Tp Bebek ve Akupunktur

geldim canım.ben ne dusunuyorum biliyomusun alman ve bahceci klinigi ozelliklede akapunkturu dusunuyorum ama esim ilaclar sana zarar veriyo eylulden once gitmem diye tutturdu simdi eylulu bekliyorum ama hangi duygularla bekliyorum bilemiyorum:bbo: bazen icimi buyuk bi heyecan kaplıyo sabırsızlanıyorum eylul nezaman gelecek diye bazende icimi tarifi anlamsız bikorku kaplıyo eylul gelsin istemiyorum ve boyle olunca cok huzursuz oluyorum ikinci tedaviden teni cıktım hala ilacların etkisimidir psikolojimi bozan bilmiyorum zaten tedavilerime hep stres ve sıkıntı icinde gittim enufak biseyde bile saatlerce agladım. ayyy neyse sabah sabah sizin moralinizi bozuyorum siz bakmayın bana yerimseniben

ha bide ben aksamları msn ye pek girmiyom gunduzler hep msn deyim sende unduz girmiyon galiba eve nezaman gidiyosun peki

canım evdeyımm ben artık iş yıok tatıldeyım..............acıım dur ama cevrımdışı yapıyorum talebelerden arkadaşlardan kafamı kaldıramam yoksa .........onun ıçın gırmıyorum ama açım bak şimdi sen nerdesın..........canım benım ......bekle bıraz eşın haklı bekle ..ama akupuntura şımdıden gıdebılırsın de sakınlaçşmenede faydası olur vyucudunu hazırlarrrrrrrrr...............inşş canım zamanı gelınce gelecek bebişin kendını ypıratma...kaç yıllık evlıydın

4yıllık evliyim ama 3yıldır ugrasıyorum ve cok sabırsızım ben msn yi acıyom cevrimdısı gorunuyosan sen yaz bana

nazcım hadı sakın uzme kendını....................
gulencım ne zaman gelır............bak yasınını okudum canım ınşşşş guzel olur herşey ...............

El muallimcim nasılsın?Benim içinde dua edecekmisin bak benim transferimde pazartesi Başladımı belirtiler bakim?ınşallah gülen için bugün her şey güzel olacak

canım toprakcım bıtanemsın ya senı unuytturmuym buranın ılkısın sen.............canım sen benı hıç yalnız bırakmadın ben bırakırmıyım.................bol bol dua edıyorum evet pazartesı yukarda yazdıklarımı okudun dımı bak dııkkar edıcen benı yalnız bırakmayın ınş beraber gobek buyutup kılo alıcaz.............inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş................benım belırtım şuan gügüslerım acaıb oldular...........
işini bırak canım on gun ........................tamam dımı..

sen gulen nazı bıraz beklıcez ols bızım bebışler onunkını bıraz dovecekler..............ne yapalım kuçukler dayak yerkaydirigubbakcemile3..sonra senay................oooo artacak ası.....kaydirigubbakcemile3

Sağolasın el muallimcim , allah razı olsun...Okudum yazdıklarını defterime not aldım.23-24 hazirana kadar çalışmayacağım inşallah öyle düşünüyorum...Belirtin bu kadar olur inşallah , bulantın olmaz...Ay el muallim görür müyüz karnımızın büyüdüğünü , bebek taşıdığımızı.Bu düşünce bile beni çok heyecanlandırıyor.Allahım hayırlısını versin hakkımızda.

EMBıRYO YERLEŞTıKTEN SONRA NE KADAR YATMALIYIM
Meleklermekani.com - Embriyo Yerleştikten Sonra neler yapılmalı ve diğer sorular Sonra tekrar seni bir odaya alip bu sefer 40 dakika ile 2 saat arasinda bir odadada dinlendirecekler. Bundan sonraki 12 gunun dinlenme ve yavas hareketli olacak gerekirse bir hafta izin al. eve git yat. . Soranlarada gribim gelmeyin dersin annene babana mesela. . Yumurtalarin vucuduna adepte olması doktorlar her ne kadar olursa iki saatte olur deselerde bir-iki gunden aşağı degil. Onca yoldan gelmis uzun işlemler geçirmiş kucucuk bir embiryonun şap diye ana rahimine yuvalanacağına nasil inanirsinız. Ona imkan taniyın. uzanın dinlenin. huzurlu olun ve elinizi karninıza koyun ve onunla icinizden konusun . Beslenmenize tabiki cok dikkat edin ve bu islem basladigindan itibaren sut icmeye ve balik yemege baslayın embiryonun rahime tutunmaya baslamasindan itibaren beyninin gelismeye basladigini biliyormuydunuz.

canım................ıyı oku.............yenıden alıntı yaptımmmmmmmmmmm...............inş canım ınşşş goruruz......................bool dua et bende edıyorum ınşşş rabbım makbul eylesınnnnn

SLM KIZLAR BEN GELDIM MUALLIMCIM SENI TEBRK EDIYOM INSALLAH SONUCUNADA ULASIrsın
gulencımınde ınsallh rahat bı sekılde opusu gecer ve cogu dollenıp dondurulmusu bıle olur ınsallah AMIN

Sağol el muallimcim...ılk 3 gün hiç kalmayayım diyorum zaten annemde kalacağım.Tek endişem annemin evi 3. katta merdiven çıkacağım.Artık yavaş yavaş çıkarım.Sekreteri süt almaya yolladım başlayayım süte bari.Bahar sende hoş geldin.Bahar reyhan el muallim nicki değişti.

hosbulduk canım allahın ıznıyle bı sey olmaz yavas yavas cıkarsın h ne guzel ya senınde bıttı bende baslasamda bıtse artık

Heyecan başladı bahar bende de.Anneme talimatnameyi söyledim telefonda da.Gülüyor.Beni strese sokmayacaksınız, beni oyalayacaksınız , yemek olarak şunları hazırlayacaksınız diye...Sen bunları yaz gelde asalım evin her köşesine diyor.Ablam rüyasında 2 yumurta görmüş dün , annemde nevinin ikizlerin olacak diye yorumlamış...Ay bu söz bile insanı heyecanlandırıyor.

gulen ne yapıyodur sımdı acaba eve gellıyodur herhalde artık ıyı sonuclar almıstır ınsallah oda

ınşallah bahar ben bir taneyede razıyım...Gülen eve gelmiştir heralde , inşallah spermlerde iyş sonuç verirde kızcağızın emekleri boşa gitmez.

kızlar kanda gebelik testi pozitif yada negatif olarak çıkmıyomu bu değerleri nasıl öğreniyosunuz...cumartesi yaptırıcamda.... daha önce yaptırmıştım ama değer yazmıyodu nası anlarım

selam bahar cım çok sağol....reyhana alışmıştık ya...........neyse sen nasılsın canım..............gobekler buyucekk ınşş..........tabı ıçınde yağ değıl bebek ols...........toprakcım yavaş ağır çıkarsan ınş bışey olmaz......hastaneden erken çıkma yat ıkı üç saat........annenı çokk yormaa............ınşş rahat sakın ol.............ınşşşş guzel olacak
ya senay nerde.......................................gulen sanırım geç gırer ancak gelır kendıne....inş guzel geçmıştırr........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…