Tp Bebek ve Akupunktur

muallimcim çok sewiniom ya senin için ben.uzun zamandr grmek istemiodum siteye.sayende umutlarım arttı ya.kndne çok dikkat et canım..yorma kndni.takılma buralarda git yat yaw.

Kızlr geldim dün gecede kustum kustum hormondan vucut sapıttı manyak bünye kokulardan kusuyorum o delikafaulen smile deli gibi zıplaması başımı döndürdü bu sabahta midem bulanıyordu krakerle bastırmaua çalışıyorum annem geldi gece yanıma eşim işe gitmişti yarın izin kullanacağı için gitmesi gerekiyordu 6da iş başı aldı zaten hayır hayır fabrikada falan çalışmıyor sadece bi şirkette muhasebe sorumlusu o kadar ama hastanede çoook zaman gecirinde zaman kaybetti..
bugün akupunktura gidiyorum..
yaırn 10:00da toplama olacak..
korkuyorum.. ya eşimin spermleri işe yaramazsa diye.. Dua edin lütfen

muallimcim çok sewiniom ya senin için ben.uzun zamandr grmek istemiodum siteye.sayende umutlarım arttı ya.kndne çok dikkat et canım..yorma kndni.takılma buralarda git yat yaw.

canım benım........umudunu asla yıtırme.................ınşş rabbım verecekk...........evet canım haklısın dınlenıyorumm ama sızıde ozluyorumm.............bende canımm....bende senı sevıyorum çıokk sağol..............yureklerımız bır bızım burası çok guzell.............dualarımm sınle.................

gulennnnnn canımm bı tanemmmmm.............ınşş herşey yolunda gıderr.............inşş...........zkupuntur rahatlatır ınş snı nıye böle oldun canım ya.............ama gececekkk ınşşş...........tolamansa ıyı gecer ınşş...........bol yum ols..........bak şımdıden olumsuzluk yoooookkkkkkkk..........................tamam mı........................

Kızlar merhaba,
günaydın da diyecektim ama baktım saat 12 olmuş ben internete girene kadar.
Muallimcim nasılsın canım...
Gülencim sıkma canını canım ya, hiçbirşekilde kötü düşünme, iyi olacak ve sende mutlu sona erişeceksin. Sonra toprak ve sonra ben. Biz sana dualarımızı ve pozitif enerjimizi gönderiyoruz. Hiç merak etme Allah'ım güldürcek yüzümüzü...
Benimde bugün 18:30 da dr randevum var, bir aksilik olmazsa iğnelerime başlıycam bu akşam. Bakalım bu sefer ne vercek doktorum. Geçen denememde merional kullanmıştım. Hayırlısı bakalım.
Toprakcım sen nasılsın, transfere az kaldı...
Öpüyorum hepinizi.....

gunaydıın senaycım ayyyy hadı hayırlı ols tedacın canım..............inş sevınç dolar buralarrr............farklı verebılır doktıor ama farkemez hersey guzel olsunda yetrkı..............

gülencim kıyamam sana ya.bugün nasılsın?lütfen stres yapma hersey güzel olacak.ben opuda yanında olabilecekmiyim bilmiyorum.eşim calışıyo bende istanbulu bilmiyorum.denk gelir die düşünüyodum ama yanında olmayı cok arzu ediyorum.inşallah bir kısmında denk gelip görüşürüz.ben cuma yine ordayım.dün iişlerimiz cookk uzun sürdü bayıldım resmen.sen sordunmu kusma olayını doktora.

Merhaba kızlar nasılsınız?Bugün biz gülen ve reyhan(baharla) tanıştık.Randevularımız ard ardaymış...Çok iyi oldu.
Taze annemiz el muallimimiz sen napıyorsun?Dr. ne dedi sonuca?
Senaycım ben iyiyim ciddende az kaldı transfere heyecan başladı...Senin de tedavin hayırlı olsun canım...ınşallah el muallim ayağını sürüyecek ve ard arda güzel haberleri alacağız...

canım ınşşş ıyıym ayağımı surdummm........arkamdan gelın ama yaaaaaaaa kıkandım ben tanışamadımmdelikafadulden......................inşşşş hepımız hamış hamışşş tanışırızzzzzşakkıdı
canım toprakk heyecan başlar tabı ınşşşşsıkıldı bebışler ınş senın sıcak karnını aryolarrrrrrrrrrrr.........gelsınler artıkkkkk

ınşallah el muallimcim , güleni iyi gördüm toplamıştı kendini bir şey yiyemiyorum diye şikayet ediyordu...Yarın opu su varmış...Transfer p.tesi(inşallah) yada c.tesi olacak...Gülen de Reyhan da tatlı kızlar...Biz konuşuyoruz Emel hanımda gülüyor ordan.Biraz garip bir rastlantı oldu ama iyi oldu...El muallimcim inşallah temmuzda buluşacağız ya seninle de o zman buluşuruz...Biz de şöyle hamiş olduk mu değmeyin keyfimize...
Ben de kuzularımı çok özledim , yazık onlar üşümüşlerdir buzluktaGelsinlerde şöyle <sımsıkı sarayım güllerimi.Bu arada transfer saatini de ayarladık Emel hanıma göre.Pazartesi saat 9.30 da transferim yapılacak.Transfer öncesi ve sonrası da akupunktur yapılacak..Biz elimizden geleni yapıyoruz sabırla ve inançla , Allahımda vakti geldiyse mükafatlandıracaktır inşallah...

amınnnnnnnn...............amın..............inş rabbım versın duaların karşılığını..............ayy az kaldı...........gulennın ıyı olmasına sevındım...............inş beraber beklıcenozzzzzzzzzzzzz..........inş buluşucazz ınş canım

ınşallah el muallim.Senin değer 5. gün transferi olduğu için yüksdek çıkmış olabilir mi?Bence sen tek bebeğe hamilesin.

canım olabılır ama doktorumda ıkız olabılır dedı............hayırlısı canım..........ınş onbeş gun sonrs gorecezz teyzesı.....kardesıde çabuk gelsın inşşşşşşş.......yada kardeslerı............

ıyiyiz naz...Sen nasılsın?Senin yarın transfer var değil mi?
Allahım inşallah hayırlısını versinde elmuallim sanırım ben tek istiyorum.Benim koşuşturmama ikiz bebek biraz zor dayanır.Eşim aslında çalışma diyor ama ben belli bir çevre oluşturduktan sonra bırakıp tekrar baştan başlamayı istemiyorum.Sanırım ikizle çocukta istiyorum da kariyerde istiyorum zor olur.

pek ıyı degılım canım transfer yarın gozukuyor ama doktorum muayene edıcek once çok halsızım basım donuyor mıgdem bulanıyor

toprakcım karıyerde yaparsın bebete canım.........ama kısa bı surede olsa bebek yada bebelerınle kal bence..iş her zaman olur ama bebişlerı her zaman bulamayız canım.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…