- 15 Temmuz 2019
- 4.443
- 6.866
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güya Hocasınız ama arka mahalledeki ayşe yada fatmadan farkınız yokLinc yemekten korkum olsa yazmam zaten. empati yapamayanlarda yasayınca anlarlar:) ben sayısalcıyım gayette basarılı bir is kadınıyım edebiyat hocalığı yapmayalım lutfen,:)
Ana baba bile kendi çocuğuna bakmak istemiyor, kimse kimsenin umurunda değil, zira yetişkin olunca daha da beter olacak.o zaman neden yapılıyor şu çocuklar bir anlasam.benim annem de arkadaşlarına kardeşlerine gider gelir, ama bir çocuğa bakamaz.
çocuklar enerjik oluyor koşuyor kafasinin estigi yere koşar adim uzaklasıyor peşinden koşamaz bu insanlar çocuklarin.
geziyor dedigim annem 2 sokak assagi bir yere gidip gelip evde 1 saat 2 saat uyuyor dayanamiyor, uzandiğı yerde kut gidiyor e cocugun pesinde dolanip yorulup soyle bir uzanayim diyip uyuyup kalsa mesela o çocuk nolacak?
insanlar bakamam diyorsa bakamıyorlardır, gücleri enerjileri yoktur.
gezmekle cocuk bakmak arasinda dunya kadar fark var.
cocuk bakmak bir yere gidip oturup cay icmeye benzemiyor bunu en iyi sizin bilmeniz lazim, bakmiyor diyede kimseye yaptirim uygulayamazsiniz uyguladiginiz yaptiriminda onlarin cok umrunda olacağini sanmiyorum, sizin onlara merakli olmadiginiz kadar eminim onlarda size merakli degildir.
kres yada bakici sizin icin en iyi secenek.
Evet anlamanız için yazdım. birde demek ne kadar canı sıkılan varmıs millet not verecek birazdan cümlelerimePardon hanımefendi yazanların hepsi anormal, bir tek siz normalsiniz. Anlıyorum tabi.
Tabiki not ettim belirttiğim konuları dikkat edeceğim artık tum yazdıklarımaEn ufak eleştiride hemen kendini övmeye başlayan özgüveni düşük başarılı(!) bir iş kadını :)) Ben de sayısalım efendim. Cümle kuramamak başka bir şey ama. Sizin sayılarla olan ilişkinizle pek alakası yok.
Burada derdinizi anlatacaksanız insanların anlayabilmesi açısından asgari düzeyde belli başlı bazı kurallara uygun yazmanız anlaşılmanız açısından önemli. Yoksa size ilk psikolojik romanı sormadık efendim.
E ettirmeyin?Onun İcin çocuk dogurmadım tatlım sadece gereksiz yerlerde fikrini beyan etmekten geri kalmayan bir kadından bahsediyorum
Hayır esimin evlendiği halde annesini kırmamak İcin bisey diyememesi.Kendiniz gereğinden fazla verici davrandığınız için karşılığını bekliyorsunuz yapmiyor diye cildiriyorsunuz . Emin olun eşiniz annesine birşey demeyecek . Çünkü annesini seviyor size niye bu zamana kadar bu kadar tepki verdi ? Sorun ne görümce ne kaynana ne de bizde asıl sorununuz kocanız yüzleşmekten cekiniyorsunuz belli ki . Sevgisizlik mi boşanma korkusu mu her neyse çok yazık ediyorsunuz
Üzgünüm ama not verilecek gibi de değil ki.Evet anlamanız için yazdım. birde demek ne kadar canı sıkılan varmıs millet not verecek birazdan cümlelerime![]()
Şimdi kaynana kendi kızının çocuğuna bayıla bayıla bakacak diye içi çöküyor ondan.Anneniz bakacakmış işte, mağdur falan olmamışsınız ki neyin kini bu?
Anneniz bakmasaydı da mağdur olmazdınız zaten. Kreş, bakıcı gibi seçenekler var.
Kimse çocuğunuza bakmak zorunda değil. Yaşlı başlı insanları torun torun diye taciz etmekten vazgeçin.
Toruna bakanlar niye ve nasıl bakıyor merak ettim kadın gezmelere gidiyorsa sağlık demek
dünkü konuda 10 çocuk doğuran kadınlara imrenmiyormuydun sen kuzum?bir karar ver artık.çocuk seviyor musun sevmiyor musun?Ana baba bile kendi çocuğuna bakmak istemiyor, kimse kimsenin umurunda değil, zira yetişkin olunca daha da beter olacak.o zaman neden yapılıyor şu çocuklar bir anlasam.
Hayır esimin evlendiği halde annesini kırmamak İcin bisey diyememesi.
İkizler burcumudur nedirdünkü konuda 10 çocuk doğuran kadınlara imrenmiyormuydun sen kuzum?bir karar ver artık.çocuk seviyor musun sevmiyor musun?![]()