- Konu Sahibi el-muallim
-
- #2.261
evet annem son kontroldü daha sbaha evden çıkarken hastaneye gidene kadar takside ayıldım bayıldım eksoz bi kokuuyor anlatamam çıktı çıkacak sabrettim önce eşimin işyerine gittik kapıda kustum wc yetişemeden sonra hiç bişi yok taki saatler ilerleyene kdar 11 civarında hastaneye gittik anestezili oalcaktı ki gene .. almanda gittim edim hemşirelere burcak hanıma haber verrin figen diye bi ark gelecek gitmesin saat 13:00 gelceğim yanına bende 12:00de muayneye alındım bi ayıldım annam ne mümkün ben kafamı tutamıuyorum mühtiş baş dönmesi ve kusma 4.kere ksuunca hemşireye söyledik damr yılua actı ilac verdi , serum bağladı falan bende kusma devam ediyor hemşire geldi yakınıma ağzı kokuyor senmisin öyle gelen üstüne kusuyoum bi kere eşim parfüm sıkmış yanındaymış bana doğru geliyodu bi ittirdim onu can havliyke kendi üstüme kustum , hemşirede parfümlü geldi oldu gibi onuda yıkadım buladım yemek yedim bütün hepsini çıkardım off aklıma geldikce gene aynısı oluyor off
benimde pazartesi olursa toprakla aynı gün oalcak transfer naz bi hafta olacak neredeyse
Ben geldim kızlar.İyi kaynatmışsınız?Erik tutunmaya iyi mi geliyormuş?Ben süt içmiyorum , içmek gerek değil mi.Üfff kendimi sınava girecek ama sınavına hazırlanmamış çocuklar gibi hissediyorum... Başka ne yemeliyim ben bir alışverişe çıkayım bari.
ablacım ayıp ettiin ya sen iste yeter ki tanışalım tabii.ah bi istanbul bilsem neler yapıcamda.karsı tarafa hastaneye gittiğim günlerde esimle geciyoruum.sen musait ol ablam görüşürüz.yaa fıgennnn kızzzzzzzz............yasaklıyoommm tanışmanızı ............kıskanıyoom bakkk benı bekleyınnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
ah gülayım kıyamam sana keske sesini duyup rahatlatabilsem senii.heyecanın normal kuzum.allah inşallah sana anneliği nasip edecek.korkma kuzum.inan o kadar güzel bir duygu ki,bende ucundan tattım ama kuzumun kokusunu duyamadım.şimdi inşallah onun kokusunu hayal ederek daha güçlüyüm.korkma kuzu hersey cok güzel olacak inşallah.:1hug::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kıslar günaydınn figencim yazına cevap veremiyom psikolojik olarak korkulu bi haldeyim dün akiam hep dua ettik sabaha karşı uyandık dua ettik kahvaltı ettik uyuduk.. şuan içime korku girdi dün birşey yoktu Allahım yardım etsin ya inşalalh donmuş spermler işimize yararda onlardan evlat sahibi oluruz.. bir kerecik hamile kalmış olsaydım belki daha büyük umutlarla olurdum ama şuan gözümü korku bürümüş durumda
gunaydın guzel anne muallim nasılsın sen hic yazmıyon bana ama ben sana hep yazarım olsun. bu arada sana bisi sorucam sen simdi hamis kaldınya hala akapunktur devam ediyomu veya transferden sora nekadar devam ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?