Dediklerinize ek olarak: Ama zaten bu nesil değil miydi “biz sevişerek evlendik” diyen?? :)))))) arkadaşımın anneannesi diyodu :))Hamile kadinlar sokaga cikmasin zihniyeti:))) yok soylemek ayip :)) baba torun geldi demek baba biz sevistik demek sanirim akillarinca..adamda biliyordur fiili eylemleri illaki ahahahah
Orf adetlerimizi yikamadigimiz icin mi gelismiyoruz?guzel kafaymis...Benim babamda cok ataerkildir ama aramizda hic oyle seyler yoktur. Annem nasilsa babamda oyledir benim icin. Hamile oldugumu babama esimle soyledik babam nasil duygulandi. Simdi karnim biraz buyuyunce baba torunun tekme atiyor elini karnima koy derim. O da karnima utanarak koyar :) sonra bende onu sakinlestirmek icin utanmana gerek yok o senin torunun bu da canin,kaninin karni derim guler :) Hatta gecen kulagini daya bak ses veriyor dedim kulagini dayatip dinlettim :) Karnim agrir soylerim babama, belim agrir soylerim dizine yatarim aglarim. Arkadaslar babalarimiz bizim zamaninda altimizdan aldi, popomuzu sildi. Eger hamileligi de soylemek ayipsa hic evlenmeyelim o zaman evlendikten sonra yanina gelmekte ayip :) benim kayinpederim acaip kati ve sessiz biri. Onu bile aradim hamile oldugumu soyledim hatta bazen arar beni muz ye pekmez ic faydaliymis tv de soyluyorlar der. yikalim artik su tabulari sonra neden gelismiyoruz diyoruz. Azcik asalim kendimizi
Kızzz 4. Ayında mı söledin doğru anladım dimi :) niye o kadar bekledin ben çatlardım sölemeden :)))ne sacma sey ya
evlenınce kardes kardes oturmayacagız esımızle heralde
babamız evlenınce evlılık hayatımızın olacagını bılıyor sonucta kımden neyı saklıyoruz anlamadım
karnımız da buyuyecek 2.3. de dogacak baba evladına aha bu kocasıyla tuttufurıttı yapıyor gozuyle bakmaz kı ! evladı gozunde her zaman masumdur ve masum melegı bır melek getırıyor dıye duygulanır bence yanı bızde oyle oldu
ben 4 ayımı doldurana kadar bekledım kımseye soylemedım 4 . ayımı doldurdugumda ılk annemlere soyledım oturuyorduk onlarda
anneme dedım kı babamda yanındaydı hep bırlıkte otururken
anne ne olursa olsun cocugunu sever mısın dedım
babam dondu o onasıl laf tabıkı sevılır dedı
ıkısıne de dedım kı
mesela şişsem şişsem karnım burnumda olsa da sevecek mısınızdedım goz kırptım
babam cok duygulandı allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın dedı
yanı ben sımdı terbıyesız mı oldum nedır yanı
anamız babamız yahu ...
bosverın konu sahıbı ya takmayın mılletı ınsanlar gercekten cok acayıp
cınsıyetı bellı olsun ıstedımKızzz 4. Ayında mı söledin doğru anladım dimi :) niye o kadar bekledin ben çatlardım sölemeden :)))
Tahlil sonuçlarını aldığımız gibi otoparkta aramıştık biz :))))cınsıyetı bellı olsun ıstedımhepsı bırden aradan cıktı
:) :) ben fazla mı ketum cıktım neTahlil sonuçlarını aldığımız gibi otoparkta aramıştık biz :))))
Hahah sizin yorumlarınızı çok begeniyorum yaİlk defa duydum bunu da...
Sevişmek eylemininin sonucunu kastediyorlar galiba...
Bir arkadaşım da ikincide sizin gibi bekledi. Ben çatlardım:)) İş arkadaşlarıma da söylemiştim ilk Pazartesi :):) :) ben fazla mı ketum cıktım ne
ne guzel anılar saglıkla sıhhatle guzel omurle yasasınlar
bunun muhafazakarlikla alakasi yok bence. turk kulturuyle ilgili bir durum bu.Ben insanların böyle düşünebileceğini hiç bilmiyordum. Çevremde hiç öyle bir şey duymamıştım. Nitekim hamile kaldığım gibi ailelere söyledik, herkes çok sevindi, gözyaşları falan:)) Sonra yaklaşık 20 haftalık hamileyken annemin erkek kuzeniyle birkaç gün bir arada kaldık, daha doğrusu evler yakın olduğu için sık görüştük. Adam benden köşe bucak kaçtı, yüzüme bile bakmadı. Çok bozuldum hayırlı olsun demediği için. Meğer ayıp diye demiyormuş. Çok şaşırmıştım ne alaka diye. Muhafazakar bir adam da değil, kendi kızının erkek arkadaşlarını falan tanır.
Hamilelik söylenmiyorsa kuşak da bağlanmasın, düğün de yapılmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?