Görümce kıyasınız çok anlamsız.
Başkasının ilişkisinden size ne?
Ve de ailenizin alınganlıklarına göre değil, kendi isteklerinize göre yaşamayı öğrenin.
Eşinizle gidip gelmek istiyorsanız, ailenize uygubr dille anlatın.
Erkenden gitmek istiyorsanız eşinize.
O alınıyor, bu kızıyor diyerek hareket etmeyin
Ona kocası izin veriyor eşiniz karışamaz ki onların görüşmesine ayrıca aynı şehirlerdelerse tabii sürekli gider siz ayrı şehirlerdeymişsiniz eşiniz birlikte gidip dönmeyi isteyebilir ama önden gitmenizde de bir sakınca yok aslında ne olacak ki birkaç gün önce gitseniz sonra eşiniz gelse ama herkesin tavrı başka işte
Beni bilen bilir mevzu devam.. eşim bayramda 2 günlüğüne ailemin yanına gidelim demişti bebek doğduğundan beri konuşuyoruz . Annemde çok diyordu kendinde gel kal dıye bu sefer dedim bn erken gideyim bir kaç gün önce sende o zaman gelirsin dedim, yok neymiş birlikte gidecekmişiz e bana yetmiyor diyorum bana 2 gün dayamıyorum hemen dönüyoruz yani.. istiyorum dedim görümcem her gün anasını görüyor e hadı oda göremedim diyorum yok en son o zaman evlenmeyecektin dedi döndü sırtını uyudu :O
Ona kocası izin veriyor eşiniz karışamaz ki onların görüşmesine ayrıca aynı şehirlerdelerse tabii sürekli gider siz ayrı şehirlerdeymişsiniz eşiniz birlikte gidip dönmeyi isteyebilir ama önden gitmenizde de bir sakınca yok aslında ne olacak ki birkaç gün önce gitseniz sonra eşiniz gelse ama herkesin tavrı başka işte
Aman ne yaparsa yapsin o umrumda degil kvlerin yada o larin benim ailem geline olsun benim gitmem konusunda olsun bana yaptiklarini ya da yaparken karsi cikarken kendi kizlari oldugunu unutuyorlar
Uzulurler tabii
Ben de anneyim,ileride cocugum esinden izin alamadigi icin bana gelemezse kahrolurum. Bir de bu acidan dusunun. Ve ona gore davranin ki ananizin babanizin size verdigi emekler bosa gitmemis olsun
Uzulurler tabii
Ben de anneyim,ileride cocugum esinden izin alamadigi icin bana gelemezse kahrolurum. Bir de bu acidan dusunun. Ve ona gore davranin ki ananizin babanizin size verdigi emekler bosa gitmemis olsun