Tp Bebek ve Akupunktur

haberi eşim verdiii
gişrmek için sabırsızlandım çok tebrikk ederimm gülsümmm
bugün hastanenye yatırdılar beni buarda

ne oldu ne oldu dye eşimin kafasını yedim oda haberini birazdan verdi bende dayanamadım girdim kızlar buarada ben çok acatip kötüyüm ahh bir bbilseniz yamulttular beni saolsunlar

Vücudum kendini hamile sanıyor progesteronu fazla algılıyor ağz kokan hemşirenin üsrtne kustum parfüm sürüp yanıma gelen eşimi ittiriyip kendi üstüme kustum olmadı birde narkoz aldım hiç kendime gelemedim 21 kere kusunca 4.5 saat yatırıdlar beni

gulencim nerdesin sen bugun ya neoldu bastan anlatsana gecmis olsun
bugun kontrolmu vardi

evet annem son kontroldü daha sbaha evden çıkarken hastaneye gidene kadar takside ayıldım bayıldım eksoz bi kokuuyor anlatamam çıktı çıkacak sabrettim önce eşimin işyerine gittik kapıda kustum wc yetişemeden sonra hiç bişi yok taki saatler ilerleyene kdar 11 civarında hastaneye gittik anestezili oalcaktı ki gene .. almanda gittim edim hemşirelere burcak hanıma haber verrin figen diye bi ark gelecek gitmesin saat 13:00 gelceğim yanına bende 12:00de muayneye alındım bi ayıldım annam ne mümkün ben kafamı tutamıuyorum mühtiş baş dönmesi ve kusma 4.kere ksuunca hemşireye söyledik damr yılua actı ilac verdi , serum bağladı falan bende kusma devam ediyor hemşire geldi yakınıma ağzı kokuyor senmisin öyle gelen üstüne kusuyoum bi kere eşim parfüm sıkmış yanındaymış bana doğru geliyodu bi ittirdim onu can havliyke kendi üstüme kustum , hemşirede parfümlü geldi oldu gibi onuda yıkadım buladım yemek yedim bütün hepsini çıkardım off aklıma geldikce gene aynısı oluyor off

gecmedi gecmiyo asi delikafaulen smile koymul öteki sayfada içimi kaldırdı çok kusacağım yemekte yiyemedim yedimi çıakrdım evdede tekim

canım gelenncımmmmmmmm..........ne olmuş ya............canım ne kotu....in gecer dınlen uzan bıraz ...............kendıne ıyı bak canım.........uzuldum bakkk...........

canımm nasıll oldıunnnnnnnn.....................gulenımmmmm................toprakkkk.....senayy.....naz.....kendınızı çok yormayın kızlar............

bu kiz beni bi gun gulmekten oldurcek
deli ya koydugum smileyden midesi bulanmis
geri gitti
tuh neden olduki narkoz diycem ama daha narkoz almadan bulanmis midesi
neyseki az kaldi son narkozuda alsin sonra bebisine kavusur ins
bunyesi hassa demekki
hormon fazla oldukca sarsmis yada usuttu mideyi
bide saymis ya delikafadulden

kızlar nerdesınız.............gulencım nasıl oldun.....................hepınıze hayırlı geceler...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…