Torununa bakmayan kayınvalide

Linc yemekten korkum olsa yazmam zaten. empati yapamayanlarda yasayınca anlarlar:) ben sayısalcıyım gayette basarılı bir is kadınıyım edebiyat hocalığı yapmayalım lutfen,:)
Güya Hocasınız ama arka mahalledeki ayşe yada fatmadan farkınız yok
Kv ve görümce ile didişiyorsunuz
Çocuğuzuna kv bakması gerektiğini düşünüyorsunuz
Birde hasta güya ama günlerden geri kalmiyor diye dedikodu yapiyorsunuz
Bizim şirketde üretimde çalışan kadınlar bile sizden daha vizyon sahibi…
Ben sizin hoca olduğunuza ikna oldum ya tamam.

benim annem de arkadaşlarına kardeşlerine gider gelir, ama bir çocuğa bakamaz.
çocuklar enerjik oluyor koşuyor kafasinin estigi yere koşar adim uzaklasıyor peşinden koşamaz bu insanlar çocuklarin.
geziyor dedigim annem 2 sokak assagi bir yere gidip gelip evde 1 saat 2 saat uyuyor dayanamiyor, uzandiğı yerde kut gidiyor e cocugun pesinde dolanip yorulup soyle bir uzanayim diyip uyuyup kalsa mesela o çocuk nolacak?
insanlar bakamam diyorsa bakamıyorlardır, gücleri enerjileri yoktur.
gezmekle cocuk bakmak arasinda dunya kadar fark var.
cocuk bakmak bir yere gidip oturup cay icmeye benzemiyor bunu en iyi sizin bilmeniz lazim, bakmiyor diyede kimseye yaptirim uygulayamazsiniz uyguladiginiz yaptiriminda onlarin cok umrunda olacağini sanmiyorum, sizin onlara merakli olmadiginiz kadar eminim onlarda size merakli degildir.
kres yada bakici sizin icin en iyi secenek.
Ana baba bile kendi çocuğuna bakmak istemiyor, kimse kimsenin umurunda değil, zira yetişkin olunca daha da beter olacak.o zaman neden yapılıyor şu çocuklar bir anlasam.

Kendiniz gereğinden fazla verici davrandığınız için karşılığını bekliyorsunuz yapmiyor diye cildiriyorsunuz . Emin olun eşiniz annesine birşey demeyecek . Çünkü annesini seviyor size niye bu zamana kadar bu kadar tepki verdi ? Sorun ne görümce ne kaynana ne de bizde asıl sorununuz kocanız yüzleşmekten cekiniyorsunuz belli ki . Sevgisizlik mi boşanma korkusu mu her neyse çok yazık ediyorsunuz

Keşke önce konuyu düzgünce anlatabilseydiniz. Hiçbir şey anlamadım. Ama tek şey anladıysam o da kayınvalidenizin çocuğunuza bakmak istememesinden dem vuruyorsunuz. Bakmak zorunda değil. Çözümü bulacak kişilerde bebeğin annesi ve babası. Bir de üstüne ne gibi yaptırımlar yapsam diye bizlere soruyorsunuz. Şaşkınım. Pes.

En ufak eleştiride hemen kendini övmeye başlayan özgüveni düşük başarılı(!) bir iş kadını :)) Ben de sayısalım efendim. Cümle kuramamak başka bir şey ama. Sizin sayılarla olan ilişkinizle pek alakası yok.

Burada derdinizi anlatacaksanız insanların anlayabilmesi açısından asgari düzeyde belli başlı bazı kurallara uygun yazmanız anlaşılmanız açısından önemli. Yoksa size ilk psikolojik romanı sormadık efendim.
Tabiki not ettim belirttiğim konuları dikkat edeceğim artık tum yazdıklarıma

Kendiniz gereğinden fazla verici davrandığınız için karşılığını bekliyorsunuz yapmiyor diye cildiriyorsunuz . Emin olun eşiniz annesine birşey demeyecek . Çünkü annesini seviyor size niye bu zamana kadar bu kadar tepki verdi ? Sorun ne görümce ne kaynana ne de bizde asıl sorununuz kocanız yüzleşmekten cekiniyorsunuz belli ki . Sevgisizlik mi boşanma korkusu mu her neyse çok yazık ediyorsunuz
Hayır esimin evlendiği halde annesini kırmamak İcin bisey diyememesi.

Anneniz bakacakmış işte, mağdur falan olmamışsınız ki neyin kini bu?
Anneniz bakmasaydı da mağdur olmazdınız zaten. Kreş, bakıcı gibi seçenekler var.
Kimse çocuğunuza bakmak zorunda değil. Yaşlı başlı insanları torun torun diye taciz etmekten vazgeçin.
Şimdi kaynana kendi kızının çocuğuna bayıla bayıla bakacak diye içi çöküyor ondan.

Ana baba bile kendi çocuğuna bakmak istemiyor, kimse kimsenin umurunda değil, zira yetişkin olunca daha da beter olacak.o zaman neden yapılıyor şu çocuklar bir anlasam.
dünkü konuda 10 çocuk doğuran kadınlara imrenmiyormuydun sen kuzum?bir karar ver artık.çocuk seviyor musun sevmiyor musun? :işsiz:

Yaptirimi bosverin mesafe koyun araniza. Kimse kimseye bakmak zorunda degil kv nizin kucuk cocugu olsa siz bakarmiydiniz 😂 annenize de yazik. Bi bakici Abla bulun isleri o yapsin anneniz yaninda dursun yasli insanlar nasil bakicaklar cocuklara benim bebegim 9 aylik aksam yataga pert giriyorum kollarim halter kaldirmisim gibi agriyor yetisemiyorum yasli insanlar nasil bakicaklar ben anlamadimw

Kayinvalidenizin ya da kendi öz annenizin bile çocuğunuza bakmak gibi bir zorunluluklari yok . Ben hatta anneanne ve babaannlerin belli bir yasa gelip de çoluk-çocuk bakmalarindan da yana degilim, çünkü zaten onlar gorevlerini yapmislar cocuklarini büyütüp evlendirip barklandirmislar. Artik kendilerine vakit ayirip canlarina bakmalari taraftariyim. Artik canlari isteyip sevip canlari istemediginde size verecekeleri bi dönemdler. Kimseye zorla bi şey yaptirmaya hakkınız yok. Lutfen paraniza kiyin bir bakici tutup baktirin.

Back
X