Tp Bebek ve Akupunktur

nazcım canım gecer onlar ..evde yatarsın dınlenırsın ınş canım....topla kendını ..ınş herşey guzel olacak canım az kaldı al bebışlerını karnına annesı sende........................

canım transfer ertelenır dıye korkuyorum doktorum muayene edıcek once cunku korkumdan bugun rahatsızlandımı soylıyemedım

Bende tuvalete çıkamıyorummmm
biraz yemek yiyim mola verdim evi kırklıyorumm
selammmm

melis heyecandandır bacımmm nede olsa kaçç sene snra buluşuyosunuzzzz

düşükmü oluyor 12 5 canım ben anlamıyomda bu ölcümlerden..
Kusuyormusun başın dönse miden bulansa kusarsın bebişim kendimden biiyom acaba üşüttünmü

kusamıyorum canımya kussam rahatlıcam da dusmus tansıyon bol tuzlu ayran ıctım tuzda yasakdı bana ama napıyım ıctım

denedım onuda tık yokDDD
heyecanlımısınnn ben cok heyecanlıyım yarın sabah doktor muayene edıcek ıhsallah ıptal olmaz

nazcım bence heyecandan canım........rahatlamaya çalış.......................yarın guzel gun ...........
gulencım nasıl oldun ya kıskandım hep tanışmışsınız ne guzelllllllllllllll....................reyhan nasıl nıye buraya gırmıyoo................hadı senınde az kaldı yarın mı......kesın ne zaman.................

kesin yarın sabah 10:00 odama yatacağım 11:00 işlemde olacağımm duaa ett olurrmuuu

rehyanın şuan evinde pc yok annesidnen giriyomuş yaırn full forumdayım dedii buarada akupunkturcuların ben anladım hepsi sarıı kafalıı :)

hadı ya sarı he....topraktamı sarı kız.................ahh sızı gormem lazım................inşş temmuzda............canım yarın ınş guzel gececek bu akşam sana yasın okıcam ınşş dua edıcem sana tum arkadaşlara..sende bana okumuştun unuturmıuyum canımmmmm...............inşşşrabbım herşeyı guzel sıkıntısız nasıp edr sızlere...................sonra beklemekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…