- Konu Sahibi el-muallim
-
- #2.321
16 tane çıktıı :) aynen keyifli kısmı kaldı artıkın yarın 12den sonra arıcazz
ben biraz dinlenicem
İnşallah ablacım güzel güzel döllenirlerhadı uyu bebşişm ben de uzanım bıraz akşama gırerız......................gayet guzel maşallah ınş guzel de dollenırler ..............gel bebek gelllllllllll
birazcık dinlendim nevincim caım mevlüt okuttuk anca yani daha yemekte yemedik karnımda ac ama kabızım galiba.. içimde hala biraz tereddüt var çamaşırımı kontol ediyorum ama toplamda 5 damla pembe acık pembe leke geldi toplamadan sonra kanama tarzı bişi yuok maşallahhhGülen nerdesin nereye kaçtın?Geçmişler olsun ne güzel sonuçlarla gelmişsin.Bizde seni merak ettikj...
15 dk sürdü canım 11:00 girmişim 15 dk sonra çıkmışım 11:30dada odama çıkarıldımhadi geçmişler olsun canım....
darısı başıma inşallahhhh
ne kadar sürdü gülen kız
bebeğim önce operasyondan çok korktum anlatamam elim ayama dolandı daha sonra hafif bi ağlama krizi yaşadım odaya alındım ısrarla ben alet edavat görmek istemiyorum diye çok ısrar ettim hemşireye oda olmaz göreceksinm falan dedi gittim masanın hemen yanında tepsi gördüm üzeri örtükü bakmadım zaten yattım bacaklarımı bağladılar kolumu bagladılar esra hanım bacaklarıın arasında bi ara bacamın arasında bi sertlik hissettim bişi var dedim oda yok annem örtün var işte dedi örtüde sert ya böyle değince öyle bişi yapıyolar sandım beni telkin etti yavrum senin iki kızın olacak birini ben opluma alacağım dedi hafif ağlamaklı oldu anestezi uzmanına dedim ki köküne kadar bayılt beni tama dedi neyse orada esra hanım dedi ağlama güzel uyu güzel uyan oğlum olursa umut kızım olursa umay koacaüım dedim esra hanım umay rahim anlamına geliyor biliyormusun dedi o arada uyudum resmen hissettim ve ilk kez o masada uyandım önümde hafifkanlı bi örtü vardı kalktım sedyeme yattım kaç yumurta toplandı dedim spermler ne oldu dedim bır bır konuştum ben toplamaya girdikten sonra çözdürmüşler haber geldi eşi yuemek yiyebilir spermler çözülmüş artadak çekilde canlı var yumurta kalitelerine göre spermleri ayırıyolar dediler.. canım darısı size canımmmgülaycıım hadi geçmiş olsun canım.ii olduguna sevindim.bak problem yasamadığın zaman rahat oluyosun dimi.hadi bakalım şimdi bebişlerinin habrini bekliyoruz.bende senin gibiyim biliyosun.spermlerle alakalı bişi söledilermi.bende cok merak ediyorum bizimkilerin durumunu da.nolcak şimdiii.keşke yanında olabilseydddiiimmm.
bilmyiom inş pazartesiii kaydirigubbakcemile3haydı gecmıs olsun gulen cogu gıttı azı kaldı ne zaman transfer oluyon bakalım
şenay ebbişim inşallahh canım darısı sizlereeCanım gülencim, maşallah....
Geçmişler olsun... Hadi hayırlısı bakalım
Çoook öptüm canım. Allah rahatlıklar versin
saol ablacım.işte dikkat etmeye calısıyorum yumoşlara.canım hadı hayırlısı sende ınş bu ayın ortasında tıoplanırrrrrrrrr..................inlşş canım ıyı bakk yum buyuyo...................yorma kendını..............
hadi bakalım hayırlısı olsun ikimizinde canım.evlenme yıldönümünüz kutlu olsun.sen nerde tedavi oluyosun.sebep neydi?muallimcim, toprak, figen sizler nasılsınız.....
Figencim sen benden 2 gün önce başlamışsın maşallah... Adetlerimizi hemen hemen aynı günde bekliyorduk yanılmıyorsam. pzt regl oldum. Benim iğnelerim bugün başlayacak.
Ayrıca bugün evlenme yıldönümümüz.... uğurlu gelir inşallah bize.....
İşlerim bayağı yoğunlaştı, tedaviye başlamamı bekliyorlarmış sanki yaaa.
Hiç buraya girip gelişmelere bakamıyorum gün içinde. Akşamları zaman ayırcam artık mecburen, yemek ve işlerden vakit çalmam gerekiyor.
Görüşmek üzere....
İnşallah ablacım güzel güzel döllenirler
birazcık dinlendim nevincim caım mevlüt okuttuk anca yani daha yemekte yemedik karnımda ac ama kabızım galiba.. içimde hala biraz tereddüt var çamaşırımı kontol ediyorum ama toplamda 5 damla pembe acık pembe leke geldi toplamadan sonra kanama tarzı bişi yuok maşallahhh
15 dk sürdü canım 11:00 girmişim 15 dk sonra çıkmışım 11:30dada odama çıkarıldım
bebeğim önce operasyondan çok korktum anlatamam elim ayama dolandı daha sonra hafif bi ağlama krizi yaşadım odaya alındım ısrarla ben alet edavat görmek istemiyorum diye çok ısrar ettim hemşireye oda olmaz göreceksinm falan dedi gittim masanın hemen yanında tepsi gördüm üzeri örtükü bakmadım zaten yattım bacaklarımı bağladılar kolumu bagladılar esra hanım bacaklarıın arasında bi ara bacamın arasında bi sertlik hissettim bişi var dedim oda yok annem örtün var işte dedi örtüde sert ya böyle değince öyle bişi yapıyolar sandım beni telkin etti yavrum senin iki kızın olacak birini ben opluma alacağım dedi hafif ağlamaklı oldu anestezi uzmanına dedim ki köküne kadar bayılt beni tama dedi neyse orada esra hanım dedi ağlama güzel uyu güzel uyan oğlum olursa umut kızım olursa umay koacaüım dedim esra hanım umay rahim anlamına geliyor biliyormusun dedi o arada uyudum resmen hissettim ve ilk kez o masada uyandım önümde hafifkanlı bi örtü vardı kalktım sedyeme yattım kaç yumurta toplandı dedim spermler ne oldu dedim bır bır konuştum ben toplamaya girdikten sonra çözdürmüşler haber geldi eşi yuemek yiyebilir spermler çözülmüş artadak çekilde canlı var yumurta kalitelerine göre spermleri ayırıyolar dediler.. canım darısı size canımmm
inşallah gülaycıım bizim nolcak bakalım..allah tamamına erdirsin seninde.transfer için ne zaman haber alcaksın?belli mi ne zaman olcagı?
bilmyiom inş pazartesiii kaydirigubbakcemile3
şenay ebbişim inşallahh canım darısı sizleree
bende çıkıyorum akupunktura gidicez kıslarla kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?