- Konu Sahibi daenerystargaryen
-
canım sabah uyanınca ılık su iç ve yeşilçaya devam et ben biraz faydasını görür gibiyim göbişimde :)
ben içemiyorum canım sirkeli falan midem bulanıyor ılık suya biraz limon damlatıyorum o kadar
arkadaşlar bu sabah erken kalkıp yürüyüşümü yaptım 1 saat olarak düşünmüştüm ama gaza gelmişim 1 saat 20 dkk sürmüşama eve geldim bi baktım canım anneciğim yine patates kızartmış ben bi saat yüriyim bizimki kızartma yapsın olacak iş mi neyse ki kendime hakim oldum iki çatal tadına bakmakla yetindim onun dışında bir yumurta bir bardak süt domates ve biraz peynirle kahvaltımı yaptım. öğlen de pilatesimi yaptım ama akşam bisiklete binemedim onun yerine pazara gidip meyvemi sebzemi aldım hem de yürüyüş oldu :) gün boyunca bir kase şehriye çorbası bir tabak fasulye büyük bir kase salata yarım şeftali ve yarım elma yedim. artık yeme işi tamam yatana kadar yeşil çayımı içicem yatmadan da yine biberiye yağı bugün bacaklarıma da sürmeyi düşünüyorum. bakalım...
sirkeyi ben de sevmem ama limon koyabilirim
afiyet olsun canım çok iyi yürümüşsün ben yürüyemiyorum canım sıkılıyor :)
Cok kasma kendini diyetteymis gibi dusunme saglikli beslen sadece.ben son 2 gundur diyette olma dusuncesine baglanmistim 2 aydir yapmadigim kacamaklari yaptim.
bende leslie ile yürüyorum bakalım :)
iki gündür yazamadım artık utancımdan mı nedirse
pazar günü 1 buçuk saat yürüyüş 1 saat bisikletle sporumu yaptım ama yeme konusuna pek dikkat edemedim e herkes evde olunca hep beraber de yeniliyo kısırlar dondurmalar gitti valla :26:
o pişmanlıkla pazartesi kıstım yemeklerimi kahvaltımı yine yumurtalı sütlü doyurucu bir şekilde yaptım akşama kadar da bir kase üzüm hoşafı, bir tabak patlıcan yemeği, bir avuç fındık ve bir yeşil elma yedim o kadartam böyle kendimi tutuyorum diye motive edip spora çıktım ki yeni ayakkabılarım ayağımı vurdu geri dönmek zorunda kaldım yani o gün de spor kaldı
bi de kızlar çevremdekiler boşuna diyet yapıyorsun verdiklerinin hepsini alırsın sporu bıraktığın anda daha fazla alacaksın gibi şeyler söylüyorlar e haliyle de moralim bozuluyorgerçekten öyle olur mu ya da öyle olmaması için ne yapmak gerekir yardım edebilir misiniz?
Bütün kilolarını sporu bırakınca geri alırsın diyenlere kulak asma. Nitekim çok ağır bir spor yapmıyorsun. Hem diyeti bıraktığında da deliler gibi yersen de kilolar geri alınıyor. Bunun için dikkatli yaşamak, yemek lazım. Spor sarkmalar için şart, sarkma olmasa bile sıkılaştığında kafadan 1-2 kilo az gösteriyor insan.
Pes etme!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?