Tp Bebek ve Akupunktur

Ben geldim kızlar.ıyi kaynatmışsınız?Erik tutunmaya iyi mi geliyormuş?Ben süt içmiyorum , içmek gerek değil mi.Üfff kendimi sınava girecek ama sınavına hazırlanmamış çocuklar gibi hissediyorum... Başka ne yemeliyim ben bir alışverişe çıkayım bari.

ananas kivi erik iyi gelmiyor herhalde ya erik güzel işte meyve hepimiz seviyomuşuz :) bende sütü seviyom sevmiyosan soguk iiçimin sütünü iç

benimde pazartesi olursa toprakla aynı gün oalcak transfer naz bi hafta olacak neredeyse

gülaycım ya yasadıklarına cok üzüldüm.bu yazılarımı okuyabilirsin inşallah.belkide yatmışsındır.tüüh yaa cok üzüldüm şimdi.bütün gün aynı anda hastanedeydik ve görüşemedik.ben müsaittim aslında senin orda oldugunu bilseydim gelirdim yanına.hemşireler sölemedi söleselerdi hemen ucardım yanına.ben seni kliniktesin znnediyodum.biz 4 te falan cıktık hastaneden ama saat 6ydı daha hastanenin oralardaydık.neyse canım cok üzüldüm ama inşallah allah kısmet eder tanışırız.pendik cok uzak kalıyor işte.öbür tarrafta olsak yanlızda gelirim yanına yarın için ama yanında olamıcam minik kuşum.kalbim seninle inşallah hersey cok güzel olacak.habersiz bırakma.kocaman öpüldüün.transfer p.tesi olursa görüşürüz inşaallah.ben cuma ve büyük ihtimal hastanedeyiim.herkese ii geceler arkadaslar.:1hug:

yaa fıgennnn kızzzzzzzz............yasaklıyoommm tanışmanızı ............kıskanıyoom bakkk benı bekleyınnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

kıslar günaydınn figencim yazına cevap veremiyom psikolojik olarak korkulu bi haldeyim dün akiam hep dua ettik sabaha karşı uyandık dua ettik kahvaltı ettik uyuduk.. şuan içime korku girdi dün birşey yoktu Allahım yardım etsin ya inşalalh donmuş spermler işimize yararda onlardan evlat sahibi oluruz.. bir kerecik hamile kalmış olsaydım belki daha büyük umutlarla olurdum ama şuan gözümü korku bürümüş durumda

canım gulencuııııımmmmmmmmm...........rabbım yarr ve yardımcın ols canım............korkma ınşşş hersey çok ıyı olacak...............inşş.....rabbım kolylıkla gecırtsın...................dua ıle

Ay ne olur dua et bana annecim sende bana annecim de :)

ay korku vücuduma girdi içim buz gibi buzzz

yerimseniben
canım erı tutunmyla bı alakası yok benuım canım çok ıstedı............ama ananas yedım onu duymuştum hr gun bır dılım...............sut ıçemıyosan sutlu tatlı dondurnma yoğurt ye.............meyve yekı kabızlık ıçın.ıyı gelır...............bana hemşıre ılla et ağırlıklı beslen dedı sanırım demır varya tutunmayı kuvvetlendırır dıye eşim bıgun ızgara kofte bıgun kebap delı ettı benı etle aram yok benım mecbur yedım............oprtakal syunda c vıtamını va r mutlaka transfer sonrası hastanede uç saat kalın eve gelın ve ıkı gun yalnız tuvalete kakkın sonra oturun gezın evde ağıriş yapmak yok sınırlenmek yok zaten sız akuya gıttınız ınş sakınleştırecek sızı faydası olacak ınşş............hareketlerınız ağır olsun anı olmasın......hemşıremın sozler bunlar cadı bıraz ama çok tatlı...............ve bol su .........ve boll dua..............dua dua

gulencım ......bol dua edıyom ....ınş kahvaltımı edım yıne yasın okıcamm...........heyecanına hakım ol ona sğın canım ınşşşşş rabbım yureğıne ferahhlık versın bebışım...................duammmm senınle..................sıra sıra dua edcem..............ınşşşş canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

heyecana yenılme.........bıraz rahatla..........akupunturcun ne dedı sana sakınlştırıcı iğneler yatımı...................hadıııı besmele çekkkk derın nefes all rahatla.........

gulencım ınşşş rahat gecer ve gelırsın........................
toprakcım ne zaman transfer
senaycım nasıl gıdıyooo canım
nazcım yarın transfer ın.. guzel gececekkkkkkk.............
asıcım nasıl gıdıyoo canım..................
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

gunaydın guzel anne muallim nasılsın sen hic yazmıyon bana ama ben sana hep yazarım olsun. bu arada sana bisi sorucam sen simdi hamis kaldınya hala akapunktur devam ediyomu veya transferden sora nekadar devam ettin

yaa fıgennnn kızzzzzzzz............yasaklıyoommm tanışmanızı ............kıskanıyoom bakkk benı bekleyınnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
ablacım ayıp ettiin ya sen iste yeter ki tanışalım tabii.ah bi istanbul bilsem neler yapıcamda.karsı tarafa hastaneye gittiğim günlerde esimle geciyoruum.sen musait ol ablam görüşürüz.
ah gülayım kıyamam sana keske sesini duyup rahatlatabilsem senii.heyecanın normal kuzum.allah inşallah sana anneliği nasip edecek.korkma kuzum.inan o kadar güzel bir duygu ki,bende ucundan tattım ama kuzumun kokusunu duyamadım.şimdi inşallah onun kokusunu hayal ederek daha güçlüyüm.korkma kuzu hersey cok güzel olacak inşallah.:1hug::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım fıgencım ınşş canım bıgun gelecek ınşşş tanışıscaz..................nasılsın nasıl gıdıyoo............gulenı beklıyozzzzzzz

gunaydın guzel anne muallim nasılsın sen hic yazmıyon bana ama ben sana hep yazarım olsun. bu arada sana bisi sorucam sen simdi hamis kaldınya hala akapunktur devam ediyomu veya transferden sora nekadar devam ettin

canım benım aşkolsıun yazmam mı ama o kadar yere bazen yazıyorum kı..sanada yazıyorum ama nereye yazıyorum ınan karışıyo buraya gel canım.......aklımdasın olurmu gece msnyı açtım ama sende kapalısın ya............canım akuopuntura transferden bıgun once gıttım.................akucum yeterlı olcacağını sölemıştı..........ve rabbımın ıznıyle oldu ama şimdi devam etsemmı bende kararsızım.....gıt gel sıkıntı olabılır.....keselerı gormeye gıdınce onbeş gun sonra sorayım bakım belkı gıderım canım.........ama devam ednler var.........sen ne dulşunuyosunnnnnnnnn

ii gidiyo valla nolsun.iğnelerimi oluyor günlerimi heyecanla bekliyorum.sanada cok sevindim ablacıım.allah inşallah bizlerede nasip eder cok özledim kuzumuuu.allah tamamına erdirsin inşallah ablacım.bende güleni merak ediyorum.keske gidebilseydim yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…