- 3 Nisan 2022
- 252
- 61
- 48
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Gülerek söylese amenna surat asık söylüyor ayrıca böyle demeyin daha çok alıyor diyorBenimkide arada laf atar yani sen zengin ettin su siteyi bilmem ne guler geceriz bu kadar abartilcak bir sey mi sahiden? Takılmış iste
Hicbir sey söylenmiyecek mi size?
Her zaman böyle cimri parasını sürekli biriktirecekHer zaman böyle mıdır yani patavatsızlik yapar mı? Eşinizi en iyi siz bilirsiniz neden böyle canhıraş sanki savunmaya geçer Gibi eleştiride bulundu size? Toplum içinde en yakınlarımız olsa bile yapılan hoş değil evet. Yalnızken varsa bı uyarısı ya da rahatsızlığı söylemeli böyle şovlara gerek Yok.
Valla ciddiye alıp laf sokmaya kalkar diye laf atmadımBu cevabı orda da verebilirsiniz. Ben kazanıyorum ben harcıyorum sefam olsun diye
Annenizin oyle demesi güzel olmus Al kizim Al,annem de oyle der Valla hakediyorsun Al misali,bence de alin,hatta daha cok alinMerhabalar
Akşam ailemle oturuyoruz. Neyse o günde ödemeler vardı. Kredi kartı vs ( bu arada çalışıyorum)
Mesela fatura kredi vs eşim ödüyor. Ama evin mutfak gideri kendimle çocuğumun kıyafet ayakkabı vs ben alıyorum.
Akşamda ablm şey dedi sende çok seviyorsun kıyafet almayı giyinmeyi vs. Bi arkadaşımda aynı öyle falan dedi (Kötü niyetle demedi)
Eşim herkesin içinde ordan çıktı hemen maaş kadar kredi kartı ödedimkendi kredi kartındada eve bişeyler almıştık onun ödemelerini yapıyor. Annemde şey dedi berlingoes kendine bişey almıyor. Eşimde hemen bir dünya ütülenecek eşyası var ütülemiyor kendine her hafta üç parça kıyafet alıyor dedi insanların içinde sinir oldum. Annemde arkasını döndü al kızım al diyor. Ya insanlar benim hakkımda neden yorum yapar anlamıyorum kazanan benim harcayan benim.
( eşim iyi bir mevkide çalışıyor. Kendine bir tane kazak almaz. Ben alırım her şeyini yanımda rezil gibi dolaşmasın diye. Ayakkabına donuna kadar ben alırım.)
Eve geldiğimden beri konuşmuyorum. Ya insanların içinde niye rencide edersin ki yani evde söyle ne diyeceksen.
Yarında alcam kızımı çıkıcam ona bişey demeden.
Utu olayini da, goturun yarin utucuye utulesin hem cocuk hem ev hem is hem koca utuyle.ugrasilmaz kimse kusura bakmasin.Annenizin oyle demesi güzel olmus Al kizim Al,annem de oyle der Valla hakediyorsun Al misali,bence de alin,hatta daha cok alin
Konuşulmuyor ki he he özür dilerim abartma der o yüzden konuşmak bile istemiyorumBence eşimizle ciddi ciddi konuşun. Bu durumun sizi be kadar incittiğini söyleyin, özür beklediğinizi bilsin. Bu düşüncelere sahip olmasından çok toplum içinde bu şekilde söylemesi çok rahatsız edici.. yetişkin adam.. toplum içinde her daim eşinin arkasında olmayı bilmeli.
İnsanların içinde demesine sinir oldum evde dese tepki vermezdimKonuyu başlatan sizin ablanız olmuş yalnız. Eşiniz patavatsızca konuşmuş anneniz de aşağı kalmamış. Ben de alışveriş yapmayı severim eşim veya bir başkası bunu söylese alınmam doğru çünkü. Bence çok abartı tepki vermişsiniz. Rahatsız olabilirsiniz o zaman alırsınız karşınıza konuşursunuz ama bu sebepten küsmek üstüne daha da uzatıp haber vermeden evden gitmeyi düşünmek bana fazla geldi.
Bence konuşun bu durumu. Ciddi bir şekilde bir daha bu tarz konuşmalar yapmaması gerektiği konusunda uyarın. Tabi ki de kimse karışamaz. Bende seviyorum alışverişi gezmeyi. Hatta önceliğim ve para harcamaktan hiç bıkmayacağım hobim seyahat etmektir. Sosyal medyada bunu gören tüm ahaliMerhabalar
Akşam ailemle oturuyoruz. Neyse o günde ödemeler vardı. Kredi kartı vs ( bu arada çalışıyorum)
Mesela fatura kredi vs eşim ödüyor. Ama evin mutfak gideri kendimle çocuğumun kıyafet ayakkabı vs ben alıyorum.
Akşamda ablm şey dedi sende çok seviyorsun kıyafet almayı giyinmeyi vs. Bi arkadaşımda aynı öyle falan dedi (Kötü niyetle demedi)
Eşim herkesin içinde ordan çıktı hemen maaş kadar kredi kartı ödedimkendi kredi kartındada eve bişeyler almıştık onun ödemelerini yapıyor. Annemde şey dedi berlingoes kendine bişey almıyor. Eşimde hemen bir dünya ütülenecek eşyası var ütülemiyor kendine her hafta üç parça kıyafet alıyor dedi insanların içinde sinir oldum. Annemde arkasını döndü al kızım al diyor. Ya insanlar benim hakkımda neden yorum yapar anlamıyorum kazanan benim harcayan benim.
( eşim iyi bir mevkide çalışıyor. Kendine bir tane kazak almaz. Ben alırım her şeyini yanımda rezil gibi dolaşmasın diye. Ayakkabına donuna kadar ben alırım.)
Eve geldiğimden beri konuşmuyorum. Ya insanların içinde niye rencide edersin ki yani evde söyle ne diyeceksen.
Yarında alcam kızımı çıkıcam ona bişey demeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?