Tp Bebek ve Akupunktur

ya denızcımmm ama bana yetrelı bı fıkır gelmedı hısteroskopı yapmasakta olur ne demek ya...........bence bıle gerekır..........sen yıne tanısal amaclı baktır ya nemlı bışı varsa ve tutmazsa mesela herşey boşa gıder o zamanda yapalım tekrar derler sen ıste ama fıyatlar uçuyo ya..........ben ıyı yaptırmışım ve ınanırmısın onbeş dakkalım bış........ama karar verneme guzel ınş hatırlısı olsssssssssss....

delikafaduldenkız naz sen ve gulen delı etcenız benı ya...............uç tane ıstıyomm dıye mesaj yazmış doktura...........sanıkı uç elma ıstıyooo...........bak bu tur karar tramsfer gunu verılıyo o anda bakılıyo gelişme nasıl en ıyıyı verıyolar kaç tane gerekıyosa dondumaya uygun yoksa bazen dort bıle verıyolar bırı yazık olmasın dıye.............sen canını sıkma.....gıonlunu rahat bırakkkk...............rabbıme bırak inş bak herşey guzel olacakkkk..yetrkı tutsın .....sızın yaşlarınıda genç......ınş bebişler gelirrr artık

akerıkalım bende gıdıyomm kız...............koçışımın yanın a uzanımmmmmmmm...........bugun pazar uyur o şimdi...........bende gıdıyomm senın geleceğın yok

galiba ben de yptıracağım. sadece bu kadar pahalı olmasaydı zemuszemuscanım son gün. nasılsın? heyecanlı mısın? allahın izniyle yarın pozitifi alacaksın kaydirigubbakcemile5

haklısın ya çok pahalı..ama ıyı olur ınşş.....valla heyecanlıyım ve korkuyorum açıkcası yaptırmaya....olumsuz sonuç gormek yıne................inş ıyı olur canım sağol...inşşşşşşşşş

yarın buyuk gun bakalım ..inş bekleyen tum arkadaşlar sevınırız....kısmette ne var bakalım..rabbım hayırlısını versın arkadaşlar bol dua edınnnopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar...El muallimcim son gün , sonucunu merakla bekliyorum...Bugün herkesin koçişinin yanında galiba...Allah sefanızı bebekle mükaflandırsın..

evet eşlerımız evde..ya bugun zaman geçmıyoo ya.............ınşş arkadaşım olumlu yada olumsuz kendımı hazırlamaya çalışıyorum....................duan ıçın çok sağol canım benım amınnnnnnnnnn...............inşşşşşşşş..............inş sonrada sızı beklıcem duayla.........

kızlar merhaba sabahtan beri mutfak dolabını slidim mutfak tezgahını fırınımı davlumbazı ocağı çifledim wc'nin fayanslarını sildim derken bi ağrım başladı aşadan tam oradan ve baya akıntım var çatlattım mı ya

inş erken gıderım......donmem 12 1............oğleden sonra yanı...............inş...uzgunsem akşam yazarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........dua et canımmmmmm

kız gulen delluuuu............delikafaduldenya ben sana yorma yumoşları dıyooom yaaaaaaaaa..evın bırzaz pıs kalsın ne olcekj ya

canım en son 21 mayısta temizlik yaptım tatilden geldim 1 hafta oldu hiç bişi yapmadım evi süpürüp sileceğim ama bugün olmaz artık eşimde bi kızdı zaten bire benim bacaklarım çok acık yürüyorum bugün kapatınca sanki şişiyo gibi geliyo tuvaletimi yapıyom yapıyom karnımın altındaki şişlik bi türlü gecmiyo bişi varda her an düşecek gibi geliyo

ayy gülsümm anne inşallahhhhhh olmuşturrr yaa inşallah hiç bişi hissetmiyormusun

abla sozu duınle otur dınlennn ..elbet bırı yardınm edre yada eşinle yavaş yavaş yapppp.............uzan........kendıne dıkkat et et bebiş.........bak zaten bugun streslıyımmm gelırımmm doverıımm kız senıııııııııııdelikafadulden

valla bu iş pek hıssetmekle olmuyoo ya....4. denemem.....inş ıyı olur ama bu işler bellı olmuyo şeker................inş bakalım canım bool dua edın inşşşşşşşşşşşşşş

gulenn senın çarşambamı toplancakkkk............iyı ınşş bak dınlenn yorma .....onlar şimdi buyuyo..sana ağrı verırrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…