Tosunluğa son :d

daenerystargaryen

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
13
0
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar dün kendime bir program yapıp başladım hergün de burda ne yemiş ne yapmışsam yazmak istiyorum. desteklerinizi bekliyorum

öncelikle 65 kiloyum 167 boyunda 18 yaşındayım. 55 olamasam bile 58e kadar falan inmek istiyorum. yaz başında 68dim ramazandan önce bi kilo ramazanda da iki kilom gitti ama artık bi düzene sokup hızlansın istiyorum. bir buçuk ay kadar sonra üniversiteye başlıycam şöyle fit bi başlangıç yapsam hiç fena olmaz hani bi de erkek arkadaşım beni TOSUNUM diye sever bi yandan takıldığını biliyorum ama bi yandan da kanıma dokunuyo. şimdi memleketinde iki haftaya gelecek inşallah. geldiğinde şöyle biraz şaşırsa aman ne hoşuma gider sonuç olarak yaklaşık 8 kilo falan nihai hedefim ama şu iki haftada ne kadar çok verirsem o kadar sevinirim.

ben öyle katı listelere uyamam e ailemle yaşıyorum oturup kendime ayrıca yemek yapacak halim yok ne varsa onu yemeyi ama dikkat ederek yemeyi düşünüyorum. dün sabah aslında güzel bi kahvaltı yaptım patates kızartması bile yedim valla diyete başlamak için ideal(!) :26: ama sonra toparladım kendimi gün boyunca büyük bi kase salata bir şeftali bir tabak yeşil fasulye ve biraz da yoğurt yedim bir fincan yeşil çay içtim. öğlen 45 dkk kadar pilates yaptım akşam üzeri bisiklete bindim o da 1 saat falandı. bunun dışında sabahları yürüyüş yapmayı düşünüyorum. zira yemek konusunda çok sıkıntım yoktur çayımı kahvemi şekersiz içerim ekmekle hiç aram yok. benim sorunum spor ve aburcubur hele o tatlılar oldumu asla hayır diyemiyorum

bi de gece karnıma biberiye yağı sürüp streç filmle sardım ona da devam edicem galiba. daha önce birkaç diyet yaptım ama çok fazla kasmamıştım bu sefer kararlıyım göstericem o sıpaya gününü bunun dışında her türlü öneriye açığım. hadi bakalım görücez kimmiş tosun

arkadaşlar bu sabah erken kalkıp yürüyüşümü yaptım 1 saat olarak düşünmüştüm ama gaza gelmişim 1 saat 20 dkk sürmüş ama eve geldim bi baktım canım anneciğim yine patates kızartmış ben bi saat yüriyim bizimki kızartma yapsın olacak iş mi neyse ki kendime hakim oldum iki çatal tadına bakmakla yetindim onun dışında bir yumurta bir bardak süt domates ve biraz peynirle kahvaltımı yaptım. öğlen de pilatesimi yaptım ama akşam bisiklete binemedim onun yerine pazara gidip meyvemi sebzemi aldım hem de yürüyüş oldu :) gün boyunca bir kase şehriye çorbası bir tabak fasulye büyük bir kase salata yarım şeftali ve yarım elma yedim. artık yeme işi tamam yatana kadar yeşil çayımı içicem yatmadan da yine biberiye yağı bugün bacaklarıma da sürmeyi düşünüyorum. bakalım...

afiyet olsun canım çok iyi yürümüşsün ben yürüyemiyorum canım sıkılıyor :)

Cok kasma kendini diyetteymis gibi dusunme saglikli beslen sadece.ben son 2 gundur diyette olma dusuncesine baglanmistim 2 aydir yapmadigim kacamaklari yaptim.

iki gündür yazamadım artık utancımdan mı nedirse
pazar günü 1 buçuk saat yürüyüş 1 saat bisikletle sporumu yaptım ama yeme konusuna pek dikkat edemedim e herkes evde olunca hep beraber de yeniliyo kısırlar dondurmalar gitti valla :26:
o pişmanlıkla pazartesi kıstım yemeklerimi kahvaltımı yine yumurtalı sütlü doyurucu bir şekilde yaptım akşama kadar da bir kase üzüm hoşafı, bir tabak patlıcan yemeği, bir avuç fındık ve bir yeşil elma yedim o kadar tam böyle kendimi tutuyorum diye motive edip spora çıktım ki yeni ayakkabılarım ayağımı vurdu geri dönmek zorunda kaldım yani o gün de spor kaldı
bi de kızlar çevremdekiler boşuna diyet yapıyorsun verdiklerinin hepsini alırsın sporu bıraktığın anda daha fazla alacaksın gibi şeyler söylüyorlar e haliyle de moralim bozuluyor gerçekten öyle olur mu ya da öyle olmaması için ne yapmak gerekir yardım edebilir misiniz?

dün bir buçuk saat yürüyüş bir saat bisikletle sporumu yaptım süt yumurta salata bir tabak patlıcan yemeği tükettim akşam yemeğinde mecburen hamburger yemek zorunda kaldım ama öyle mc ya da burger gibi değil daha çok ekmek arası köfte tarzında küçük birşeydi bi de bir tane petito çikolata yedim

yarın tartılıyorum bakalım ne olacak ama zayıfladığımı hissediyorum kızlar en azından sporla sıkılaştığıma eminim zira az önce eski kıyafetlerimden bi kaçını denedim veee oldular yıllardır giyemediğim hayatımın elbisesi bile tabi bunlar bir haftada olmadı daha önce de üç kilo vermiştim ama eminim sporun etkisi büyük yarın tartılıyorum bu arada geçen hafta başladığımda ölçülerim 96-90-98 di ölçüm de yapıcam hayırlısııı...

Bütün kilolarını sporu bırakınca geri alırsın diyenlere kulak asma. Nitekim çok ağır bir spor yapmıyorsun. Hem diyeti bıraktığında da deliler gibi yersen de kilolar geri alınıyor. Bunun için dikkatli yaşamak, yemek lazım. Spor sarkmalar için şart, sarkma olmasa bile sıkılaştığında kafadan 1-2 kilo az gösteriyor insan.
Pes etme!

çok teşekkür ederim içimi rahatlattın biraz iki gün önce bayağı kötüydüm boşuna mı uğraşıyorum düşüncesinden dolayı

bir hafta oldu tartılma günü geldi sadece 1 kilo vermişim biraz hayal kırıklığına uğradım ama hiç yoktan iyidir vee karnımdan 2 cm, kalçamdan 1 cm incelmişiiiiim tam gaz devam ediyorum ama biraz hızlansa harika olur ne yapsam önerilerinizi bekliyorum kızlaaar

Son düzenleme:
Meraba Tosunpaşa
Tamam tamam şaka Öncelikle boy ve kilonu göz önüne alınca çoka tosun olduğuna inanamıyorum ama hadi yinede bende diyetini destekleyeyim.Şuan seninle aynı ölçülerdeyiz nerdeyse ve ben kendimi çok fit hissediyorum.Sebebine gelince, hamilelikte aldığım 20 kiloyu verip şuan evlendiğim kiloda olmam bana yeterli geliyor sanırım :) Bendende ufak birkaç tavsiye.Ekmek şeker ve yağlı şeyleri kesinlikle tüketme.Hafif ve sık ye.Ve mutlaka bol bol su.Dahası hep hareketli olmaya çalış.Çok canının istediği bişey olursa bi lokma tat.Ama kendimi tutamam devamı gelir dersende ordan acilen uzaklaş
Kolay gelsin ve sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…