmanız manasız.
OOo canım olur mu bunlara göre evlenimce anne baba unutulur kızın anne babası olmazBencil bir adammiş bence direniş bu konuda gorumcenizde evlenmeseymis. Annesine kalmak isteyen evlenmeseymis mi oluyor annesini unutsun Mu evlenenler
Ya bende çok sevmiyorum ama birleş de olsun benim ailemin gönlü olsun istiyorumBende sevmiyorum ayri gitmeyi veya önden gitmeyi. Az veya cok birlikte gider birlikte doneriz iste.
damattan cekınse hergun gel demez...yanlıs anlamayın zamanında bende boyle dusunuyordum ama hiçbirışe yaramıyor...ış eşte bitiyor.Hayır orda katmamın amacı kv istiyor gelmesini zaten
ben aynısını yapınca sıkıntı ama?Gorumcenin hergun anasini gormesinden sana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?