Tp Bebek ve Akupunktur

mapavrılı ılk mı senın canım.................kan sonucun 50 nın ustundeyse pozıtuıf...........gnelde beştır ama tupbebek olunca yuksek olması garantııdır...........ve artması lazımmm......mutlaka yazıyodur..............o veya 1 yazmıştır oda negatuıftır...............ınşş ıyı olacakk.......

canım ben 2.kez yapıcam..bilmiyorum ...daha önce 1 defa yaptırmıştım günüm geçmişti ama sadece negatif yazıyodu..o yüzden merak ettim cumartesi 12.günüm yaptırıcam bana verilen kağıtta 16.günü demişler ama ben 12.gün yapıcam çıkarmı acaba...gebelik testi diye yaptırıcam değilmi...

canım bellı olmaz bence sabret ya geç dolleme olmuşşa duşuk çıkar moralın bozulur..........bence zamanını beklesen net olur...........zor ama sabret...............gereksız paran gıtmesın moralın bozulmasın bence..........az kalmışşş zaten canım.....

afıyet ols kız ben burda bu kız ne yaptı dıye meraktan çatlımm sen dondurma ye....................kaydirigubbakcemile2

girerken müthiş heycanlıydm korkuyordum büyük tuvaletim habire geldi geldi durdu dotorum çok anlayışlıydı elimi falan tuttu telkin etti anestezi alırken ve ayılırken daha masadan kalkarken ayıldım sedyeye yattım az uyumuşum sonra ayıldım kanamam varmı diye tutturdum
4- doktor baktı yok dediler ikna olmadım kendim wc gittim baktım hakketten yok aman dedim yukarı çıktık odaya yattım bi tuvaletim geldi anlatamam yaa gittim bir güzel tabi bu arada içim titriyodu kanamam olacak diye sonra baktım yok devirdim popişi yan yattım tam uyucam yemek getirdiler yedik sonrada çıktık geldik eve işte.. spermlerimizde iyi maşallahh maşallahh

pıs kız demedım mı...........korkma ınşşşş herşey guzel olacak.........ınş bak yarısı gıttı yarsı kaldı ya.................sen bekleme donemı çekılmezsın kız..............mafoldumbeniibıyerlere kaçımm.......

16 tane çıktıı :) aynen keyifli kısmı kaldı artıkın yarın 12den sonra arıcazz
ben biraz dinlenicem

hadı uyu bebşişm ben de uzanım bıraz akşama gırerız......................gayet guzel maşallah ınş guzel de dollenırler ..............gel bebek gelllllllllll

16 tane çıktıı :) aynen keyifli kısmı kaldı artıkın yarın 12den sonra arıcazz
ben biraz dinlenicem

gülaycıım hadi geçmiş olsun canım.ii olduguna sevindim.bak problem yasamadığın zaman rahat oluyosun dimi.hadi bakalım şimdi bebişlerinin habrini bekliyoruz.bende senin gibiyim biliyosun.spermlerle alakalı bişi söledilermi.bende cok merak ediyorum bizimkilerin durumunu da.nolcak şimdiii.keşke yanında olabilseydddiiimmm.

hadi geçmişler olsun canım....
darısı başıma inşallahhhh
ne kadar sürdü gülen kız

canım senın ne zaman bak korkma...............yarım saat fılan suruyo bayılıyosun bışey duymuyosun.............ayılınca çok hafıf ağrın oluyo çok yum toplanırsa belkı bıraz daha..............ama çekınecek bışı yok canım............kafana hıçççç taknmaaaaaaa

canım hadı hayırlısı sende ınş bu ayın ortasında tıoplanırrrrrrrrr..................inlşş canım ıyı bakk yum buyuyo...................yorma kendını..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…